Скасування Таїнства хрещення

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем OrangeSpring, 25 жов 2012.

1. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Какой? в смысле принять? что эта худшая ошибка, чем убить кого-то?

2. Inga

Inga Дуже важлива персона

Здорово! А мой сын в церковь почти не ходит... наверное из-за меня - у меня в последнее время трудные отношения с РПЦ МП
    Пока не знаю как быть.

3. Levko

Levko Well-Known Member

Ага. І після цього, робимо цілком інший висновок, що НЕдорослі і НЕсвідомі можуть христитися без віри...:mocking:
    Десь таке написано?

4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Той, що Ви збрехали.
    Главное - вера, не отношения с церковью.

5. OrangeSpring

Я не могу. не могу простить себя, не могу... Это самая ужасная ошибка в моей жизни. Серьезно
    С тех пор жизнь у меня с ног на голову.. я должна это исправить

---------- Додано в 13:54 ---------- Попередній допис був написаний в 13:51 ----------

Например, одна моя знакомая была изначально крещена католичкой (по папе) - и у нее постоянно были выкидыши...она уже потеряла надежду (и врачи гвоорили, что гаплык), что будет матерью. у них очень хороший брак с мужем, отличные отношения... Она перешла в православие. и у нее сейчас двое деток

у кого-то переходи из МП в КП или из православия в католицизм помогал преодолеть дискомфорт душевный...

Возможной мой дискомфорт отравляет мне мое существование, мешает жить в мире с самой собой

6. Un.Known

Діти в неї народились тоді, коли треба.
    Знаєте, я б Вам порадила більше вчитись. Це без якогось лукавства.

Я помітила, що Ви дуже часто подаєте приклади поведінки якихось людей, як приклади поведінки християн, при чому в тих діях, що Ви описуєте, нічого християнського нема. І мені навіть здається (виправте, якщо я не права), що Ви дуже упереджені - і до християн, і до віри.

Я Вас не агітую навернутись. Це для загальної освіти. Це, можливо, Вам дозволить розуміти справді віруючих людей.

7. OrangeSpring

Вам так кажется. Я не считаю набожных, кого приводила в пример христианами. Но Вы же - христианка?
    Зануда - Христианка, Мих тоже вроде. не? Но у меня другое мировосприятие. Причем почитав здешних католиков, я поняла, что еще дальше в сердце от христиан, чем я думала

Вы просто не можете понять. Не может быть христианином человек, который не принимает и считает вредным краеугольный камень, т.н. спасение

Да,я понимаю. Но я ДРУГАЯ. я не так думаю. не так чувствую.
    Не так воспринимаю мир

Мне тоже нравилось когда=то думать, что это так.
    Нет, она давно была готова. ей бвло хорошо за тридцать. и умом и всем она была давно готова. И операции переносила и депрессии от замерших беременностей

Скажите, а те дети. которые рождаются у подростков - тоже когда надо?
    Или у тех, у кого они так и не рождаются или рождаются мертвыми

---------- Додано в 14:15 ---------- Попередній допис був написаний в 14:14 ----------

А как же обряды. таинства, догмы, которые Вы же сами считаете важными?

8. Inga

Inga Дуже важлива персона

да :yes:

---------- Додано в 14:19 ---------- Попередній допис був написаний в 14:18 ----------

какая удивительная связь :)

Останнє редагування: 20 лис 2012
  9. OrangeSpring

:facepalm::facepalm::facepalm:
    и те, от которых они отказываются, которых эти юные подростки даже убивают????

Для кого = НАДО?

Если какому-то высшему разуму показалось, что НАДО, чтобы наркоманка в 15 лет родила сына, а нормальные люди мучались годами, десятилетиями и оставались без детей... Понятно, что пути господни Неисповедимы.

Но все равно... Это все слишком натянуто

---------- Додано в 14:22 ---------- Попередній допис був написаний в 14:21 ----------

Может это совпадение, а может и нет, откуда я знаю.
    Просто у нее папа католик, а мама православная

10. Un.Known

Та ні. Якщо прийняти те, що ми всі - інструменти, тоді все стає на свої місця.

11. OrangeSpring

Это я и без Религии принимаю и понимаю ОЧЕНЬ давно.
    Мы инструменты, винтики в конструкторе.

Но винтиков и механизмов для игр не любят:facepalm:
    Нельзя любить того, кем манипулируешь
    Поэтому Ветхий завет мне кажется более честной книгой

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та то... вже знаєте, якось і не смішно.

13. talavoda

talavoda Well-Known Member

Дитина, ставши дорослою, може відійти від Церкви і жити так як вона розуміє...
    Хрещення не відміняється... людина завжди має можливість повернутись.

14. OrangeSpring

Хм, как бы Вам сказать. я же не про возможность вернуться спрашиваю? ! наоборот

15. Un.Known

Оранж...

Кожен з нас, як гвинтик чи механізм має свою роль. Кожен з нас виконує якесь завдання на землі.

16. OrangeSpring

Повторяюсь. Это для меня НЕ новость давно. Чтобы понимать это, не надо быть верующим

Поэтому более честным для меня есть Ветхий завет. Новый - это конфетка для винтиков.

Прошу Вас не проповедуйте.

17. Оля

Оля Старожилка форуму

Зараз біжу на роботу. Відповів Вам пізніше. А Ви добре подумайте над оцим віршем і як то несвідома дитина може виконати. ;)
    "Того образ хрещення - не тілесної нечистоти позбуття, але обітниця Богові доброго сумління..." (1Пет.3:21)

18. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Це що, євангеліє від Миха?:dntknw:
    Бо такого нема написано ніде. А є написано ось що:

І казав Він до них: Ідіть по цілому світові, та всьому створінню Євангелію проповідуйте!
    Хто увірує й охриститься, буде спасений, а хто не ввірує засуджений буде.

Єв. Марка,16

Миху, я дивуюсь, що ви ще не зрозуміли, що християнство - це не якісь там ритуали чи витанцьовування, а це є ЖИТТЯ згідно законів Христа.
    Давайте пригадаємо ще один вірш:
    Бо так бо Бог полюбив світ що віддав Сина свого однородженого щоб всякий хто ВІРУЄ не загинув а мав життя вічне.
    Де ви в цих цитатах бачите велике значення ритуалу згідно якого піп (не завжди тверезий) бризне кілька кропель на лоб немовляти?

---------- Додано в 21:04 ---------- Попередній допис був написаний в 21:01 ----------

Олю, не розкидайте бісер перед...

19. Oxid

Oxid Well-Known Member

http://www.bible.in.ua/underl/index.htm?NT/1Pet?3
    в грецькому тексті не "обітниця" доброго сумління, а "просьба", "прохання" доброго сумління, то трохи міняє зміст...
    Сказано "Коли хто не родиться з води й Духа, той не може ввійти в Царство Боже". І ніякі філософствування не змінять цих слів... Нехрещені діти поза Церквою...

20. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Я особисто не є спеціаліст з давньогрецької, але добре знаю, що в Писанні означає слово "вода". Дослідіть, тоді і ви не будете філософствувати...

а де твій аватар? :)