Скасування Таїнства хрещення

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем OrangeSpring, 25 жов 2012.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вона була хрещена.

---------- Додано в 09:11 ---------- Попередній допис був написаний в 09:09 ----------

навряд чи то має значення.

2. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Без всякого намерения, даже доброго?:facepalm:

Один человек сказал: ничего не желала, просила. То есть холодным рассудком: попросили попросить. Не желала выздоровления - осмысленно или не осмысленно. Но попросила.
    Я не знаю, как Вы понимаете значение слов: искреннее желание выздоровления человеку. Но причем тут обращение к нему. Я говорила о желании, чтоб человек выздоровел. Хотеть, чтобы человек выздоровел, а не обращаться мысленно к знакомому или не знакомому.

Практичнее говоритео_О. Бог - вроде бы у Христиан какое-то отношение к любви, идущей изнутри имеет отношение? К желанию делать добро, нет? Поправьте. Любить ближнего (тот человек верующий - так что ближний даже по Вашим меркам) - это и желать лучшего. А не к практичности - непрактичности.

Разве не нужно, обращаться к Богу с искренней просьбой, а не с механически-практичной?

---------- Додано в 09:14 ---------- Попередній допис був написаний в 09:13 ----------

Не я мастер перекручиваний. Это вы сами написали, что не желали. Желать - это не обращаться мысленно к человеку, а просто хотеть искренне, чтобы он выздоровел

3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Хтось нарешті зверне увагу на те, що ці слова стосувались близької людини?
    А я саме це мала на увазі. А щодо мого бажання одужання - то це і є моя молитва.

4. OrangeSpring

Вы выразились весьма странно, сказав, что ничего не желали. Как я могла еще понять

А какая разница. Намерение желать человеку доброго, лучшего, что не касается близких?

5. Un.Known

Інколи вартує припустити, що у людей бувають добрі наміри.

6. OrangeSpring

Вы написали короткий текст: я ничего никому не желала
    Вполне однозначное предложение

7. Un.Known

Українською ні, і це було пояснено в наступному пості.

8. Levko

Levko Well-Known Member

Давайте її спитаємо.
    п.Оранж, ви по своїй власній волі були охрещені?
    Чи це був ваш власний вибір, котрий ви зробили після того як увірували в Господа?

9. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Пане Левко, а яке це має значення. Хоча мені важко розуміти росіян бо вже російську забув повністю, але я зрозумів що вона атеїстка. Тобто не вірить ні в що. То яке значення має факт чи її хрестили і яким чином хрестили? Все-одно її господар це той пан з рожками...
    Це як в тому анекдоті...
    Помер чоловік. Приходить доктор але вже пізно і щось потрібно сказати. І питає: а померлий перед смертю потів? Так, йому відповідають, і дуже потів. Ага, каже доктор, це дуже добре, дуже добре...

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

А давайте запитаємо обрізаних, чи по власній волі немовлят їх обрізали? А чи спершу вони прийняли Бога?

11. Levko

Levko Well-Known Member

Ви в якому Заповіті живете, п.Миху?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я живу в Новому Завіті, а Новий Завіт зближає людину до Бога, а не віддаляє. То якщо в Старому Завіті допускалося обрізання у несвідомому віці, то чому у Новому Завіті ви ставите барєри?

Ісус казав не забороняти дітям приходити до Нього, а ви ставите перешкоди.

13. Bambook

Bambook Persona non grata

Атеїст - не той, хто ні в що не вірить. Це той, хто вірить, що Бога нема.

І Помаранчева - не атеїстка, а агностик.

14. OrangeSpring

Выбор мой, но не могу сказать, что в бога верила.
    Момент слабости и ошибки
    Крестили скопом, собеседований с попами не было

---------- Додано в 21:30 ---------- Попередній допис був написаний в 21:28 ----------

А чем то, что я написала на русском по значению отличается от вот этого написанного на украинском:

Если Вы не имели ввиду, что не желали человеку выздоровления в душе, а просто попросили на словах - то почему сразу такого не написали?

---------- Додано в 21:32 ---------- Попередній допис був написаний в 21:30 ----------

Именно. У Атеиста нет никаких сомнений в НЕСУЩЕСТВОВАНИИ БОГА. у меня есть

---------- Додано в 21:37 ---------- Попередній допис був написаний в 21:32 ----------

Сладко, сладко, сладко, сладко.. а потом уже и не различаешь. один сахар и конфеты..... Levko, спасибо, не хочу. Я люблю сладкое. Но тне только сладкое. И кислое тоже, к примеру
    Депрессия - очень полезная вещь. страдания души вещь полезная для души

15. Un.Known

Оранж,

Ви, мабуть, зрозуміли, що я віруюча людина.

Для мене молитва - це не просто слова. Я не молюсь для того, щоб поставити галочку, для мене така молитва недійсна. Якщо я прошу за одужання - це від душі. Але у Вашому випадку я не зверталась подумки до Вашого знайомого з побажанням одужати, як це робить людина у випадку з близькими мимоволі.

Так зрозуміло?

16. OrangeSpring

НЕТ

Причем тут мысленно не обращаться к этому человеку???
    Когда ты хочешь кому-то добра, это идет у вас из сердца или это Вы мысленно к кому-то обращаетесь?
    Потому что сопереживание для меня - это не голая мысль, это прежде всего чувства - идущие из глубины души, от всего сердца.

Вы такое понимаете?

Или нет? Или Вы чистый логик по восприятию?

---------- Додано в 21:52 ---------- Попередній допис був написаний в 21:48 ----------

Если я сопереживаю чьей-то боли, то первое, что возникает - это чувство боли, чувство сострадания. я это чувствую, а не мысли куда-то посылаю. Если близкий человек (или кто-то пусть даже чужой, но абсолютно беззащитный и беспомощный) - то чувства сопереживания острее, сильнее

Любовь, вера - это для Вас мысли или чувства?

17. Un.Known

Добре.

У що виливаються ці Ваші почуття?
    Гм.

Ваш Сергій - чужа для мене людина. Ви - також, але Ви вже ближчі.

І коли я читаю Ваше прохання про молитву, то я співчуваю Вам, бо бачу вияв саме переживань - Ваших почуттів. А молюсь за здоров’я Сергія - щоб і Вам було легше.

Я сто разів тут писала, для Вас повторю - я не вирішую ніколи глобальних проблем, я стараюсь світ зробити кращим навколо себе. Якшо переживати за незнайомого Сергія, тоді і за декілька мільйонів треба переживати.
    Почуття, котрі мають підгрунтя в тих думках.

18. OrangeSpring

То есть мысль у вас появляется раньше, чем чувство? Потому что у меня наоборот
    Но имхо, просить без сопереживания. я такого себе не представляю сама. Не сопереживаете, не надо просить. Потому что просить без сопереживания - это как обман ЕГО, разве нет?
    В какие-то действия. (не молитвы)

---------- Додано в 22:10 ---------- Попередній допис був написаний в 22:09 ----------

За меня переживать не надо в таких случаях. Это же не со мной несчастье было

19. Un.Known

Ні.
    Бачите, а в мене і в них.
    Пардон, є речі, котрі від наших бажань не залежать.

20. OrangeSpring

Но в данном случае Вы же не переживали

Вы меня не знаете точно также, как и того человека. Это его жизнь в опасности была.
    Неправильно переживать за меня, а не переживать за него

а де твій аватар? :)