Скасування Таїнства хрещення

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем OrangeSpring, 25 жов 2012.

1. Levko

Levko Well-Known Member

Може тому ставитесь до Бога без "восторга" бо маєте якесь уже сформоване негативне уявлення про Нього.

Я, до речі, сам таким був як ви, до того як зустрівся з Господом. Мене також чомусь дратували християни, церква, дратували служби в церкві, котрі чомусь потрібно було відстоювати з сейозним оличчям... Бог здавався якимось неприступним і злим, Котрий тільки й чекає за що би мене покарати.

Але коли запросив Ісуса у своє серце, я зрозумів, що Бог не такий, як я думав, виявилося що Він ДОБРИЙ!!!
    Я був просто захоплений Його любов"ю! З того часу, повірте, я забув що таке депресія. Все змінилося, прийшла радість, мир!!! Навіть коли приходять в моє життя якісь погані речі, я завжди знаю, що той Хто в мені є більшим від того, що в світі!

2. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

НЕТ:facepalm: Ну почему сразу начинаете банальщину такуюо_О

3. plastic

plastic Well-Known Member

Левко прав-ви ще не знаєте Бога. Ви про Нього чули. Можливо читали. Ви дивилися на людей що називали себе християнами а такими не були. І ви сформували у себе образ Бога. Але особисто ви Його не знаєте. Питання в тому чи хочете ви з ним познайомитися по-справжньому? Мати спілкування з Ним? Довіряти Йому свої таємниці? Чекати відповідь від Нього? Чи хочете щоб Бог став частиною вашого життя?
    Бог сказав:
    Иер. 33:3
    Воззови ко Мне - и Я отвечу тебе, покажу тебе великое и недоступное, чего ты не знаешь.

Я в свій час перевірила ці слова.

4. OrangeSpring

НЕТ, естественно

НЕТ

:facepalm:

Ну опять банальщина

Нельзя хотеть познакомиться с тем, в существование кого не веришь

У каждого своя "трава"

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Спеціально цікавився. Тайну хрещення відмінити НЕМОЖЛИВО. Немає такого обряду.
    І навіть якщо язичники щось там пропонують - воно не є дійсне.

6. OrangeSpring

Зы. Язычники - это верующие в других БОГОВ :_)

Вы в какой церкви спрашивали? в РПЦ МП?

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

І що з того?

Католицької.

8. Levko

Levko Well-Known Member

Не хочете навіть після того як уже побачили сильну Божу руку, побачили як Бог відповідає на молитви:
    ?????

9. OrangeSpring

??? Правда? Вы видите тут связь?
    А может сильная энергетика людей, ИСКРЕННЕ желавших и желающих человеку выздоровления? плюс Мастерство хирургов?

И потом: Я же просила не за себя. Какое это отношение имеет ко мне, моей жизни?

Моя жизнь тут не причем. в своей жизни не хочу познакомиться
    :dntknw:

Если Бог существует - у него весьма избирательный слух. Так может тут не в нем дело?

Странные вы верующие люди...

---------- Додано в 19:36 ---------- Попередній допис був написаний в 19:33 ----------

Не годится ответ. Меня не католики крестили

10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я нікому нічого не посилала, нікому нічого не бажала.

Я просила БОГА, щоб Він ДАВ.

11. Levko

Levko Well-Known Member

У випадку з п.Оранж, про якусь відміну і говорити смішно, так як і не було того, що вона хоче відмінити.
    Це все одно, що намагатися розлучитися з кимось з ким насправді не був одруженим. :) Абсурд...

---------- Додано в 21:29 ---------- Попередній допис був написаний в 21:03 ----------

Аналогічно...

12. OrangeSpring

А как можно просить Бога, не желая того, чего просишь?????? Это же нонсенс? И неискренность. То есть Вы не хотели выздоровления человека, но у Бога просили???

И где было что-то про посыл? Или Вы так поняли фразу про энергетику? А я про общее желание знакомых, близких и далеких - выздоровления. ИСКРЕННЕЕ, из Души идущее, искренние переживания. Неужели это настолько непонятные вещи?

Очень очень многие знающие человека люди искренне желали.

---------- Додано в 21:40 ---------- Попередній допис був написаний в 21:36 ----------

Аналогично: Не желали, не хотели выздоровления?

Я в шоке

13. Зануда

Зануда така зануда

У вас теж усе якось вибірково. Здається чітко було написано, що людина просила в Бога, щоб він дав, а інша людина сказала, що поступила аналогічно, але ви то так перевернули з ніг на голву, а потім ще й в шоці залишилися....

14. Un.Known

Ви майстер перекручень. )

Коли хворіє хтось з близьких, зазвичай одуження бажаєш мимоволі - йому і собі, не задумуючись. Хвороба торкає тебе особисто. Коли прочитаєш прохання про молитву, не звертаєшся до незнайомого хворого - звертаєшся до Того, хто вирішує долю хворого. Це практичніше.

Більше цей пасаж коментувати не буду.

15. Bambook

Bambook Persona non grata

Ну так це ж те саме, про що питала Помаранчева. Якось дивно виходить - запречення і підтвердження її слів в одному флаконі...

16. Un.Known

Ви знайшли підтвердження того, що я не бажала людині одужання?

Для бамбуків розжовую - я не зверталась до людини ані подумки з таким побажанням, я зверталась в інстанцію вище з проханням. Очевидно, коли просять, то бажають цього навіть тоді, коли не проголошують високопарних слів у напрямку незнайомої людини.

17. Bambook

ну пишете ж:
    Тобто не зі своєї волі, не маючи такого наміру...
    Що тут ще шукати?

18. Un.Known

Вам українську тлумачити?

Мимоволі - несвідомо, без певного наміру. Людині близькій. Саме тому мимоволі.

19. Bambook

Ну так я ж сказав уже перед тим:
    Що тут іще тлумачити?
    Ви краще тепер поясніть Помаранчевій, навіщо ви заперечували їй, щоб зрештою підтвердити її слова...

20. Un.Known

Я терпляча.

Перечитайте мої слова.

а де твій аватар? :)