Де він віце-чемпіон світу по греблі на байдарках, в якій країні? Де він вчить таких, як ти, як заробляти гроші? В якій країні? І ніхто Вас не питався про якісь там заклади. Живуть і працюють вони де, в якій країні? І чого ж Ви пхаєтеся на українські форуми? Живіть собі на здоров"я в своїй Литві. НЕХАЙ ЩАСТИТЬ! зі @elektrik, а Ви так і не сказали - у чому Вам розходиться?
Я щиро бажаю, щоб Білорусь почала нове життя - без Луки, і без його дружбана Путіна. Але що буде - зараз ніхто не спрогнозує. Важка ситуація...Лука, напевно, впав в маразм, що такі проценти намалював, це зразу підлило масла в вогонь.
Ми в Білорусі бували, останній раз 10 років назад. Білорусь - чиста, гарні дороги, добротні вироби легкої промисловості, молочка теж...тільки в нас більш різноманітна. Фармацевтична галузь добре працювала. Дещо здивувало з густої радянщини (діти на варті Вічного вогню, в мороз). Загальне уявлення добре. Зараз - хто зна. Розвиватися при державній власності ще старих засобів промисловості на радянських заводах можна довго тільки, якщо тобі дармове пальне даватимуть.
Згоден. Але Лукашенко хуйлу не потрібен. Готуватиме вторгнення, за алгоритмом як в Україні. Роздмухуватиме заворушення, засилатиме провокаторів, які почнуть стріляти в мусорів, потім вичавить з пана Лукашенки звернення "по допомогу", і відтоді Лукашенко згине кудись, може, будуть з янучарою на одній дачі відпочивати.
Виходячи не з фінансово-економічних інтересів, а виключно з політичних. Вичікувати треба. Бо вже незабаром вітати з перемогою може буде й нікого. А радше державного зрадника, типу янучари. Ось доречі відео яке трапилось.
До речі, я б тобі радив не підтримувати дописами лєбєдину тему кацапської провокаторки на ХФ'і. То тема гірша навіть, ніж лизоблюдська.
А який сенс Лукашенку при такому розкладі їх передавати Україні? Нє, Галичина View: https://youtu.be/Uytw77HprYE байкал миколаїв - Пошук Google зі Доброго ранку Вдалого тижня!
Ну і по темі У Бутусова є така фраза: "И твоя голова всегда в ответе за то, куда сядет твой зад." Думай -те!
Якщо він готовий тікати до кацапстану, то дійсно, ніякого На підяставі запиту з боку України, підкріпленого доказами у скоєних злочинах.