Друзи, у нас проблемы с интернетом. Интернет есть але усе сайты поддерживающие протестующих (белпартизан, хартия 97, ТУТ БАЙ) заблокированы и не открываются. ЛФ покуль доступен. Я не у Менску а у районном центре. Информации ноль. Кали ласка выкладайте информацыю про Менск и восточные города Билоруси (Витебск, Могилёв, Гомель). Дзякую.
Балакау з билорусом яки зараз у Маскве. Есть информация о замечаных колонах войск в напрамку Билоруси в том числе грады. Витебскую дивизию ВДВ Лука перекидывает у Гродно.
@tiavik, не переживайте - все очікувано і нічого дивного. Самі активні білоруси і білоруски показали своїм землякам середній палець і поїхали хто куди: Ціхановська до дітей за кордон, а от Ви до районного центру бульбу копати. Мітингують самі ідейні, екстремальні і альтруїстичні громадяни Бєларусі. А в Мінську скоро всі заспокояться, бо це ж Білорусь. Вже десь бачив відео, що по місту ходять з дітьми і кульками, їдять морозиво і за відмашкою кричать "ганьба" /чи щось інше, але то не суть/ До речі, я от маю таку думку, що у вас в країні на днях сильно спалахне коронавірус, і турботливою владою будуть прийняті заходи по попередженню його розповсюдження; @tiavik, так що аж так сильно не патріотьте в тому свому райцентрі, а пильнуйте урожай;
Как бы вы поступили, если бы вам пришлось принимать решение от имени Украины: Признали бы результаты и поздравили Александра Лукашенко с победой. Поддержали бы протестующих граждан, которые уверены, что результаты сфальсифицированы. Исходя из финансово-экономических интересов Украины, выжидали бы. Опрос шел сутки. В нем приняли участие 12 987 украинцев. Половина – за выжидание, немногим более трети – за поддержку протестующих, и 12% – за поздравление Лукашенко с победой. Прапаную зрабить такое апытанне на ЛФ але не ведаю як тэхнична гэта абставмть. Cавик Шустер: Чем омоновцы отличаются от эсэсовцев?
@tiavik, йдіть нахєр. Я Вам це дав зрозуміти ще в тій темі, котру Ви створили ще до виборів. Чому Ви хочете затягнути до розборів вашої кризи юзерів з ЛФ? Ми не політики, і в тотих революціях і переворотах завсім не розбираємося. Ми он у себе наскакали, що тепер наші діди і внуки нас підколюють. Он, ідіть в Гаазький суд ПЛ, і там вирішуйте свої проблеми. А ми тут на ЛФ каву п"ємо і анекдоти травимо. І от вже післязавтра буде третій день, як віскарь п"ять звєздей неоприходуваний стоїть, нема з ким попробувати Пісят грам будете?
Привіт!Я пишу в опель форумі. Поки не забанили.Не здавайтесь,ми з вами!Ваш лозунг має бути Євросоюз і білоруська мова,без мови ви ніхто! Дёргается машина при разгоне - Форум Белорусского Опель Клуба
@elektrik, я не знаю, що таке маргінал у Вашому розумінні. Я народився і живу в Україні. Мої діти живуть і працюють в Україні. /уточнюю - працюють по білому/ Відпочиваємо де прийдеться. Цього року я на Байкалі, а діти і внуки відпочивали в Карпатах. Мені дуже розходиться, щоб наша батьківська криниця була завжди при ділі @elektrik, а хто такий є Ви? Де Ви народилися? Де Ви живете? Де живуть і працюють Ваші діти? У чому Вам розходиться? і @elektrik, будь ласка, уточніть - що то таке, тотой маргінал?
Це все я проходив в 2014 році! Відповідь одна. У соціології маргіналізація це процес соціального падіння або перебування у невисокому й заздалегідь програшному соціальному статусі. А: 1 Родився в Тернопільській. 2 Жив і вчився в Львівській до 25 років. 3 Старший віце-чемпіон світу по греблі на байдарках,молодший вчить таких, як ти, як заробляти гроші. В обох 2 вищих закладів. 4 Я живу в Литві з 1983 року.
Саме необхідне для влади - її змінність. Коли один витоптав вкруг себе поле, де нікого нема, він буде творити, що хоче. І вибір кожного разу буде одного з одного. Це аксіома. І нікого не буде боятися, бо як що не так - кине війська (свої чи чужі). Зараз для Білорусі почнуться лихі часи. Люди будуть гинути, зникати, на території суверенної Білорусі облаштуються негідники з Раші. Путін буде грозити, шантажувати, дожимати Луку...а йому нікуди дітися. І все заради того, щоб Ригорович правив до гробової дошки.
Ще пару слов. Що стосується Біларусі і теми кольорових революцій, там же поряд дві країни пліч-о-пліч з бульбашами будували своє життя заново. Часом в умовах економічної блокади, і то і зовсім в умовах воєнного стану. І виїжджаючи за кордон з цими країнами білоруська молодь прекрасно навчилася порівнювати, зіставляти свій гаманець з тим же гаманцем сусідів. Хоч в якій там густій пропаганді вона росла змалку. Та й моральну обстановку свободи і вільного духу на бульбо-рублі не виміряти. Так що народ просто запросив змін. І вже не відступиться, хай хоч що там Батько надумає...