@tiavik, Ви сліпий чи дебіл? Передостанній раз питаюся: @tiavik, а Ви особисто за кого голосували на теперішніх виборах президента Бєларусі?
Якщо Ви вважаєте, що у нас в 14-му році почалася війна між Росією і Україною, то Ви не розумієте наших реалій.
Гаворка не идзе пра други термин Ющенка. Магчима Ющенко принёс мала пользы але ён не ухудшил значительно становища краины за 5 лет. А мыдрый украинский народ из 40000000 выбрал яныка яки за меньшым срок наворотил токого что разгребать до конца века.
В двух словах не получиться. Щоби зрозуміти щось, перегляньте теми Крим-1(2,3,4,5,6), Війна-1(2,3,4), Східна Україна-1(2-14).
В тебе які гарантії, що саме так і було би? Втім, суть дійсно не в цьому, а в узурпації влади шляхом шахраювання на виборах.
По-перше він наворотив цю війну, яку наразі маємо. Ще у 2005-му році казав, що янучара президент це автоматично війна з кацапами, які будь-що скористаються можливістю напасти, коли в армії сусідньої країни верховний головнокомандувач янучара. Не гадав, що ті припущення справдаються через десять років
Ну от, є результат Заседание Центральной комиссии | Центральная комиссия Республики Беларусь по выборам и проведению республиканских референдумов А @tiavik бере і каже))) І якщо панство помітило - @tiavik останні пости писав білоруською мовою. Дешевий трюк , бо білорусові білорусом потрібно бути завжди ;
Радше не так - мудрий український народ не обрав нікого з наявних кандидатів. А ось мудаки обрали янучару, як вони пробували це робити ще у 2004-му. Але тоді на противагу був пристойний кандидат, тому й не вийшло. У 2010-му цей пристойний кандидат вже себе дискредитував. Хоча тоді я голосував саме за нього, "як менше зло". У числі 5% таких же. Та вже у другому турі тоді, між Тимошенко та янучарою, я не схотів обирати, про що й написав у бюлетені. Те ж саме повторилося й у 2019-му році, коли мудачьйо проголосило презедентом пана Зеленського. cncmaster казав. Тобто я сам.
До речі, був раніше гарний закон, що коли у другому турі кандидати не набирають необхідної суми голосів, то вибори вважаються недійсними, призначаються повторні, та обидва кандидати з другого туру попередніх в нових перегонах участі вже не беруть. Тоді ж у бюлетенях була графа "Не підтримую жодного з кандидатів". Так воно й повинно працювати, а те, що маємо наразі то клоунада. З відповідними наслідками.
То було давно й неправда. Саме тому деякі уй0бки прибрали з законів ці пункти, щоб колоду цих самих уй0бків мона було тасувати вічно. Інакше вже б вони всі давно були на смітнику історії і ніхто б про них не пам’ятав вже
Карочє, я так поняв, що з Білоруссю все ясно. І на найближчих п"ять років там буде тішь і гладь. І згущоне молоко дальше буде файне! А більше від них нічо і не треба;
Тильки што балакав з сябрам. Ён дальнобой с Гомеля. Зараз в рейсе завис в Маскве. Кажа настроение у расиян Типа всё, потеряли Билорусь ушла вслед за Украиной на запад. Так што действительно. Уси тильки починается. Нас просто так не отпустят.
Нахєр ви кому потрібні Ви самі не знаєте, чого ви хочете. /перепрошую, але я от тільки шо прийшов на каву з тяжкого тематичного ресурсу/