Сябри. Усе тільки починається.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем elektrik, 11 сер 2020.

1. tiavik

tiavik Well-Known Member

Чаму Витя Пупкин сам не кажа аб гэтым? Вы яго адвакат? Даверенность ёсть? Документ в студию.

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Тому що Вітя не шастає по форумах інших країн зі своїми плачами, а спілкується зі своїми друзями, що проживають в інших країнах і озвучує свою точку зору своїм знайомим.
    Ви міліціонер?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. tiavik

tiavik Well-Known Member

Акрамя ЛФ яще е гугл и иншие сайты. Не спрабавали зайти туды? Ци Вас там забанили? Вы батенька троль и кормить я Вас не буду.

4. tiavik

tiavik Well-Known Member

У беларусау складывается уражанне што Лукашенко устраивает Всех. И РФ и США и Евросоюз и Украину и даже здесь на ЛФ. Не устраивает ён тольки беларусоу. Вы прикиньте на хвилинку што у Вас Кравчук до сих пор президент. Хотя магчима Крым был бы на месте и в Домбасе было бы тихо.

5. VasMT

Ви провокатор і це помітно неозброєним оком.
    Доречі, а Ви в протесті приймали участь? Чи тільки в клавіші тицькаєте?

6. VasMT

А Лідія Єрмошина білоруска? І в ЦВК мабуть всі білоруси. І на дільницях білоруси...
    А це погано?

7. tiavik

tiavik Well-Known Member

В Украине в Вашем Майдане принимали участие билорусы. Жизневский одним из первых попал в Небесную Сотню Украины. Теперь начался отсчёт Небесной Сотни Билоруси. И счёт идёт на десятки. Да, для Вас я провокатор. Потому что я против таракана и мешаю Вам нормально с ним дружить.

8. tiavik

tiavik Well-Known Member

Лично у меня в голове не укладывается как можно было после Ющенко выбрать Януковича. Ну Тимошенко это понятно Яценюк, Турчинов хто ще там у Вас в той час, допустимо. Но Яныка, это жесть. И выбирали украинцы, и в дельницах, в ЦИК тоже были украинцы. И такое.:meeting::fool:

9. VasMT

Я не дружу ні з Лукашенком, ні з Путіним, ні навіть з Зеленським.
    Я знаю, що такі існують, і знаю, що вони являються президентами.
    І Ви мені зовсім не заважаєте "дружити"...
    Це добре, чи погано?
    Це вибір громадян України. Вам яке до цього діло?
    Ми не зазіхаємо на вашу незалежність, цілісність та внутрішній устрій. То не пхайтеся в наші внутрішні справи.

10. tiavik

tiavik Well-Known Member

А воевать в Донбасе на Вашей стороне это тоже пхатца у Ваши внутрешние справы?

11. VasMT

Так.

12. tiavik

tiavik Well-Known Member

Яко наше дило. Мы заинтересованы чтобы нас окружали адекватные соседи. Нам одного неодекватного старшего брата достаткова. Хочам што б сяредний брат быу моцным, незалежным и мог падтрымать малодшага брата деля свайой безапасности.

13. tiavik

tiavik Well-Known Member

Разумею. Защитить слабога, жанчину ци малога от бандюка гата пхацца у чужую справу?
    Вы случаем не вайсковый?

14. tiavik

tiavik Well-Known Member

Зеленский николи не приедзе у Билорусь.
    Зеленский не приедет в Беларусь до стабилизации обстановки – МИД Укра
    Путя уже поздравил таракана с победой как яныка в 2004г. Страны Балтии, ЕС, Америка, весь цивилизованный мир таксама выразил свою позицию подтрымау протестующих. И тильки Украина вагаецца.
    Я к там у класика:
    Старший жорсткий был дятина
    Средний был ни там ни сям
    А малодший... билорус.

15. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@tiavik, не побачив Вашої відповіді, тому ще раз питаюся:
    @tiavik, а Ви особисто за кого голосували на теперішніх виборах президента Бєларусі?

16. VasMT

Військовий.
    Пхатись в чужу справу, це влізти в бійку між парубками двох сіл в сільському клубі, приїхавши з іншого району.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Дуже просто. Бо виявилося, що окрім плямкання "любі друзі" і "оці руки нічого не крали" - воно більше ні на що не спойобне. І навіть бабу приструнити виявився неспойобним. Зате вона крутила ним як циган сонцем. І куди ж такому державою керувати?

18. Gyppsy

Gyppsy :hi:

:rock::yahoo::dance3:

зі

а шо, дуже гарна приповідка, хіба нє? :)))

19. tiavik

tiavik Well-Known Member

Приклад не падходящий. Если Вы личите што у 2014 годзе Украина и Росия были примерно однольковые по силе то у Вас мания величия.

20. VasMT

Ми теж зацікавлені, щоби нас оточували адекватні і стабільні сусіди, а не скакуни.

а де твій аватар? :)