Карочє так, білоруси вийшли з протестами ПРОТИ тотого свого Бацьки. Ніби і правильно, хватить крісло протирати, то тре мінєти. У мене запитання до залу: кого білоруси бачать своїм президентом. Білоруси мітингують ЗА кого? Бо мені аж невдобно - я півтора року молодості моєй провів в Бєларусі, а тепер ніц не знаю...
Борьба идёт пока что не за конкретного лидера. Все лидеры не успевшие уехать за границу убиты или в тюрьмах. Лукашенко это Вам не Янукович. Борьба идет за саму возможность выбрать.
Так ви ж вже вибрали, нє? На переконання виборців, фактично набрала найбільше голосів Ціхановська. То чому ж білоруси не борються за неї?
Да, Тихановская, по мнению избирателей-президент. А на мой взгляд, президент случайный. Тем более что КГБ её запугали и вывезли в Литву.
А чому не боритеся за наступного по списку? Хто там йде після Ціхановської по кількості голосів? Ви ж мали саму возможность выбрать. Он Віка каже: У виборах 9 серпня брало участь 5 кандидатів (О. Лукашенко, С. Тихановська, А. Канопацька, А. Дмитрієв та С. Черечень). @tiavik, а Ви особисто за кого голосували?
Перша по списку тьотька, яка на запитання "Крим чий?" розпсихувалася та не змогла внятно відповісти, Другий по списку чувак, який вважає, нібито в Україні на Донбасі повним ходом іде громадянська війна. Гівно бруду краще
Не слухайте психованных тётак. Крым Ваш. В Донбасе война с рашкой. Я повторую. Усе достойные лидеры или за границей или в тюрьме. Тихановская технический кондидат. Остальных кандидатов в списке диктатор оставил для картинки. Предполагалось что Тихоновская после избрания возвращает конституцию 94г., назначает нормальные выборы, подаёт в отставку и сама больше не балотируется.
Таки як у Вас. Што б домохозяйка, ци клоун, ци бомж могли стать президентом кали гэтага прагне народ.
Народ не захотів Тихановську. Народ не дав голосів Позняку в 2014-му, не дав підписів в 2001-му для реєстрації в президентських виборах... Народ - це хто?
Гэта той хто в 2010г. быв кандыдатом в президенты и за гэта атрымав 8 год турмы. 5 лет отсидел. А теперь знов у тюрьме ужо некальки месяцев.