@elektrik, може Ви виражайтеся людською мовою, га? Що таке то Ваше "за ***№а"? Що таке то Ваше "совок рабський"? @elektrik, Ви не тужтеся, щоб часом Вам дно не вирвало Про себе я вже сказав - хто я, з ким я, де я, де і з ким мої діти. І у чому мені розходиться я також сказав. Якщо Ви вважаєте, що я маргінал і колаборант,який живе при любій владі, що я кріпак! - вважайте собі на здоров"я, хай Вас це тішить. Але ж Ви, @elektrik, досі не відповіли на мої прості запитання - де живуть і на яку державу працюють Ваші діти? - чого Ви товчетеся на нашому форумі, якщо Ви з 80-х років живете у Латвії? - у чому Вам розходиться? і саме головне питання, яке мені не дає спокою: - як називається дружина електрика? /бо у цигана дружина називається циганкою/
@elektrik, Ви не тужтеся, щоб часом Вам дно не вирвало. Ти одінь памперс на голову,ато вирве гнила кат-цапська риба з твоєї голови,не треба нам цього смороду,так що вали за янучаром в ростов,там твоє місце і твоїм недорозвинутим дітям.
@elektrik, а от дивіться, що я зауважив на нашому форумі: - якщо юзер ярий порохобот, якщо він постить картинки і кіна з Петькіного 5 і Прямого аналу, то він /цей юзер/ завжди бидло бидлом. Я ще не визначився, що є причиною і що є наслідком: чи то ярими порохоботами стають бидлячі натури, чи то готове бидло по житті стає ярими порохоботами. Але це, що ті дві опції взаємопов"язані - це беззаперечно. - якщо юзер по своїй суті гнила особа, і він виїхав з України жити за кордон, то він завжди намагається образити і обізвати жителів України, гонить всіх за кордон слідом за собою і іншими покидьками. Так він шукає виправдання своїй втечі з батьківщини. Бо манкурт міряє інших своїми мірками. Ти диви, як Ви швидко назначаєте місця для когось. @elektrik, а Ви вже знайшли своє місце? А де місце Вашим дітям? зі І Ви, @elektrik, досі не відповіли на мої прості запитання - де живуть і на яку державу працюють Ваші діти? - чого Ви товчетеся на нашому форумі, якщо Ви з 80-х років живете у Латвії? - у чому Вам розходиться? і саме головне питання, яке мені не дає спокою: - як називається дружина електрика? /бо у цигана дружина називається циганкою/
@mypucm, зі всією повагою до Вас - кажіть по суті і своїми словами, бо йнакше тяжко розібратися в тєкущій політічєской обстановці.
ну... у двох словах... мене спочатку обурювала така нахабна поведінка лукашенка і компанії... та зараз я вже не слідкую за білорусами... то їхні внутрішні проблеми...
інтерв'ю з Романом Протасевичем головним редактором телеграм-каналу NEXTA (більше 2 млн. підписників) View: https://www.youtube.com/watch?v=5hi4zXw1BK4
@mypucm, харе нас всякими пропагандійними кінами нагружати! Тут від того є елєктрік. Давайте, розказуйте своїми словами - як воно Вам?
Ексклюзив. Перший президент Білорусі Станіслав Шушкевич про ситуацію в Білорусі. View: https://youtu.be/pObeupjQ5q4
В 14 році Лукашенко сказав, що Януковичу треба було взяти рушницю і захищатися, а не втікати /був такий ролік/ Срочно! Лукашенко прилетел во Дворец Независимости с автоматом в руках! Продолжение View: https://youtu.be/tT5T25WhFUk