Відповідь: Сихівський набат чи звичайний рагулізм? Залишилось тільки додати що на 70%% ми зроблені з води.
Відповідь: Сихівський набат чи звичайний рагулізм? тепер зрозуміло все: спеціально встав півшостої щоб приїхати на Сихів і послухати той дзвін. Думав познайомитися з дзвонарем. А тут облом: дзвін МЕРТВИЙ, бо записаний і автоматично в заданий час відтворюється як однотонний зациклений кусок аудіоплівки ще й при цьому з неякісного динаміка... По частотних характеристиках - звучання ніяке... :8: Але щогодинні і щопівгодинні удари бються в справжній дзвін (як на ратуші). Хто хоче, прийдіть в неділю під дзвіницю Вірменської Церкви і послухайте як люди дзвонять від 10.45 до 11.00 і відчуєте різницю.
Відповідь: Сихівський набат чи звичайний рагулізм? Я думаю, що таку річ може говорити тільки той хто здогадується про це чому така річ, як "не дзвони" дзвонять на Сихівській дзвіниці. Найперше потрібно просто піти до пароха цієї Церкви і все детально розпитати, а потім приходити до певних висновків. Бо ця розмова мені видається такою, щоб поговорити ні про що, або просто понаговорювати на людей, які не бажають нічого поганого. ВЗНАЙТЕ СПЕРШУ ЧОМУ В СИХОВІ НА ДЗВІНИЦІ ПОКИ ЩО НЕ Б'ЮТЬ СПРАВЖНІ ДЗВОНИ, ЧИ ЦЕ БУДЕ ТАКЕ ДОВГО І АЖ ТОДІ ПИШІТЬ ПРО ЦЕ!!!!! Додано через 10 хвилин Майте трохи поваги в своїх словах. Я впевнений, що за кожне слово людина буде нести відповідальність перед Господом. З ваших слів я можу припустити, що мешкаєте в самій дзвіниці, або за метр від неї, що вам так шкодить і заважає цей звук. Не чув щось ні разу скарг від мешканців пощі Ринок. Покритикуйте, або навіть виставте таке питання на форумі щодо концертів, котрі відбуваються у м. Львові наприклад на День Незалежності, день міста Львова..... і відбуваються цілими днями і аж до пізнього вечора. Це добре, чи це погано? Коли після такого концерту витоптані прекрасні клумби, купа сміття, повно п"яних ходить, що заважає спати ввечері. На вашу думку це все нормально, а дзвони, котрі вдарять раз на годину - це вже катастрофа. ЗАДУМАЙТЕСЯ НАД СВОЇМИ СЛОВАМИ!!!!!! Додано через 14 хвилин я не можу зрозуміти звідки взялися думки, щодо того, що дзвони дзвонять цілу ніч? Дзвони дзвонять лише до 22 години і починають дзвонити аж зранку.
Відповідь: Сихівський набат чи звичайний рагулізм? Звідки така агресія? Пан щось приховує? Ми просто думали запропонувати допомогу дзвонареві, якщо там нема кому якісно дзвонити, а там "облом" вийшов... А дзвони (по крайній мірі один, по якому б'є годинник) там є, і це видно з вулиці вдень.
Відповідь: Сихівський набат чи звичайний рагулізм? Немає ніякої агресії!!!!! В чому ви вбачаєте агресію? Нічого я не приховую, а просто бажаю сказати, щоб щось говорити, треба бути впевненим у своїх словах, а потім навіть і критикувати. А якщо не впевнений, або навіть нічого не знаєте і в свою чергу хочете вже доходити до певного висновку. Тому я раджу в такому випадку, найперше піти доЦеркви, там комперентні люди все вам розтулкують і буде все просто чудово!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!