Відповідь: Сихівський набат чи звичайний рагулізм? Все я зрозумів ! Якщо по-серйозному, Вихід тут, як на мій погляд, зовсім простий. Йдете в церкву і пояснюєте це священникові, може до якогось компромісу і дійдете... . Називати церковний передзвін рагулізмом, не знаю і сумніваюсь, що рагулі можуть дзвонити... ? З іншої сторони тоді взагалі прийдеться відмінити дзвони, тому що дехто працює в нічну зміну, а в день спить. Що ж йому казати... ? Самоконтроль ьоді залишається в силі. Крім цього, коли панувала чума і холера, то в тих містах і селах, де дзвонили дзвони, люди хворіли набагато менше або взагалі не хворіли. На рахунок гранів між містом і селом з якої сторони дивитись. Якщо зробити повну блокаду села на рік, ми виживемо але не знаю, що було б тоді з містом. Не статус місця проживання говорить про культуру людини, а її поведінка. Все інше дутий імідж та ознаки самодурства. Ті люди, які пасуть худобу, возять гній і сіють зерно, вночі сплять і "ніг не чують", а Вам дзвони мішають... . А то, що Ви сє доробили до годинника, вітаю ! Може з часом і навушники придбаєте... . Додано через 3 хвилини Це вже не суттєво, клієнт відмовився... .
Відповідь: Сихівський набат чи звичайний рагулізм? Давно доказано що від дзвону гинуть бактерії (не можу лінк знайти). Дзвін корисний для здоровя (довго розказувати, а в мене немає часу).
Відповідь: Сихівський набат чи звичайний рагулізм? Ні, Ви таки точно не зрозуміли... Дійсно, не місце проживання говорить про культуру людини, а її поведінка. Золоті слова. Але я під терміном "рагулізм" мав і маю на увазі не тих людей, "які пасуть худобу, возять гній і сіють зерно, вночі сплять і "ніг не чують", а тих що не хочуть нічого робити ні в селі, ні в місті, а нав'язують свою псевдокультуру, тобто безкультур'я. Рагуль - це не національність, не походження, а стан душі. І зовсім не церковний передзвін я назвав рагулізмом, а поведінку тих людей, які невідомо (а може і відомо) для чого не дають спати в нічний час десяткам тисяч сихівчан. Ще раз дуже шкодую, що ми не порозумілися.
Відповідь: Сихівський набат чи звичайний рагулізм? Якщо Ви знаєте, що це не влаштовує десятки тисяч сихівщан, то є інший вихід... . Раз Ви підняли це питання, то зберіть ці десятки тисяч на мітинг протесту і питання вирішиться. А на рахунок Вашого першого абзацу можете вважати, що ми порозумілись.
Відповідь: Сихівський набат чи звичайний рагулізм? є чіткі санітарні вимоги про тишу з 11 вечора до 8 ранку, здається. Якщо їх не дотримують (я не живу на Сихові, і не знаю. коли там дзвонять), зайдіть в церкву і нагадайте їм про це, при цьому попередьте, що залишаєте за собою право написати скаргу. Якщо не подіє - пишете скаргу, краще письмово, в міліцію - вони зобов'язані зреагувати. Я сама греко-католичка, але розумію, що є певні норми, котрі повинні виконуватися. Мені би теж не сподобалося, якби моїх дітей щоночі будив дзвін.
Відповідь: Сихівський набат чи звичайний рагулізм? Та кому там заваджає? Просто люди не знають чого вже вчепитися. ......
Відповідь: Сихівський набат чи звичайний рагулізм? Аналізуючи ситуацію, я думаю що Львівський аеропорт скорим часом банкротує, а жаль... .
Відповідь: Сихівський набат чи звичайний рагулізм? Та, Миху, тут люди пишуть про відбивання години. Не знаю як кого, а мене би то трафило... До речі, от цікаво, а як народ в центрі Ратушу терпить? І чи на неї санітарні норми розповсюджуються? От би цікаво спробувати подати скаргу, в якості прецеденту
Відповідь: Сихівський набат чи звичайний рагулізм? А,знаєте,привикається. Я довгий час жив на Патона,біля аеропорту постійний шум злітаючих літаків.Коли переїхали в інший район,то довгий час без нього не міг заснути.
Відповідь: Сихівський набат чи звичайний рагулізм? ГОДИНИ ????????? Я собі не уявляю паламаря, який щогодини іде до дзвіниці, щоб бамкнути....
Відповідь: Сихівський набат чи звичайний рагулізм? Вчора вияснив, що то не паламар. Бо дійсно - щогодини вставати, то якісь бздури. Виявляється там все автоматизовано і керується комп'ютером, а вони не знають як це все вимкнути.
Відповідь: Сихівський набат чи звичайний рагулізм? Двін корисний для здоровя, а Ви цього не знаєте й нервуєтесь. То не Ви нервуєтесь, а ці "нерви" яким він заважає спокійно паразитувати на Вашій персоні, нервують Вас і спонукають позбавитись дзвону, щоб і дальше спокійно з Вас помпувати енергію. Треба просто почекати поки дзвін ці "нерви" з Вас видзвонить і тоді дзвін перестане заважати, а навпаки, самі відчуєте що він корисний. http://www.technovelgy.com/ct/Science-Fiction-News.asp?NewsNum=547
Відповідь: Сихівський набат чи звичайний рагулізм? правильно, а будь яке лікування буває і трохи неприємне і болісне.
Відповідь: Сихівський набат чи звичайний рагулізм? не вистачає тільки додати - "раз вас нервує благочестивий дзвін - значить у вас сидить диявол."
Відповідь: Сихівський набат чи звичайний рагулізм? Коло дзвонів не жила, а от під злітною смугою і в Сокільниках, і в Америці жила. А тоді ще й біля залізничної колії. Звикається до всього і тоді його не вистачає, як воно перестає шуміти.
Відповідь: Сихівський набат чи звичайний рагулізм? Що стосується дзвону і бактерій, то підказка на принцип дії знаходиться тут: http://kino.mk.ua/online/551 Провіряється просто: - Поставити недалеко від дзвінниці відро води під час двону, потім забрати її додому й пити.