Відповідь: Сихівський набат чи звичайний рагулізм? а нам до лямпочки, ми відділені від держави (церква)...
Відповідь: Сихівський набат чи звичайний рагулізм? Дзвони, я чув, виганяють злу силу, вона їх боїться.
Відповідь: Сихівський набат чи звичайний рагулізм? Стаття 24. Види адміністративних стягнень За вчинення адміністративних правопорушень можуть застосовуватись такі адміністративні стягнення: 1) попередження; 2) штраф; 3) оплатне вилучення предмета, який став знаряддям вчинення або безпосереднім об'єктом адміністративного правопорушення; 4) конфіскація: предмета, який став знаряддям вчинення або безпосереднім об'єктом адміністративного правопорушення; грошей, одержаних внаслідок вчинення адміністративного правопорушення; 5) позбавлення спеціального права, наданого даному громадянинові (права керування транспортними засобами, права полювання); 6) виправні роботи; 7) адміністративний арешт. Законами України може бути встановлено й інші, крім зазначених у цій статті, види адміністративних стягнень. Законами України може бути передбачено адміністративне видворення за межі України іноземців і осіб без громадянства за вчинення адміністративних правопорушень, які грубо порушують правопорядок. де тут з 22-8??
Відповідь: Сихівський набат чи звичайний рагулізм? А чого того парохові не висловите, що на форумі написали? Або іншим, хто відповідальний.
Відповідь: Сихівський набат чи звичайний рагулізм? Низькі обертони,і низькі частоти можуть скликати тільки чорних ангелів,то їх частотний діапазон
Відповідь: Сихівський набат чи звичайний рагулізм? О, мене пташки часто рано будять. Куди звертатися?
Відповідь: Сихівський набат чи звичайний рагулізм? Прогуглив ,питання виявилось не таке просте.Голова як дом совєтів.Може хто поможе,якщо не буде насміхатися
Відповідь: Сихівський набат чи звичайний рагулізм? А десь таке чув. Низька частота, діє на мізґи і підсвідомість.
Відповідь: Сихівський набат чи звичайний рагулізм? до жиріновського.... він пропонував відстрілювати всіх перелітних птахів для боротьби з пташиним грипом....
Відповідь: Сихівський набат чи звичайний рагулізм? “рано вставати”..... я раніше набагато менше спав.... мені мама ще й досі згадує, як я її будив з самого ранку: “мамо, вставай, вже пташки цвірінькають”....
Відповідь: Сихівський набат чи звичайний рагулізм? Locke, Ви неправильну установку даєте собі і людям ! Краще думайте в просонні, слава Богу, що дзонять дзвони, значить можна спати спокійно, Бог мене оберігає. А якщо не почуєте над ранком дзвони. це повинно Вас насторожити. От тоді вже дійсно пора вставати, бо щось не так. Краще перестрахуватись. Так що дякуйте Богові і спіть спокійно!
Відповідь: Сихівський набат чи звичайний рагулізм? Пане Консультант. Ви певно попутали Божу опіку з тим вар'ятом, який серед ночі шарпає за шнурок і відбиває кожну годину. Слава Богу, в с.м.т. Львові (а Львів вже давно перетворився з міста в с.м.т. і впевнено прямує до села. Збулася мрія москалів-большевиків про стіраніє грані мєжду городом і сєлом) більшість людей вже сі доробили до годинника і не мают кончої потреби, аби серед ночі їм бамкали щогодини. А Бог нас всіх оберігає незримо і без нашої участі, і йому ні до чого такий рагулізм. А якщо ми вдосвіта чи серед ночі не почуємо дзвонів, а почуємо їх в прийнятний час, коли люди вже не сплять, то скаже: "Слава Богу, на кілька розумних людей стало більше!"
Відповідь: Сихівський набат чи звичайний рагулізм? Ради Вашого спокою я готовий пожертвувати своїм сном, помінявшись з Вами житлом. В нас Ви будете спати. як немовля після купання... !
Відповідь: Сихівський набат чи звичайний рагулізм? Ну навіщо аж такі жертви в мирний час? Шкода, що Ви так нічого і не зрозуміли...
Відповідь: Сихівський набат чи звичайний рагулізм? http://www.cosmedtech.ru/cmt/?do=REP_F3 http://members.aol.com/networktcp/research/freq.htm