Сихів найкримінальніший масив країни - версія журналку Корр.

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Deus igrok, 19 бер 2010.

1. Khotybor

Khotybor Well-Known Member

а то всьо бандерівці, і в кожного в коморі пулемет :haha:

---------- Додано в 19:41 ---------- Попередній допис був написаний в 19:38 ----------

Чувак. Ми тут живем. Тому не "віримо", а знаємо з власного досвіду

• Подобається Подобається x 1
  2. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Та це якась замовна "качка", мені так здається, - вже й на сайті ТСН з'явилась інформація про Сихів типу "що то сякий-такий поганий район". Але дивують аргументи чому то так - бо в Сихові безліч безробітних і найдешевша нерухомість у Львові! :crazy: То ж треба таке написати. о_О

3. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Чувак, верю, количество стукачей во Львове значительно превышало среднестатическое количество по Украине

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Думаю, що таку мульку пустили, щоб відвести акценти від СУ. Бо ж відомо, яку вона зараз має репутацію.. А таким способом хочуть сказати, що, мовляв, навіть у Львові є бандити.
    Але то всьо смішно. Не раз мені розказували хлопці зі СУ, що не мають з ким тусуватись, бо більшість однолітків займаються криміналом..

• Подобається Подобається x 2
  5. Svjato

Svjato Well-Known Member

То після 39-го так.

А що до правдивості теми -

6. skole

skole Well-Known Member

Я сам живу на Сихові і не бачу тут ніякої злочинності, а навпаки - всюди порядок в порівнянні з іншими районами.
    А щодо нерухомості, то нехай ті журналісти кореспондента візьмуть газету з оголошеннями ("Ваш Магазин" наприклад) і подивляться.

• Подобається Подобається x 2
  7. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Та то видно не так дивитися чи не туди , бо тотим писакам видніше ... шляк би їх трафив :

Сихівський мікрорайон називають найбільш депресивним і злочинним

”Сихів живе подвійним життям. Удень тут толпою ходять мами з калясками. А ввечері п’янки-гулянки і пацанячі двіжі, — розповідає таксист Василь Фіртак, 28 років. Висаджує із чорного ”Деу Ланос” пасажирів біля кінотеатру імені Довженка. — Чому цей район бандитський? Зрозумійте, він же спальний, тут багато людей. А де багато людей, то там різного знайдеш! Знаю шо років зо п’ять-шість тому тут на Червоної Калини зарізали сутєньорку, а іншу аж у Брюховичі вивозили і там спалили в лісі”. Правоохоронці називають Сихівський мікрорайон Львова найбільш депресивним і злочинним. Новопризначений начальник обласної міліції Михайло Цимбалюк одним з перших рішень звільнив Станіслава Герасименка, начальника Сихівського райвідділу. Кажуть, у райвідділі не приймали заяв від громадян.

Сихів — наймолодший район міста. Його звели у 1980-х на місці однойменного села. Забудували однотипними панельними багатоповерхівками. У мікрорайоні живе понад 150 тис. жителів. За останні роки збільшили кількість маршруток, які курсують на Сихів.
    — Колись з Сихова годі було виїхати, особливо в годину пік. А зараз як збудували дороги, пустили маршрутки, то інша біда — в автобусах чистять кишені, — бідкається 52-річна Галина Кузик з вулиці Трильовського. — Он у мене десь у зимі потягнули телефон і кошельок. Їхала в маршрутці N24 зранку. Зайшли двоє хлопців та дівчина. Дівчині впала рукавиця, то хлопці почали помагати їй. Я задивилася, а та дівка за той час витягала добро в мене з сумки.

Львів’яни неохоче купують квартири на Сихові.
    — Квадратний метр ”панельки” в районі Санта-Барбари (народна назва торгового центру на Сихові. — ”ГПУ”) коштує 1000–1100 доларів. Можна знайти й за 900. Це найнижчі ціни у Львові, — говорить маклер Юлія Ярошик, 24 роки.
    По обіді молодь збирається у місцевих невеликих кафе. Весною та влітку йдуть відпочивати у Сихівський ліс.

— Та якихось місць для збору молодьожі нема. Колись ми збиралися в залах ігрових автоматів, тепер — в інтернет-кафе. Малалєтки тусуються біля 13-ї школи. Компанії утворюють вулицями, як от пацани з Драгана чи Хоткевича. А є кампашка з Санта-Барбари чи з-під ”Іскри” (місцевий базар. — ”ГПУ”), — розповідає сихівчанин 27-річний Євген Притула. — Щоб молодьож дуже дебоширила — нема такого. Непанятний елємєнт тут — пияки. Квартири у 1980–1990-х отримали мужики з найближчих сіл. Тоді мали роботу у Львові А тепер живуть у своє задоволення і бухають. Вони з квартир бігають короткими перебіжками в кіоск і назад на хату пити.

У мікрорайоні є великий ринок та багато магазинів вживаного одягу. Львів’яни з інших районів їдуть купувати сюди секонд-хенд.

— Ми вже явно не депресивні. Почали перероджуватися з 2001 року, коли до нас приїхав папа Іван Павло II. До його приїзду тут активно почали розбудовувати інфраструктуру. Тепер, аби провести дозвілля, є все своє і не треба навіть їхати в центр міста. В останні роки в нас народжується більше дітей, аніж в інших районах, — каже Семен Поручинський, 48 років, заступник Сихівської РДА.

Грецькі архітектори Георгій Араговітіс та Агалямі Араговітіс-Бобо два роки тому перемогли в тендері на перебудову Сихова на громадський культурний центр. Облаштовуватимуть його 20 років за кошти міста.

http://gazeta.ua/index.php?id=336420

За такі статті, і руки журналістам відривати - не гріх.

а де твій аватар? :)