А я тут живу вже 21 рік і те ж саме можу сказати. Сихів був страшилкою наніч для дітей 20 років тому. Обмаль магазинів, 2 чи 3 (вже не памятаю) автобусних маршрути і то такі переповнені, що вранці чи після роботи сісти в них практично неможливо, в магазинах порожньо і великі черги (хоча в кінці вісімдесятих-початку девяностих скрізь в магазинах було порожньо і черги). За останні роки на Сихові достатньо добре розвинута інфраструктура, майже нема проблем з транспортом, запросто можна доїхати в будь-який кінець Львова. А щодо розваг - то можна у вихідний день поїхати без проблем до центру. Поїздка від Арсену до пам'ятника Шевченка маршруткою займає 15-18 хвилин. А ще тут чистіше повітря, поруч ліс. Правда той ліс заср...ний до нестями нашими свідомими і вихованими людьми, які будь за що прагнуть до Євросоюзу. Но это уже совсем другая история..., як кажуть в одній телепередачі.
Я думаю , що хтось з поетів-аматорів повинен написати поему (!) , або принаймі вірш цій гордості Львова і області.
Та я файну львівську каву сьорбаю щодня...не треба весни чекати, бо моє "натхнення" від пір року не залежить
Ви себе явно недооцінюєте. З такою любовю в серці до свого району , як в Вас , слова самі по-собі повинні складатися в рифму і появлятися на папері (або моніторі) неперевершиною лірикою і патріотизмом (локальним)