Ситуація!

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем Lostin Lviv, 3 гру 2010.

1. sani

sani Well-Known Member

про бандитів: ні один вміняємий бандит не буде робити "дело" в себе дома або в сусідньому - легко впізнають.
    а наркомани, алкаші і тп.. ги, ще ні разу не бачив серед них "мордоворотів", вони п"ють або ширяються і всі гроші ідуть на то і майже не їдять... їм їди не треба! А до мордоворотів їм ох як далко. І їх навіть бити не треба самі падають.
    Про бійки і тп то зазвичай товчуть один одного - типу "ти мене уважаєш?" і рідко коли кого чужого...

Так що то не бандюгани і не алкаші-наркомани!

А скорше за все, я так думаю, то ваші однокласники(бувші?) які у вас забирають(-ли) кишенькові гроші, заставляють(-ли) вас носини їм портфель, писати домашнє і тп. І яких ви і дуже добре знаєте, і боїтесь, і вони звикли, що ви їм ні в чому не відмовите.. і звичайно що ви на них вчительці(міліції) боїтесь пожалітись...

Вам треба підрости і перестати боятись! Якщо реально доймають достатньо дати один(або кілька) раз конкретний відпір, але з головою(без фанатизму). І більше вас ніхто рухати не буде!

або ж в районну поліклініку навідатись до лікаря психотерапевта - то параноя, здається, називається..

• Подобається Подобається x 3
  2. Nevermind

Nevermind Просто персона

Ось що деякі хлопці роблять проти бандитів

http://www.youtube.com/watch?v=deqDKXGG9LQ

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Вже показували це на форумі. Фіглярство і фігня. Ніякі хлопці таке не роблять. Мабуть Алан Бадоєв зняв між зйомками кліпів Тіни Кароль і Ані Лорак.

4. Nevermind

Nevermind Просто персона

Але ідея непогана :)

• Подобається Подобається x 1
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та й ідея не витримує критики. Хулігани такі зображені що не шкода - мужикуваті і дорослі, а насправді більше школоти, і не всі будуть цмулити той спирт з незакоркованої пляшки. І нащо цілий день в машині сидіти? Фігня коротше рідкісна. Протест інтернетних ботанів.

6. Svjato

Svjato Well-Known Member

7. Nevermind

Nevermind Просто персона

8. Svjato

Svjato Well-Known Member

А хто там сказав, що він рано приїхав? Та й не в тому суть! Народ повинен не боятися по вулиці ходити...

• Подобається Подобається x 2
  9. sani

sani Well-Known Member

тай ніби і не так вже дуже страшно ходити, тільки хіба, міліцію..
    бо потім розкажуть, що ти сам головою об підлогу вдарився... в рай відділі...

---------- Додано в 19:29 ---------- Попередній допис був написаний в 19:21 ----------

стільки часу промайнував, краще би в спортзал пішов

• Подобається Подобається x 2
  10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Поки лазили з малою по дворі.чось в голові крутилось Матвійчукове....

У кожного своє
    Свій персональних хрест.
    Своя стіна... теж персональна.
    І свої страхи.
    Персональні.
    Мені,скажім в голову не приходить,що можна боятись якоїсь гопоти,бандитів...всього,що має фізичну форму.
    То можна бити...кромсати...гризти зубами..і перемогти....
    Та в мене свій страх...
    Страх болю.
    Страх не змогти завтра заробити на ліки.
    Страх що відмовлять ноги..і не втримаю малу...не дам ради...
    Страх втратити те не велике...що ще маю...
    Тому...не судіть...і не судимі будете(с)...

• Подобається Подобається x 8
  11. Lostin Lviv

Lostin Lviv Well-Known Member

А що з Вами трапилось? Розкажіть.

12. Svjato

Svjato Well-Known Member

13. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

От маю ситуацію і роздумую що робити....
    Перед відповідальними змаганнями діти збиралися на збори в таборі в Карпатах. Мала приїхала зі зборів, і розказала, що в неї пропала улюблена тунічка (чи як воно там правильно називається), а в іншої дівчинки з'явилась. І все би нічого, але тунічка мала мітку- в специфічному місці надірваний шов десь 2 см. Дружина вирішила розібратись, задзвонила до дівчинки і попросила принести тунічку на тренування, та сказала що там є мітка. Розмова вранці:
    -Добрий день. Це мама Д... .
    -Добрий день
    -Принеси, будь-даска, тунічку на тренування. Там є мітка, я подивлюсь чи то є наша.
    -Е-е-е, а мама забрала на роботу.
    -Дай телефон мами
    -Мама свариться, якщо я даю її телефон
    -То скажи мамі, нехай передзвонить мені
    -Добре
    До вечора ніхто не подзвонив. Дзвоню до тренера, взяв телефон мами. Розмова з мамою:
    -Доброго дня. Це мама Д... . Там у нас пропала тунічка, а з'явилась у вашої малої, і є характерна відмітка, там то і там надірваний шов. Правда на момент від'їзду з табору було уже грубо зашито.
    - Я не дивилася, кинула в пралку.
    -Подивіться, тому що Ваша мала сказала, що Ви забрали її на роботу
    Замяття, видно що мамі стало незручно
    -А, ну то я приїду додому, розберуся і передзвоню Вам
    Два дні мовчок. Вчора ввечері приходить СМСка "Передзвоніть мені..."
    Дзвонить дружина
    Розмови не чув, але коротка суть
    -В нас теж була така тунічка
    -То подивіться, може вона у вас і є
    -А вона напевно в куми
    -То подзвоніть до куми
    -А кума зараз не вдома
    -То прийдіть з дитиною і тунічкою на тренування, і вирішимо
    -Не можу, бо йду на роботу
    -То нехай мала принесе, по мітці опізнаємо
    -Добре
    За той час вияснилось, що та дитина сказала, що порвала тунічку точно в тому самому місці, коли билася з хлопчиками, хоча дивно, то місце не кутове і не тримальне (декоративний шов).
    Після розмови, як "мама забрала на роботу" мені стало все зрозуміло.
    От і думаю, що в таких випадках робити, випустити історію на загал і розказати все тренерові, чи піти самому до мами і тихо поговорити, розклавши по полках і не робити встиду дитині??!

14. Bambook

Bambook Persona non grata

Як то не робити встиду?
    Власне зробити встид. Якщо вже мама не вчить дитину, що красти - погано, то хоч так на майбутнє запамятає.
    Повірте, їй же воно потім на краще вийде...

• Подобається Подобається x 4
  15. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Кажуть в Чехії:"Jaká matka - taká Katka".

Якби в мене склалась така ситуація - я б повернула річ і вибачилась би за дитину і моє недолуге виховання.

А на Вашому місці поговорила б з дитиною - по доброму. Звичайно, не Ваша справа і обов"язок виховувати чужих дітей, але маму - точно не перевиховаєте вже...

16. Bambook

Bambook Persona non grata

Та нічого доброго не буде з доброї розмови. Має в голові вкластися чіткий ланцюжок: вкрала - маєш погані наслідки.

17. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Може й так.

Може, то я такий пацифіст.

Але добро вчить не менше, ніж зло.

18. night

night Well-Known Member

Винести на загал! Ну ладно дитина не може, не вміє ще признавати свою вину. Але доросла жінка...За вчинки потрібно відповідати.

19. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Думаю,варто винести,бо власне така ситуація можуть не лише з Вашою дитиною(це ж спортивна секція,де напевно постійно багато діток,де є багато чужих речей). Імхо,треба говорити і з дитиною,і з мамою,і з тренером.Адже якщо він небайдужа людина,хороший психолог,то він зі свого боку теж зможе впливати на ту дитину. Якщо їй це раз зійде з рук - вона продовжуватиме так робити.

20. Может, предложить ей (мамаше) ещё пару стареньких вещиц, которые "только чуть подлатать надо"?

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)