Ситуація!

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем Lostin Lviv, 3 гру 2010.

1. Filosof

Filosof Well-Known Member

Може поміняти житло.

• Подобається Подобається x 1
  2. Кохана

Кохана LuBimaya

гхи.гхи.
    Пане Загублений, Ви вже вирішили є у Вас жінка чи ні?

---------- Додано в 21:46 ---------- Попередній допис був написаний в 21:45 ----------

во, про те саме подумала... ну, якщо тільки взагалі потреба є в тому...

• Подобається Подобається x 4
  3. Nevermind

Nevermind Просто персона

Хлопець дурней з нас робить, мабуть... :)

Чи то я така дурна, що не можу зрозуміти цю наявність чи відсутність жінки? :)

• Подобається Подобається x 3
  4. Кохана

Кохана LuBimaya

В мене таке враження, що то не 28-ми річний чоловік, а дитина... років 12-ти... надивися кіна заграничного і в іграшки комп*ютерні переграв.. ось і поперла фантазія...
    Чоловіче, бери швиденько олівець, папірець і записуй, записуй!!! Так, гляді, і книжку намалюєш... "Запіскі сумашедшєго"

• Подобається Подобається x 5
  5. Locke

Locke невиправний реаліст

Та що робити - дуже просто. Берете автомат калашникова АК74 (калібру 5,45 з кулями зі зміщеним центром тяжесті) з підствольним гранатометом, стріляєте з гранатомета в двері, вони розлітаються разом з кількома нападниками, а решту добиваєте автоматною чергою і штик-ножем. :tanksmile:Я зрозуміло пояснив?
    Ну нафіга то видумувати якісь гіпотетичні ситуації і самому накликати біду? Невже в житті мало біди? А думки, до речі, мають властивість матеріалізуватися.
    Ще би описали ситуацію, що йдете з жінкою по вулиці, аж тут літаюча тарілка і інопланетяни хочуть обох вас дінь-дінь... :wacko:

• Подобається Подобається x 8
  6. Romko

Romko Дуже важлива персона

А все ж сокирчиною спідручніше....:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 6
  7. Locke

Locke невиправний реаліст

8. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Не ображайтеся Лостіне, але на мою думку в словах
    є невелика, але доля правди. Мабуть ви стикалися з якимись випадками агресії відносно себе чи близьких, можливо не такиїх серйозних.
    Але в любім випадку треба не рецепти на форумі збирати, а старатися не потрапляти в критичні ситуації.

Бо радикальні дії типу сокири можуть допомогти, а можуть не допомогти. В любім випадку ви або отримаєте важкі тілесні ушкодження, або на багато років опинетеся у вязниці. Ні то ні то не є хорошим виходом. І такі дії можна робити тільки в критичних ситуаціях з яких нема іншого виходу. Самий хороший вихід то оберігатися. Поставити міцні двері, грати на вікна і займатися спортом аби шпана на вулиці не чіпалася. Ваша ж тема на форумі, з мої точки зору, більш ніж неадекватна.

• Подобається Подобається x 5
  9. Svjato

Svjato Well-Known Member

Короче, народ!

Як я писав - в народу банальний страх. І його тре позбуватися. Можна м'язи покачати, можна навіюванням зайнятися, можна нашу верховну зраду дивитися 15 хв в день і стільки злості буде, що в будь-якій ситуації залишиться тільки холодний розум. І всяких туристів біля дверей, тіпа гопників, будете сприймати, як свідків єгови - що є, а що нема.
    Ну і Ромкові поради можна взяти до уваги - влаштуватися на пів-ставки на м'ясника (робочий інструмент завжди при собі - спеціаліст однако)

10. Полковник

Полковник миється в бані

Да, тоже выпить я не дурак. Но, не на столько же, однако!!!!!

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Так само гіпотетично, як і поставлене питання, дам гіпотетичну відповідь: у тих п'яниць і наркоманів стане серце від передозування, вони повмирають, сусідні "неблагонадійні" квартири проп'є решта алкоголіків нормальним сім'ям і у Вас буде культурний будинок з вазонками на сходовій клітці :)
    А якщо серйозно, самому то не страшно додому вертатись? Маєте хоч би балончик якийсь?

12. Полковник

Полковник миється в бані

Все ТАМ будем.
    Чего бояться?

13. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

• Подобається Подобається x 9
  15. Lostin Lviv

Lostin Lviv Well-Known Member

Може,десь так,років за 20-ть... В них же родичі є,діти,які зараз у в''язницях. Повиходять за два - три роки,ще гірше буде!
    Страшно,але балончик не допоможе.
    Все життя,з раннього дитинства.
    це не гіпотетичні ситуації. Подивіться Стогнія,що зараз робиться. Таке може статись з кожним. І тему я написав не для того,щоб над ким-ось приколюватись,а щоб почути поради,як себе поводити,якщо подібне,не дай Боже,трапиться.
    Повірте,з інопланетянами простіше домовитись,ніж з "нашими" садистами...
    До Вас переїхати?
    Замок так... В мого брата недавно там мобілку забрали... Підійшли троє,почали щось втирати... А він ще й з дівчиною був... Але на площу Ринок ніколи не подумав би,таке освітлене місце,купа туристів.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну й фантазія в хлопчини.

• Подобається Подобається x 2
  17. Romko

Хм...мені,якосьто в лісі тоже їдні переконували,щоб я їм віддав свою нокію...:sorry:
    Бо вона їм понравілась,відітєлі...:nea:
    Але ж мені вона тоже нравицця.:dntknw:
    До того ж я з неї залазю туткай,на лф!:ireful1:
    І рішаю ріжні питання особистого характеру.
    А також,руковожу.
    Ну...тойво...рапотат....не так,як Чітатєль,але хоч попантувати...
    Корочє

18. Romko

Красіво....:good:

Іно дорого....:scratch_one-s_head:
    Мені вотаке більше підходит....:sorry:

:dntknw:

19. poetka

poetka Дуже важлива персона

Ти шоо_О
    Ромко ше рано дичіти.....
    Скоро:
    А так ,чого на Рясне в мікрорайоні,шо вже зле?

20. Romko

А я ту тільки наєздами....не знаю,вубше-то....:nea:
    А тому...перестрашеному я б радив троха роботою зайнятися...
    Хоч б такою...
    Пару тонн в день...і всі страхи б щезли....:sorry:

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)