гхи.гхи. Пане Загублений, Ви вже вирішили є у Вас жінка чи ні? ---------- Додано в 21:46 ---------- Попередній допис був написаний в 21:45 ---------- во, про те саме подумала... ну, якщо тільки взагалі потреба є в тому...
Хлопець дурней з нас робить, мабуть... Чи то я така дурна, що не можу зрозуміти цю наявність чи відсутність жінки?
В мене таке враження, що то не 28-ми річний чоловік, а дитина... років 12-ти... надивися кіна заграничного і в іграшки комп*ютерні переграв.. ось і поперла фантазія... Чоловіче, бери швиденько олівець, папірець і записуй, записуй!!! Так, гляді, і книжку намалюєш... "Запіскі сумашедшєго"
Та що робити - дуже просто. Берете автомат калашникова АК74 (калібру 5,45 з кулями зі зміщеним центром тяжесті) з підствольним гранатометом, стріляєте з гранатомета в двері, вони розлітаються разом з кількома нападниками, а решту добиваєте автоматною чергою і штик-ножем. :tanksmile:Я зрозуміло пояснив? Ну нафіга то видумувати якісь гіпотетичні ситуації і самому накликати біду? Невже в житті мало біди? А думки, до речі, мають властивість матеріалізуватися. Ще би описали ситуацію, що йдете з жінкою по вулиці, аж тут літаюча тарілка і інопланетяни хочуть обох вас дінь-дінь...
- Пане сотнику, а чо ви тому (...) перепилюєте горло гітарною струною, хіба в вас сокири нема? - Чому ж нема. Звісно є. Але в мене є час і натхнення...
Не ображайтеся Лостіне, але на мою думку в словах є невелика, але доля правди. Мабуть ви стикалися з якимись випадками агресії відносно себе чи близьких, можливо не такиїх серйозних. Але в любім випадку треба не рецепти на форумі збирати, а старатися не потрапляти в критичні ситуації. Бо радикальні дії типу сокири можуть допомогти, а можуть не допомогти. В любім випадку ви або отримаєте важкі тілесні ушкодження, або на багато років опинетеся у вязниці. Ні то ні то не є хорошим виходом. І такі дії можна робити тільки в критичних ситуаціях з яких нема іншого виходу. Самий хороший вихід то оберігатися. Поставити міцні двері, грати на вікна і займатися спортом аби шпана на вулиці не чіпалася. Ваша ж тема на форумі, з мої точки зору, більш ніж неадекватна.
Короче, народ! Як я писав - в народу банальний страх. І його тре позбуватися. Можна м'язи покачати, можна навіюванням зайнятися, можна нашу верховну зраду дивитися 15 хв в день і стільки злості буде, що в будь-якій ситуації залишиться тільки холодний розум. І всяких туристів біля дверей, тіпа гопників, будете сприймати, як свідків єгови - що є, а що нема. Ну і Ромкові поради можна взяти до уваги - влаштуватися на пів-ставки на м'ясника (робочий інструмент завжди при собі - спеціаліст однако)
Так само гіпотетично, як і поставлене питання, дам гіпотетичну відповідь: у тих п'яниць і наркоманів стане серце від передозування, вони повмирають, сусідні "неблагонадійні" квартири проп'є решта алкоголіків нормальним сім'ям і у Вас буде культурний будинок з вазонками на сходовій клітці А якщо серйозно, самому то не страшно додому вертатись? Маєте хоч би балончик якийсь?
Може,десь так,років за 20-ть... В них же родичі є,діти,які зараз у в''язницях. Повиходять за два - три роки,ще гірше буде! Страшно,але балончик не допоможе. Все життя,з раннього дитинства. це не гіпотетичні ситуації. Подивіться Стогнія,що зараз робиться. Таке може статись з кожним. І тему я написав не для того,щоб над ким-ось приколюватись,а щоб почути поради,як себе поводити,якщо подібне,не дай Боже,трапиться. Повірте,з інопланетянами простіше домовитись,ніж з "нашими" садистами... До Вас переїхати? Замок так... В мого брата недавно там мобілку забрали... Підійшли троє,почали щось втирати... А він ще й з дівчиною був... Але на площу Ринок ніколи не подумав би,таке освітлене місце,купа туристів.
Хм...мені,якосьто в лісі тоже їдні переконували,щоб я їм віддав свою нокію... Бо вона їм понравілась,відітєлі... Але ж мені вона тоже нравицця. До того ж я з неї залазю туткай,на лф! І рішаю ріжні питання особистого характеру. А також,руковожу. Ну...тойво...рапотат....не так,як Чітатєль,але хоч попантувати... Корочє
А я ту тільки наєздами....не знаю,вубше-то.... А тому...перестрашеному я б радив троха роботою зайнятися... Хоч б такою... Пару тонн в день...і всі страхи б щезли....