Та блін. Я коли розказую про шось шо зі мною сталося неймовірного тоже кажу шо "уявіть собі". А коли моделюю гіпотетичну ситуацію то вживаю слова "якби" і використовую другу або третю особу, а не першу.
Ну, вірно, я й кажу розігралась фантазія у хлопця...як причина його самотність,він про себе писав у інших гілках не потрібно строго його судити.....просто хлопець максималіст...все сприймає отак максимально з ефектами.
Угу. Ріниця тіки в тому шо 99% процентів з нас не помогла би прохожому в якого вночі бандюги гроші відбирають. А ситуація коли гроші вночі відбирають ставалася мабуть більше ніж в 1%. От і виходить шо "хороші" і "погані" то поняття дуже не рівноправні. І на одного виродка з заточкою можна ради не дати навіть коли з тобою купа знайомих.
Заслонитися котримсь? . Є люди котрі до тебе вночі через все місто поїдуть бо тобі хтось хоче писка натовкти, а є люди котрі при першім запаху неприємностей розбіігаються по кутках скільки б їх не було.
То він або під Хабаровськом живе, або анекдот про наркоманів в зоопарку на думку приходить.. Ні, я згоден, що є такі квартали в будинках, де краще без люфи не ходити
Та чо.... Район Джерельної... Вулиці біля Краківського ринку... Площа Ринок....Високий замок... Сихів...Збоїща...хм...Рясне... Нє...в лісі найспокійніше...
Ні, у нас у домі усі люди тихі. Наркоманів, алкоголіків - немає. Один раз бійка у нашій комуні була. Сусіди перебрали трохи. Так вони котилися по сходах, аж на вулицю. Я на 1-мо поверсі живу.
А Вы у моей тёщи спросите? Или у сотрудников. ---------- Додано в 18:35 ---------- Попередній допис був написаний в 18:33 ---------- На форме я себе могу позволить быть самим собой, а вот по жизни....!!!!!! Скушают, и имени не спросят.
Та про "колективне щастя" я знаю. При такій вечірці шоу не завершується ніколи - лише репертуар міняється - попойка, побойка, помойка, приборка - і все з допомогою виробничої мови Що цікаво - один за всіх і всі за одного (поки шумно. Як затихає - кожен за себе) комуна, йопирисити...
Рецепти! Жінки поки що в мене нема,але місце,де реально може трапитись описана вище пригода є! В наш .........час треба бути готовим до всього!
Ну,це хіба,на ранок,якщо живий лишуся... А що писати? Якщо ніхто не увірветься,подія буде розцінюватись як дрібне хуліганство,чи як? Свідків нема,жінка боятиметься щось сказати,оскільки піздно сама вертається з роботи(а на сходовій клітці вічно темної брами завжди хтось є,курять,лузають сємкі),а я незавжди можу її зустрічати(......... ненормований графік),а з сусідів - "ніхто нічого не знає,ніхто нічого не чув! Полюбому,нікого не посадять. А значить,наступної ночі все може повторитись,і вже буде за що!