Відповідь: Ситуація Текіла, ви почуваєтеся винною і попускаєте різні негативи з його боку. Але ж він може звикнути до цього. Знаю таку ситуацію по собі. Вистачає один-два рази попустити, все, буде він вам вилазити на голову. Але, хотілося б думати, що у вас буде все добре. Просто "приглушувати своє єго", на мою думку, не потрібно.
Відповідь: Ситуація у декого лише після одруження спадає рожева пелена, і тоді починають відкриватися замасковані раніше гострі кути. Адже спілкуєшся з коханим тепер щодня, щоночі, краще бачиш його мотиви, бажання, настрої, переконання і т.п. Хтось починає досвідчувати ці речі ще до одруження - т.зв. "взнавання" один одного, а хтось - лише згодом. Та самі труднощі і тертя - це природньо, а те, як ви навчитеся їх переживати, дасть вам солідний досвід. І тоді в подружжі вже буде набагато!! простіше
Відповідь: Ситуація Дякую Всьому є своя межа! до цього часу ще нікому невдалось вилізти мені на голову, а приглушувати моє его трохи деколи треба , бо я вимоглива, дуже Моя інтуіція підказує що скоро все зміниться, воно вже міняється! В кращу сторону За останні півроку взагалі багато чого змінилось! Я звільнилась з роботи, мій хлопець з тої ж роботи за місяць до мене. Тепер він займається власною справою, а я знайшла собі роботу яка потрохи реалізує мої можливості. Коли в стосунках відбувається критична ситуація, стає дуже чітко видно, чого вони насправді варті і на чому тримаються. Якщо це їх не зламає, то варто не тільки продовжувати їх а можливо навіть бути вдячним, що це випробування відбулось. Воно дає можливість почати все з "нуля". В будь якому випадку!
Відповідь: Ситуація Залежно де. А Вам не здається, що такими характеристиками Ви збільшуєте ту тріщинку між двома молодими людьми...
Відповідь: Ситуація У Польщі наприклад прийнято ходити на весілля з "osobą towarzyszącą" -тобто з парою. Якщо у вас немає постійного партнера (чоловік/дружина-хлопець/дівчина-наречений/наречена) то ви можете запросити будь-кого зі своїх знайомих з ким вам не буде нудно. В Україні так не прийнято, але якщо у двох молодих людей стосунки які спрямовані на одруження, то це звичайна річ, що на весілля (будь-чиє) вони йдуть разом. Ні, не здається. Дівчина розумна, свою голову на плечах має, а час від часу протерти рожеві окуляри ще нікому не шкодило. То дивно для "дорослих" стосунків робити щось на зло, щоб "тримати в тонусі". Краще зрозуміти причину проблем і вирішити їх до того як впадуть слова шлюбної обітниці.
Відповідь: Ситуація Якщо все нормально із хлопцем - це головне. А його родина - це інша сфера. До неї важко , неможливо, тяжко , непривично привикнути, знайти спільну мову тощо. Точно не знаю, можливо ти не прагнула до взаєморозумінь з ними, а з сестрою лише познайомилася і навіть не думала набиватися в подруги. Ситуація дурнувата - і не по своїй суті, а по тому як ти на неї прореагувала. Запиталася б у хлопця що і як і чому? А ти їдеш в Карпати.. Між іншим,з хлопцем ? Ще одна порадонька - не розбазарюй усім і вся про цю "ситуацію".
Відповідь: Ситуація А в Саудівській Аравії? Далеко не у всіх родинах. Особливо для вихідців з сіл. Особисто знаю випадки, де родина вважала б такий крок непристойним. Ну це легко сказано. Уявіть себе на місці тої дівчини. Яка була б Ваша реакція, якби стороння людина сказала, що Ваш чоловік - лопух, та ще й однозначно? Ото ж бо й воно. Додано через 2 хвилини Як там у народній пісні? "Любила хлопця півтора року, поки не взнали вороги з боку..." - щось таке.
Відповідь: Ситуація Якраз така тенденція останнім часом спостерігається в більшості "дорослих стосунків" ) Сестра жила своїм життям: спілкувалась з компанією людей з якою її брат (мій хлопець) близько не спілкувався, бачились ми з нею деколи коли я була в нього в гостях, а вона в той час приходила додому. тобто ми однозначно не близькі подруги! якщо таким самим чином протирати любов то можна стерти її в порошок..... логічно. але навіщо питатись про те що тобі мали б сказати без питань?... деколи краще розвернутись і ... поїхати в карпати)) Робити допити або влаштовувати істерики то не в моєму стилі. можливо це мій мінус, але така моя поведінка в цій ситуації в першу чергу принизила б мене. (може дивно звучить але факт) а я тільки вам ... по секрету) тому що не люблю з друзями і знайомими обговорювати свої проблеми, а вони від того не зменшуються... Мене виховали культурною (деколи на жаль....) тому реакція відповідна, але я з цим борюся))) Весь прикол в тому що в хлопця характер специфічний, я коли тільки з ним познайомилась не зразу розкусила деякі його нюанси, і взагалі він досі для мене далеко не до кінця розгаданий. І це напевно важливо! Тим більше якшо обом підходить! Тільки мінус в тому що він носить в душі образу на мене. Як з цим боротись не знаю...
Відповідь: Ситуація Зачепило за живе? Перепрошую. Нажаль не можу знати наперед про всі комплекси співрозмовників, особливо, якщо допис стосувався іншої особи. Ще раз вибачте. Почну відразу з того, що вибачусь за надто, можливо, різкий попередній допис. Але ви ж не його мама, і то не ваша вина, що у його вихованні є певні пробіли, тому не приймайте це як особисту образу. А щодо образи в душі, то...А ви не думали, що він просто спекулює на вашому почутті провини? Якщо би була глибока образа, то ваші стосунки не відновились би, а раз відновились, то мабуть пробачив, але час від часу не може втриматись від того, щоб не зіграти вашим коштом на свою користь.
Відповідь: Ситуація Якщо це питання до мене, мушу розчарувати - в житті траплялося багато стресових і, здавалося б, безвихідних ситуацій, тому зачепити за живе то зачерствіле що десь глибоко всередині доволі важко (тим паче такій милій панєнці ). Достатньо було б зважити на ніжний вік Наливочки і притаманний тому віку максималізм у всьому, в тому числі в емоціях. Додано через 7 хвилин Хм... Або він "творча особистість", або Ви помиляєтеся. Чоловікам не притаманно зачаїти образу на довгий час. Вони, в більшості своїй, не можуть того носити. Це більш характерно для жінок. Чоловік відразу або рубане наболіле, або просто забуде... Хоча винятки є скрізь...