Відповідь: Ситуація До Tequila Ви писали, що батьки до Вас добре ставляться і всяке таке. А вони в курсі, що Вас не запросили? Якщо так, то певно: 1. Там якийсь зговір проти Вас, або 2. Вас не вважають за члена родини. А якщо батьки не в курсі, то певно сестра Вас недолюблює, або просто не вважала за потрібне запросити, бо знає Вас не дуже добре. Це вже від людини залежить. Моя подружка зустрічалась з хлопцем кілька місяців, то її не тільки запросили на весілля, а вона ще й дружкою була. І весілля було маленьке, на 30-40 людей. І з нареченою не часто бачилась..
Відповідь: Ситуація не треба собі надумувати раніше часу невідомо що. щоб усунути проблему, потрібно знати її причину. Ви б поговорили про цю ситуацію спершу, і не на форумі, а з тим, з ким потрібно, а потім робили б висновки. впевнена, що так краще буде для усіх
Відповідь: Ситуація Знаєте Текiло, я думаю що це свинство, особливо з сторони хлопця. Тому що якби вiн дiйсно хотiв вас там, а сестра-змiя не хотiла, то вiн би так i сказав. Що слухай вибач така ситуацiя, вона вперлась iтд. А то може вiн i не проти. Я б образилась i не на жарт на вашому мiсцi. Не стелiть собi приводи щоб з вами так поводились, тим бiльше якщо ви думаєте з ним продовжувати стосунки i доходити до чогось серйозного. Тоже менi, кавалєр. Мене попросили запросити на весiлля дiвчину далекого чоловiкового родича, а не то шо дiвчину брата.
Відповідь: Ситуація піпєц. ну як можна давати поради в такій ситуації?!! народ говоре: чужая сємья -- потьомкі... може просто забув, може вирішив, що ліпше не тре, може буде сюрприз, може і справді "само собою, що підуть", а може так, як у нас схоже нещодавно було: запросили на весілля за допомогою службової пошти.... як запросили -- так ми і пішли... тобто не пішли...
Відповідь: Ситуація Як на мене, весілля то є суто офіціоз, тому там мають сенс бути тіко "афіциальниє ліца"...а також близькі друзі наречених (не стосується тих вісілів де 300 гостів і ше 600 "запорожців"). Ну але то тіко на мій скромний погляд... Як кажут тут деякі форумляни : "На фкус і цьвєт фломастєри разниє"... Ну а панєнці "Мексиканській КактусОвій Наливочці" настирливо раджу не брати тої фігні близько до серця. Бо в житю є такі речі які дійсно сильно псуют нерви, тому на такі дрібниці нема чого розмінюватися.
Відповідь: Ситуація А чого тодi писати на форум i задавати питання i дiлитись ситуацiями якщо нiхто не буде обговорювати i давати поради? Додано через 2 хвилини Я коли почала зустрiчатись з своїм тепер чоловiком то вiн мене тоже не взяв на весiлля до родички, але то далекi родичi були, а не сестра, i ми тiльки тiльки почали зустрiчатись. Я образилась, i довго дулась. Пiв року поспiль, вiн мене взяв до свого найкращого друга на весiлля - реабiлiтувався
Відповідь: Ситуація Сьогодні ж якщо побачимось з ним то обов"язково задам йому це сокровенне питання щоб нарешті прозвучало те пояснення яке він може мені дати. По тому поясненню буде зрозуміло все, чия ініціатива була мене не-запрошувати. Моя інтуіція підказує мені що причина криється в тому через що ми досить серйозно погризлися в березні і ледь не розійшлися... Але ж досі разом, але ж він мене любить, і каже, що він людина з тяжким характером (а як на мене невпевнений в собі тому любить перестраховуватись). Та який би він не був, поки люблю, буду боротись з його колючками, я ж "Мексиканська КактусОва Наливочка", то мій суджений має бути Кактус))) Я знаю його добре тому сумніваюсь що річ в сестрі, і впевнена на 100% що не в батьках, а в ньому. Трохи так дивно, правда?.. Кого любить тому робить боляче. Для нього те весілля просто як дань офіціозу, весілля сестри, я впевнена що він не думає що я маю дуже перейматись що мене там не буде, ну хіба подутись трохи... Єдине, що якось так моторошно мені буде починати з ним ту розмову хоча вона однозначно відбудеться. Обідно :'( А в тій сварці в березны винна таки я тільки не хочу в собі розвивати комплекс вини, зарано ще!
Відповідь: Ситуація Знаю, я такий самий фіговий Теж можу провтикати якийсь нюанс, а потім жінка дується і я не можу ніяк зрозуміти за шо. В результаті виявляється що це була якась піпєц важлива і принципова штука. Так що розслабся
Відповідь: Ситуація Шось не вірицця Капітане в твою фіговість А в мене трохи по-іншому, не забули а не запросили(((
Відповідь: Ситуація Ну забув запитатись в сестри, уточнити, не думав що це для тебе важливо... Короче, з нього офігенний букет кактусів, вечеря в крутому ресторані і баночка класного запаху від D&G. На другий раз не забуде
Відповідь: Ситуація Тому потрібно обов"язково говорити про все зі своїм коханим. Можливо він навіть не здогадується, що ти дуже засмучена. А ходити дутися, коли він причини не знає, теж не вихід. Ми ж з різних планет, не забувай
Відповідь: Ситуація Чоловіки з Марсу, жінки з Венери)) Та він знає що я ображена, він мене втішав вже, але я по дурості і наївності не розвинула тему... мовчала і дулась... Поговоримо по душам!) А його заділо те що я їду в Карпати на вихідні, а мені так і хотілось сказати що хочу поїхати з ним туди.... Якесь дурне воно іноді, життя...
Відповідь: Ситуація Пройшов тиждень. Як виявилось сестра запрошувала лише найближчих подруг і родичів а мене вона близькою для себе не вважає. На тижні їздили з хлопцем в Епіцентр і там випадково зустріли молодят, я їх привітала, ми порозмовляли ще хвилин 5 від сили і все. Може я собі накручую але сестрі явно не сподобалося що братик її допомагає мені вибирати матеріали до ремонту, він був в костюмі і вона зробила йому зауваження. Але менше з тим. Я помітила що стала вкрай невпевненою в собі і що з тим робити не знаю, бо ніколи такого не було. Страшно навіть собі признаватись але дуже боюсь його втратити. І навіть дивно читати ці свої слова бо ніколи не думала що напишу їх. Наші стосунки є, але вони змінились це факт. Я собі думаю, як все вернути? Придумати собі нове хобі, відволіктись, змінити стиль, щоб забрати свою невпевненість?.. ше трошки і почнеться паніка, від одної думки що все що я люблю може пропасти.
Відповідь: Ситуація вам потрібно сісти і поговорити по душам. розібратись в чому справжня причина такої зміни ваших стосунків, я не думаю що тільки через весілля його сестри все так між вами змінилось. можливо ви щось не договорюєте один одному, можливо ваші відносини себе вичерпали.... є багато здогадів на рахунок цього, але вихід один - сядьте і поговоріть, відкрийтесь один одному...
Відповідь: Ситуація все, що на думку приходить - сестра якась неадекватна має можливо багато бзіків. Але Ви все нормально і правильно робите! так! без паніки! все буде добре. скажіть собі, що ця ситуація просто "недостойна" і "дурна", аби ТАК вплинути на Ваші стосунки. по християнськи, якщо зможете - забудьте ту історію (може з часом, але забудьте!), і не нагадуйте те все, особливо в майбутніх стосунках і контактах з сестрою. Тут Ви будете на декілька порядків вище над нею!
Відповідь: Ситуація вас не долюблює сестра - це видно, але жити вам не з нею!!! не витрачайте сил, нервів і не випробовуйте ваших взаємен через всілякі дурниці
Відповідь: Ситуація Хлопець - лопух. Однозначно. Похід на весілля у товаристві коханої дівчини це річ з розряду "само-собою". Пошукайте собі когось, хто має менше комплексів і не обтяжуватиме ними ще й вас. Насправді це така дрібниця - "запросили- не запросили", але...дрібничка до дрібнички і повна картина складається сама собою. Нормальні,здорові стосунки які розвиваються не включають в себе недомовлень, поділу на "це моє життя, мої справи" etc. Не витрачайте часу на людину, яка ще за два роки не вирішила, яка ваша рольу його житті. Ставте питання ребром і робіть висновки.
Відповідь: Ситуація Дякую всім за коментарі! Мені справді зараз необхідно зібратись з духом, і робити правильні вчинки і висновки... В зміні його відношення до мене насправді винні ми обоє, і я на порядок більше ніж він, ми це прекрасно усвідомлюєм, і ті відносини які в нас зараз є - це випробування, чи зможемо ми збудувати разом майбутнє. Я вирішила для себе, що дуже цього хочу, і намагаюсь розумно це подати в своїй поведінці. Якби й хотіла то шукати нікого іншого просто не можу, люблю, бо є за що! До березня цього року все було абсолютно прекрасно і ніякі його вчинки не були з розряду неадекватних, якраз навпаки... Але я вірю в те що при взаємному бажанні і почуттях все можна виправити! Він з тих людей в яких палає живий вогонь в очах, і це для мене найважливіше, якщо ви розумієте про що я. Ця вся ситуація з весіллям для мене вкрай неприємна але я вирішила на деякий час приглушити своє "его" і поспостерігати зі сторони на розвиток чи відсутність розвитку наших стосунків. Як би там не було але в минулому не до порівняння більше позитивних моментів ніж прикрих, і рубати це все при першому негативі я просто... не можу. А з сестрою, я впевнена що не проблема знайти спільну мову, лиш би ми з коханим змогли її між собою не загубити. та... справа в тому що він уже разів три пропонував одружитись... а я відчувала що мені рано... тепер боюсь щоб не було запізно думати про це....