Ситуація

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Tequila, 8 сер 2008.

1. Varvar

Varvar Well-Known Member

Відповідь: Ситуація

а яке в нього право настоювати ? це ж не новосілля, де свято усієї сім"ї, а ВЕСІЛЛЯ - в першу чергу повинні вирішувати молодий і молода ...
    п.с. дівчина брата/сина поки вона дівчина (навіть 2 роки), а не наречена чи дружина, є сторонньою особою ...

2. Радість

Радість Well-Known Member

Я не вважаю це за проблему. Якщо мій брат хоче прийти зі своєю дівчиною, то чом би і ні.

3. Varvar

Varvar Well-Known Member

так то ж не в нього весілля а в сестри .... він "не має права запрошувати"

4. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Якщо ви так говорите значить не зустріли ще тої дівчини яка після перших двох днів стає рідною особою, а не залишається сторонньою після двох років зустрічання.

• Подобається Подобається x 5
  5. Tequila

Tequila Well-Known Member

хм... :) А то нічого що ми з тим хлопчиком 2 роки працювали на одній роботі, і були в дуже близьких відносинах і разом з теї роботи звільнилися, бо так мало бути?.. Тільки прикол в тому що десь в той період, коли звільнялися ми посварились, він образився на мене і все таке, це було десь в березні можливо тоді й складали список запрошених. Потім ми помирились і стосунки налагодилися. Далі помагаємо один одному у всьому, я його люблю, він теж, це однозначно, бо людина він прямолінійна :)) До слова скажу що одружуватись він мені уже пропонував, рази два, та я тоді не була готова морально, тому сказала так, але пізніше. Просто я не з тих для кого мета життя - вискочити заміж. Я хочу щоб такі рішення і такі події відбувались вчасно і обдумано а не поспішно. Так і дурницю на все життя можна зробити... Моя версія - він був засильно ображений на мене коли складали список запрошених, а потім нічого не зробив щоб включити мене туди. Це отакий характер... Але поговорити на цю тему однозначно треба.

Ну нічо, хоч собі може на весіллі відірветься на славу чувачок...
    В чувачка немає з цим проблем, так як я не обмежую його свободи, це вже знаєте, справа довіри! :) Як на мене оце і є найважливіше і довіряти! Інакше, який зміст стосунків?..

Додано через 8 хвилин
    Я то можу вибачити багато чого, навіть гірші речі але чи поможе це нам стати ближчими? чи буде сприйматися як належне і вчинки вже не будуть фільтруватись?.. Заради коханого хлопця я готова на все, навіть коли боляче, відчуття любові не покидає. Тільки... нічого в житті не відбувається просто так, треба робити висновки з вчинків, слів, вчитись на ситуаціях, і вдосконалюватись, змінюватися. Основне бажання, а воно є, на 10-тьох вистачить! Отака я мрійниця... Може в тому моя біда... Бо так мені нічого не бракує... ;)

Додано через 13 хвилин
    "Ми рідко замислюємося над тим, що маємо, проте завжди думаємо про те, що втратили."
    Можливо він мене ще не втрачав... Але краще щоб цього ніколи не трапилось.

• Подобається Подобається x 4
  6. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Тільки вважайте не впадіть в пастку заперечення реальності і тоді любий вчинок знайде оправдання. А коли зрозумієте що треба спинитись може бути запізно. Тому все в межах... любити, прощати і довіряти це прекрасно. Але аби не впасти в пастку.

• Подобається Подобається x 3
  7. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

І нашо то було хлопа палити? :):):)

8. Tequila

хіхі :):):) як смішно!!! а от я в Карпати їду без нього на Нижнє Синєвидне на два дні! Так що хай задумається на майбутнє чи здатний він ще раз пережити такий стрес! :haha:))

9. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

з старих анекдотів -
    - дівчино, ви погодитеся поїхати з нами в Карпати?
    - Яка я вам дівчина! я вже тричі там була!

• Подобається Подобається x 2
  10. Tequila

Гарно підкололи!:) Я їду з друзями дитинства до одного з них в гості, в нього там непогана хатка є серед гір. Відчуваю гостре бажання побути наодинці з природою, забути про проблеми, кажуть що деякі з них, якщо не зациклюватись, самі зникають безслідно... Поекспериментуєм!

11. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

То нафіга Вам тото вісілє? У сто раз краще подихати чистим повітрям гір ніж вести нудні розмови з "дорогов родинов" ;)

12. afterstep

екстрім.
    "тигрицю" - майбутню свекруху - за вуса посмикати...

• Подобається Подобається x 3
  13. Tequila

Та воно мене розраджує трохи... Але ж не в карпатах щастя, а в даному випадку в коханні.... хоча може сам факт що я не сижу і не рву на собі волосся а плаваю в синєвидному позитивно відобразиться на наших почуттях!?.. А сестричці подарую такий подаруночок щоб в неї появилось бажання частіше бачитись зі мною! *оце невиправний оптимізм*

14. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Не знаю... шось тут не в"яжеться... Якраз весілля - це свято для всієї сім"ї і родини, одне на все життя(принаймі всі так спочатку надіяться...).
    А новосілля - то таке, то як новий ґод... може хіба для "зашчітнікафф" празнік...
    В мене он в родині на нерухомості спекулюють, то в них три рази на рік таке "сімейне свято"...

• Подобається Подобається x 1
  15. Tequila

)) чи може краще свекра?..
    Попробую я з коханим поговорити а там побачимо, як все буде розвиватись чи... деградувати.:crazy:

16. afterstep

якось побралися молодята - але наречена відразу попередила чоловіка - один день на рік я йду куди хочу - і ти не заперечуєш....
    ото побралися, щасливо жили - але щороку день в деньжінка забиралася з хати - і приходила лише на наступний день....
    І вирішив колись чоловік піти назирці....
    І ото пішов, і пішла жінка в ліс - а він за нею, і лягла вона на землю...
    І перетворилася на змію, і як засичить... і поповзла собі в нетрі....
    ==
    Ото й ви берете аванс на наступний рік.... Неодруженим - знижка.... Ну, чи днів надбавка....

17. Tequila

не в"яжеться це 100% але "шо ж дєлать"... розходитись чи якось пробувати все владнати...
    При чому жити будуть молодята в квартирі яка для нас готувалась, принаймі коханий так мені весь час про це говорив, бо на разі в нареченого ще нема куди привести дружину... Там певно вирішили мене позбутися чи що не знаю... Блін! Але люблю. не в"яжеться нічого....

18. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ну взагалі-то то я не вам відповідав, а Варвару...
    Але, так бачу, родина невістоньку(?) ігнорує, жених собі телиться, а тут ще класичний камєнь пріткнавєнія квартира об"явилася...
    Коротше, буде весело і не скучно.

19. Tequila

весело і нескучно - це мені на роду написано :sad:

20. afterstep

не варто себе накручувати.
    невідомо ще, як "перша" вживеться - раз. Ну, і з свого досвіду - таки краще на подарунки не сподіватися :)
    Точніше - сподівайся на краще - готуйся до гіршого.
    І в жодному разі - не слухати порад та коментарів.
    Зважайте на те, що зазвичай єдине, що люди роблять безкорисно - це западло ближньому :)

а де твій аватар? :)