Синдром ліні та тупості українців

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Прокіп, 3 лют 2012.

1. Ryokousha

Ryokousha Well-Known Member

Если избиратели ПР дебилы, то противников, пожалуй, к роду человеческому причислять нельзя.

2. serg-shs

serg-shs Well-Known Member

Прокопе, я не знаю кого я там кому нагадую (мені це досить байдуже), але краще мати адекватного ворога, ніж неадекватного друга ;) Нажаль із спілкування з Вами я сформував чіткий висновок: сприймати Вас серьозно не варто. ;)

3. serg-shs

о . і Ryokousha тут. ти ба ;)

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Цікаво, він хоч знає суть слова "адекватний"? Ось тут приклад, як наші ХЄрої хочуть показати свою значимість, тому для цього вони вживають іноземне слово "адекватний" замість свого "відповідний". Це як "контора" та "офіс", як "тато" та "папа" в жлоба.
    Я, бачите, йому неадекватний, бо маю іншу логіку та інший запас знань. А ось днів п'ять назад мені зателефонували з Волинського братства УПА старенькі люди, які пацанами діяли в цій організації, і дякували за мою книжку. Слава Богу, що хоч цим людям я АДЕКВАТНИЙ.
    Висновок, Серж, продовжуйте спілкуватися з адекватними вам москаликами типу Рукоші чи Чалдона та робіть з цього "КОНСТРУКТИВІЗМ" в своїй словесній мастурбації. А адекватна мені людина замість цієї пустої трати часу краще б прочитала якусь розумну книжку.

5. serg-shs

почитати Вашу книжку? ;)
    Ну вдумайтеся (про що це, власне, я ? ;) ) в те що ви пишите в останіх реченнях: пропонуєте не займатися "словесною мастурбацією" (образ явно кривий - форум це колективне спілкування, про маструбацію - то до блогу можна було б віднести. Але чи можу я вчити літератора ? ;) ) і одночасно пишите і пишите в цій гілці. Щось одне оберіть - або книжку свою читайте, або пишіть.
    Паршива справа, коли народ має за лідерів і філософів - Прокопів (власне до Вас я нічого не маю- лише до місця, на яке Ви, без необхідних характеристик, претендуєте). От і виходить якись БРЄД... і брєд вже більше 20ти років.
    Не вірите мені? - тут більшість скаже приблизно теж саме.

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я скажу інакше - МАЯЧНЯ!!!

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Хлопче, а можна я в перервах своєї головної діяльності буду заглядувати сюди? Підкреслюю, інколи, бо свою роботу по вивченню тут характеристик соціуму я вже закінчив.
    Та це я чув з часів свого піонерства. Тому це "одобрямс" більшості мене й привела до її опозиції з відразою до комсомолу, більшовизму, совковості, культури "рашен" цієї більшості.
    Ні, краще біографію Кіркорова.
    Наприклад? Та в нас, вічних гречкосіїв, їх НІКОЛИ не було!
    Хлопче, ви мені нагадуєте того "благодєтєля", який в цей морозний час біжить годувати синичок, переступаючи через замерзаючу людину. Ось такі "толерантні" поцріоти розвалили РУХ, допустили до розвалу економіку, продовжують щось там триндіти про любов до свого відверто рабського народу замість лікування його операційним шляхом.

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Колись цей вихованець комсомолу таке казав і про Сахарова з НАТО.

9. serg-shs

%-)
    счастлива Ви людина, Прохоре... Ви так багато про себе не знаєте

10. FourA

FourA Дуже важлива персона

Якый вэлыкий опозиционер - пан Прокип!
    Такого ще трэба пошукаты!
    Так ось хто розвалыв СРСР!
    Та й не кажить, пане Прокип!
    Не було - и усьо!
    Якщо тильки не згадуваты про Г. С. Сковороду....--- Вот он - без балды - был один из оригинальнейших философов своего времени! Один из наиболее близких народу философов!
    Не зря он говорил -
    Думаю, это можно применить к тому, что пан Прокип сейчас говорит...

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Шанований мною Григорій Савич був таким же філософом, як ти вченим. Філософом є той, хто творить свою філософську теорію, а Сковорода був просто розумним прихильником платонівської та німецької містики. Так що, недовчений лаборант, хоч не лізь в цю невідому для тебе сферу.
    А знаменитим став Григорій Савич не завдяки своїм знанням та теоріям, а завдяки відсутності в ньому жлобства з його готовністю продавати свою незалежність та свободу ради якихось матеріальних благ.
    Так що тут ми бачимо ще приклад доказу ліні та тупості деяких форумчан.

12. serg-shs

оце точне влучання :) (головне - самокритично)

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Yes, yes. Хлопче, чого тебе тягне так на цю сторінку? Теорії Фрейда не вивчав?

14. FourA

Шановный пан Прокип, не смею относить себя к учёным... Я немного знаком с настоящими учёными - через своего сына, который занимается научной работой, и поэтому было бы смешным мне претендовать на равенство с ними....Я очень косвенно и опосредованно имел отношение к научной работе... Надеюсь, я там хоть немного был полезен... Так что будем считать, что не тебе тоже судить об этом....
    По поводу знания мной философии - на это тоже не претендую... В своих постах на ТиФе я прямо писал, что не знаю и не понимаю философии...
    Думаю, ты, шановный пан, там мог бы более достойно представлять современных философов Украины и поучить посетителей форума, которые там общаются, приобщить их к высотам философских знаний, в которых ты столь уверенно и глубоко разбираешься....
    Можешь там в полной мере показать полное отсутствие в тебе жлобства и свою готовность продавать свою незалэжнисть та свободу ради якихось матеріальних благ - как ты написал о Григории Савиче Сковороде....Хотя я полагаю, он поступал совсем наоборот!

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Разом з Януковичем захищали дисертації?
    Але "рассуждаю" на цю тему.

16. tanna

tanna Дуже важлива персона

О, шановний, це великий дефіцит - адекватні вороги! ;)

17. FourA

Ты ведь, шановный пан, берёшься рассуждать о вещах, в которых - как показывают твои посты - ни в зуб ногой...
    У меня скалдывается впечатление, что ты, шановный пан, свои личные проблемы и неудачи пытаешься объяснить тем, что весь народ плохой...
    Что ему реп'яхи мешают...
    Или соседи не такие....
    Признать, что проблема именно в тебе самом - ты не можешь...
    Меня тут некоторые считают врагом Украины и её народа...
    Что ж поделать - я не собираюсь объяснять себя каждому встречному..
    Но смотреть, как ты здесь во всём винишь всех украинцев и обвиняешь их в тупости и лености мне противно...
    Может, дело в одном тебе? Что это ты сам ни на что не годен?
    Все твои "труды" - про украинских "невигласов", про синдром лени и тупости украинцев на самом деле являются твоей автобиографией, и пишешь ты не о народе, а о себе...
    Когда начнёшь писать очередной труд - об украинском хамстве и наглости - подойди к зеркалу, внимательно себя рассмотри и описывай увиденное...
    Только озаглавь так: об одном украинском невигласе, тупаре, лентяе и хаме по имени пан Прокип...
    Вот тогда написанное тобой будет правдой...
    Отвечать тебе скучно, ты быстро становишься неинтересен... Твои книги я ради любопытства начал было читать, но быстро понял - бредятина!
    Примерно то же, что "Страна Моксель", написанная бывшим шпалоукладчиком..
    Вы с ним - два сапога пара...
    Оба занимаетесь тем, что вам не близко и о чём вы имеете сугубо поверхностное понятие...
    Просиживать зад за столом и сделать таким образом открытие могут лишь теоретики - физики или математики...
    Изучая книги, историческую науку не продвинешь вперёд...
    Родишь очередную макулатуру, которой могут быть довольны разве что престарелые, впавшие в маразм бандеровцы...
    Или такие же не вполне адекватные, как шановный пан...
    Научись сначала нормально общаться с оппонентами...
    Собачьи разборки приняты между собаками...
    Одним словом - ты мне глубоко неинтересен, и - я считаю - не заслуживаешь моего внимания...
    Пы Сы - Как тебя, однако, задевает моя кандидатская степень!

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Як цьому неуку хочеться акцентувати на позначеному слові. Лаборант, давай йди захищати інтереси племені мещеря, з якої ти виліз. А українці без подібних приблудних розберуться.
    Норма для москалів є Порт-Артур та Кримська кампанія. Хлопче, ти для мене не є опонентом, ти є звичайним ворогом на рівні хана Батия.
    І в силу своєї болотної логіки він дасть відповідь на тисячі знаків.

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

При такому дефіциті на порядних людей в постколоніальній Україні може сьогодні покажуть нам хоч одного з таких. По деякій інформації з Верховної Ради Петро Порошенко відхилив пропозицію новітнього хана зайняти пост міністра Економрозвитку в його бандитському уряді.

а де твій аватар? :)