Синдром ліні та тупості українців

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Прокіп, 3 лют 2012.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Тільки дійсно тупі слухають з відкритим ротом, а розумні - з відкритими вушними каналами. Киньте ви Прокопа та почитайте хоч Шевченка. Може лиш після цього дійде до вас, що, для прикладу, писати своє форумне ім'я на латині - є звичайним елементом жлобства. Чи давайте вже для жлобської "крутізни" перейдіть на китайські ієрогліфи. Та вам варто ще й вивчити суть ідіотизму, бо лиш справжній ідіот з антибільшовиків ніколи не читав для розуміння Лєніна, який би в цьому випадку сказав : " З логікою у вас нелади, батєнька".
    Дійсно відносно таких Тарас писав "Моголи ми, моголи" або "чалдони з Подніпров'я", за яких соромно перед справжніми чалдонами.

2. tanna

tanna Дуже важлива персона

Та ви що? :)) :)):)) А деякі пишуть. Як вам, для прикладу звичайно, ось таке форумне ім'я - hjvcntg?

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ще один жлоб. Що далі? І чого її тягне на цю сторінку? Як це їй Чалдон дозволив сповзти на незрозумілу для нього мову?

4. tanna

Та нічого. :rolleyes:

А Чалдон розуміє, не переймайтесь.

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Вона так і не зрозуміла, що абракадабра hjvcntg була просто насмішкою над її земляками, щоб вони зрозуміли тупість їхнього зловживання латиною. Тому варто тим, хто "порожняк не гонит" ще й подібне з розділу, який я сьогодні писав, знати

6. tanna

Викрутився! :good::))

7. serg-shs

serg-shs Well-Known Member

Розумієте, пане Прокопе, писати своє ім*я латиною в родині, до якої я належу - це багатовікова традиція. Про форуми тоді й гадки не мали, так само, як і про те, що це елемент жлобства ;)

8. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

які цікаві подвійні стандарти
    якщо людина знає тільки одну мову (одне письмо) -- неук
    якщо знає більш ніж одну мову (більш ніж одне письмо) -- жлоб

то може просто Ви жлоб?

9. Милена

Милена Дуже важлива персона

По всякому бывает :) бывает и по ...., и по не по , а за жлобские вопросы ? , мне таки интересно :scratch_one-s_head::))

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та таких жлобських "традицій" у нас хоч греблю гати. Для свого "вєлічія" кожен жлоб старається свою ХВірму назвати "Лімітед корпорейшин" чи як там у Ахметова чи Суркіса. "Батавовікова традиція" і свої ТАТО на ПАПУ міняти та діток своїх Машою називати, хоча в українській традиції тільки свиней Машою називали.
    А тут йдеться про елементарну непрактичність. Коли людина пише на форумі на кирилиці, то для написання такого імені їй просто приходиться переводити свою програму на латинський шрифт, що є НЕРАЦІОНАЛЬНИМ. По цій причині я на донецькому форуму й придумав для таких жлобів абракодабру hjvcntg, думав що може хоч до когось дійде суть цього маразму.
    Жлобство - це коли людина плутає ЗНАННЯ мови та її ЗАСТОСУВАННЯ НЕВПОПАД.
    Може, може. Тільки для початку вам варто зрозуміти, що це таке і чим воно відрізняється від рогуля, давньогрецького ідіота чи плебея з Великого Риму. Я не впевнений, що тут багато хто зрозуміє це, бо для постсовкового невігласа "многа букаффф" є непереборною мукою, йому звичніше просто займатися словесною мастурбацією.
    .

11. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

на деяких форумах не можна зареєструватися кирилицею... [CENZ]На "Острів" я потрапила з іншого форуму, де якраз була така вимога
    за своїми друзями, тому і не стала змінювати нік... [/CENZ]

12. serg-shs

Прокопе, у Вас довідка від психіатра є? (якщо є, то що саме там написано латиною?)

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Там написано кирилицею "біла ворона" в вашій культурі "рашен". Подібний діагноз був у Григорія Савича Сковороди та Миколи Гоголя.
    Ті ХВоруми варганили сучасні Галахвастови. А те, що ви перенесли нік, так то не самий ваш великий гріх, в мене самого таких переносних реп'яхів з культури "рашен" достатньо.

14. serg-shs

Зрозуміло, то б то за кермо Вам сідати не дозволяється...

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Не дозволяється, тому що акумулятор не зарядив.
    Невже вас в житті на даний час більше нічого не цікавить ніж розшифровка якогось старпера? Краще почитайте в оригіналі чи хорошому перекладі Шекспіра. А Гамлет для вас як, йому за кермо можна? Надобраніч.

16. serg-shs

Чому мене цікавить Ваша особа?
    А тому, що там де ця особа з*являється всякий конструктивізм руйнується, бо смороду там утворюється стільки, що понад всяку ціннісь і практичність обговорення ця особа всунить якусь смердючку.
    Я не знаю чи ця особа просто не сповна розуму, чи якись інші обставини змушують її руйнувати Україну по "далі нема куди", Але ця особа варта по ступеню завдавання шкоди що менше сотні тролів. Троль - то троль (працює частіше за гроші, ніж за ідею) - його викрили - і обеззброїли. А ця особа багато в чому виглядає "як своя", але в головному вона зовсім чужа і це підтверджує ця тема...
    отаке

17. Mixail

Mixail Active Member

Кажется дискуссия стала немного отходить от темы. Не стоит переходить на личности. На форумах не бывает людей, есть только мнения, причем все ИМХО)

18. serg-shs

Ні, просто тема перейшла в площину деталізації: Синдром ліні та тупості ... конкретної особи, якось причетної до українців ;)

19. FourA

FourA Дуже важлива персона

Гамлету не нужны были права...
    Он на лошади ездил...
    А лошадь сама может думать - у неё голова большая!
    Вожжи бросишь - сама домой в конюшню придёт! И аккумулятор ей не нужен! И бензин в неё не нужно заливать - сама травку пощиплет!
    И выпить спиртного водителям лошади не запрещено!
    Лишь бы с седла не свалился!
    И зачем только люди эти машины изобрели?
    Хотя нет, неправ я! Есть одна большая польза от изобретения автомобиля!
    В мире резко уменьшилось количество конокрадов!

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

І де той "конструктивізм" він тут побачив? Невже тут?
    І ще багато чого, хлопче, в цьому житті не знаєш. Твоє призвіще не Мельник чи Ребет, яким Бандера був незрозумілий? А може ти з тих полтавських дворян (грязь Москви), яким Г.Сковорода був "не сповна розуму", тому що він їм був просто незрозумілий?
    А про "сповна розуму" варто аналізувати людям, в якого його є великий запас. Так що не потрібно це робити зі своєї "сіренької" позиції, толерантний ви наш. Як ви мені нагадуєте імперського "полковніка", якого теж нудить від того, що його називають представником одного з найвідсталіших народів Європи. Тому раджу вам, обом борюкаючимся тут сторонам, змиритися з цим фактом. Факт відсталості вишиванкою та косовороткою не прикриїш.

а де твій аватар? :)