Відповідь: СИМПАТІЇ та АНТИПАТІЇ на Форумі Ну власне. Адже наслідки в тому плані однозначні. Я би взагалі про антипатії не говорила, бо якщо хтось мені й не подобається, наприклад, то це ж мої проблеми, а не цієї особи. Якийсь дитячий садок, направду... Почитайте дописи з приєднаної гілки... Додано через 2 хвилини Тут вже вибачайте... Це вже треба жалітися на те, що модератори краще щось пам'ятають. Іноді форумляни нагадують також.
Відповідь: СИМПАТІЇ та АНТИПАТІЇ на Форумі та я просто дивуюся, що вам вистачає сили все читати. У мене є зони на форумі, куди просто не заходжу! хоча у іншій ситуації, тій, що у реалі..... могу й пагаваріть.....
Відповідь: СИМПАТІЇ та АНТИПАТІЇ на Форумі Я все не читаю. Мені на це часу не вистачає. Я радше "сканую"... Додано через 7 хвилин У мене один-єдиний форумлянин в ігнорі, але він ще й до всього в бані. От чого ви хотіли добитися, пишучи таке? Це ж суб'єктивне враження? І в чому пупер деструктивний??? Пупер, звичайно, добрий і уваги не звернув, а мені рука потягнулася, аби мінус поставити...
Відповідь: СИМПАТІЇ та АНТИПАТІЇ на Форумі пан, мабуть, зі сихова....... я не деструктивний, навпаки: я хороший, люблю коників з ... пластиліну ліпити, тобто -- будівельник!....
Відповідь: СИМПАТІЇ та АНТИПАТІЇ на Форумі ... доліплювати різні вушка "а ля чебурашко", роги, зайві ноги і тд. творець!...
Відповідь: СИМПАТІЇ та АНТИПАТІЇ на Форумі Особисто в мене, тут на форумі, часто симпатії переходять в антипатії і навпаки але думаю, що воно і повинно так бути. Реагую відповідно до дописів, враховуючи право помилятись і зі своєї сторони, і з сторони дописувача.
Відповідь: СИМПАТІЇ та АНТИПАТІЇ на Форумі а мені особисто ду-у-у-у-у-уже подобаються дописи дєвочькі lulu така хароша мудра інтєрєстна просто ужьос!:radist: чувствую що проникаюсь до ней глубокотворною сімпатією... гггг.....гггг:cowboy: но і шо я з тим маю робити? га?
Відповідь: СИМПАТІЇ та АНТИПАТІЇ на Форумі 1. Відійти від дзеркала. То, очевидно, професійне... :cowboy: 2. Частіше бути з народом... 3. Не зловживати аутотренінгом.
Відповідь: СИМПАТІЇ та АНТИПАТІЇ на Форумі :ninja: і то всьо через тоту форумівку-я то знаю... ну я намагатимусь...але ж зрозумійте що треба файно відчекатися бо іначе ніхто лулусю не почує ввечері на канцерті....всьо ж для вас стараюсь..ж. от і симпатії проявляюююююються
Відповідь: СИМПАТІЇ та АНТИПАТІЇ на Форумі НЕ пупер деструктивний, а аватар у нього був із таким ЖА-А-А-А-А-Ахливим кінцем - де чоловічок скаче по класиках, а тут його - бац!!!!! і готово! А що я хотів добитися?? Нічого!!!! Хоча й тут - бац - відкриваю, а аватар - інший. Трагічний! але ж я про це вже писав Додано через 3 хвилини ну ось! сам себе цитувати починаю може я захворів на якусь вели-и-и-и-ичну хворобу? Додано через 4 хвилини ?????????
Відповідь: СИМПАТІЇ та АНТИПАТІЇ на Форумі це натяк на мою любов до творчості ремарка..... не може бути!... ніби серце палає..... (зара пошукаю для вас трагічний).... це ще одна моя "любов".... ви не з сихова?...
Відповідь: СИМПАТІЇ та АНТИПАТІЇ на Форумі не з сихова а у тому слові закодоване щось на зразок незрозумілого мені було "бф"?
Відповідь: СИМПАТІЇ та АНТИПАТІЇ на Форумі а з сиховом майже та сама причина, чому я ГАНЕБНО втік з нинішньої форумівки..... несправжній львів, несправжнє пиво (перша приватна), несправжня щирість (по суті: фальш) і ти ди....