Відповідь: СИМПАТІЇ та АНТИПАТІЇ на Форумі зараз добрий пупер притягне бочку меду: я всіх люблю, ви всі такі хороші, білі, пухнасті (я не про волосся на шкірі, я фігурально), ви всі такі просто: пс. сихів все одно не люблю....
Відповідь: СИМПАТІЇ та АНТИПАТІЇ на Форумі а що "бф"?.... я ніколи не казав, що не люблю "бф".... мені там нецікаво, МОСК закипає..... ремарк особисто на форумі не присутній.....
Відповідь: СИМПАТІЇ та АНТИПАТІЇ на Форумі А чи не помітили ви наступне - з часом починаєш довіряти "смаку" того, кому "симпатизуєш" і відвідуєш подібні сторінки. Чи це з ніг на голову я ставлю - спочатку - спільні інтереси, а згодом - "зародження симпатії" Я помітив, що часто на Форумі новичка зустрічають гострувато. На мої перші дописи зразу з'явилося 5-6 саркастичних. А ми ж леліємо свої перші дописи . Ми їх любимо і шануємо, як першу любов А тут - раз!!! І перевірка на вошивість. Щойно написав щось, спотворивши російське слово, аж тут "хтось" - смик! І питається - кого це я не люблю "східноукраїнців" чи "москалів". У той момент я того хтося неполюбив (згодом пойняв, і охолов). Очевидно, що у кожного є "болюча тема" (у мене також є, але я ще не признався ), і як її зачіпиш, то з'являється антипатія. Додано через 1 хвилину На форумі дописи характеризують людину. Тому мені якось важко відділити одне від іншого
Відповідь: СИМПАТІЇ та АНТИПАТІЇ на Форумі більше того, я Вам скажу, заходжу на тему тоді, коли бачу ХТО написав, а не як тема називається... така от симпатія.
Відповідь: СИМПАТІЇ та АНТИПАТІЇ на Форумі Так я це й помітив... А цікаво було би якусь таку статистику запропонувати адміністраторам - не лише "скільки карми додав", чи "скільки набув", але й кому додавав, і в кого забирав. Додано через 6 хвилин Ну а цей аватар мені вже більше до смаку. (Ще раз вибачаюся, бо не маю права робити то, що роблю. І все ж роблю. тому й дякую. і вибачаюся) Тут вже серденько б'ється. Хоча безмежна жалоба чуєся. І жарти пупера - це теж подобається.
Відповідь: СИМПАТІЇ та АНТИПАТІЇ на Форумі і ще Авторитет "карми" - також діє. Так собі підсвідомо міркуєш: Якщо стільком людям чиїсь дописи подобаються, то й мені, салазі, мають подобатися. Додано через 3 хвилини Я пошукав і якось не знайшов. Певно, був не уважний. Хоча - все нове - це добре забуте старе. Тому Схиляю голову перед адміном і віддаюся у його милостиві руки
Відповідь: СИМПАТІЇ та АНТИПАТІЇ на Форумі Думаю, що якби карми за фото відокремити, то статистика би була інша. Хоча я не проти фоток. Виставляйте, в кого комп тягне.
Відповідь: СИМПАТІЇ та АНТИПАТІЇ на Форумі А якщо би тему "Свідки" викинути, то ми з Пупером пасли задніх по кількості дописів.
Відповідь: СИМПАТІЇ та АНТИПАТІЇ на Форумі Неправда. Додано через 1 хвилину Можна розшифрувати для тих, хто в танку?
Відповідь: СИМПАТІЇ та АНТИПАТІЇ на Форумі З цим погоджуюся так само. Є гілки, на яких карму легше здобути, а є - де легше втратити Хоча - вовка боятися - в ліс не ходити. Тепер знову пхаємо до теми гілки - карма і симпатія це ж так закладено - якщо хтось тобі карму додав - ти ж йому відразу більше симпатизуєш - він же тебе підтримав... Знаєте... Так ось гілку почав, що сиджу і мало що не кожне слово обдумую. Ризиковано когось образити, адже ніхто зараз у неті не бачить і не відчуває мій хороший настрій. Я не думав аж так грузяще: "Ти запісался в дабравольци?" так просто - нравиться - не нравиться. І спостереження за форумлянським життям. Ще скажу спасибі - тепер чітко видно хто є чоловік на форумі, а хто жінка, бо появився кольоровий ідентифікатор. Звичайно, що всі рожеві значки мені подобаються дужче за блакитні, але я в тому ніколи ся не признаю ЖАРТ!!!!!!! Додано через 48 секунд Дякую Додано через 4 хвилини Знаєте! Відверто кажучи, донедавна ця тема мене цілком не цікавила (можливо, не дуже й зараз цікавить ). Але я прочитав всенькі дописи, БО СТАЛО ЦІКАВО! Тому - таким чином знову повернемося до теми "авторитету" і "симпатії" на форумі. Додано через 7 хвилин Ось це - класно сказано!!!! Я дуже люблю таке асоціативне і парадоксальне мислення. Додано через 10 хвилин і чому це так завжди стається, що тільки вирішу створити тему, а вона, виявляється, вже створена :D :D :D
Відповідь: СИМПАТІЇ та АНТИПАТІЇ на Форумі http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=299134&postcount=31 Додано через 3 хвилини Еге, а кому відняв, то вже все - довічний ворог. Певно, те саме зі штрафами. Як на мене, стереотипи. Ще й неоправдані. От я від миха дістаю мінуси, від пупера. Вони від мене. І Левандівка часом від мене мінуси дістає. На відношення це ніяк на впливає. Із Мією в мене колись був конфлікт за якусь картку, чи то жовту, чи червону. Я вже й не пригадую. А зараз ніби нормально. Може, то мені видається, то най Мія скаже... Як на мене, якщо хтось на когось заїдається за мінус, то це лише свідчить про комплекси людини, ні про що інше. А от щодо плюсів, то тут і так люди одні до одних позитивно ставляться. Так що тут важко сказати, що перше - курка чи яйце.
Відповідь: СИМПАТІЇ та АНТИПАТІЇ на Форумі ось і сенька-ю буду також знати що то за такий "бф" І ще подякую, що дописали у гілку. на таку, як у школі... коли не буду бавитися... і яка не цілком потрібна