Сім'я Сопрано

Тема у розділі 'Серіали', створена користувачем fox, 5 лип 2010.

1. fox

fox New Member

Зараз дивлюся (закінчую 3-тій сезон) "Сім'я Сопрано" у перекладі Гобліна, прикольний фільм - про мафію, що діє у США в кінці 90-х, початку 2000-х років. Фільм ніби і серйозний, але посміятися є з чого. Є чому і повчитися, звісно, не як вбивати чи вживати наркоту, у фільмі простежуються дуже цікаві життєві ідеї, погляди на життя, та цікаве світосприйняття.
    Хто дивився, діліться враженнями. ;)

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Я планую обов"язково подивитися, але трохи часу поки що не вистачає. Напевно це буде наступний серіал який я подивлюся

3. Daisy

Daisy Well-Known Member

Трохи дивилась але через раз

4. hrobak

hrobak Well-Known Member

а то не його рекламували на ICTV? з якогось там липня ніби починають транслювати?

5. MARTINI

Вчора закінчив дивитися. Серіал просто неперевершений, я й не сподівався коли починав дивитися перші серії, що він так захопить і принесе стільки вражень. Серіал дуже нестандартний, безкомпромісний. Тут нема чітко "хороших" і "поганих" героїв, нема ідеї "добро перемагає зло", нема моралізаторства що добре, що зле, за 86 серій персонажі (хто дожив) розкриваються із різних сторін, еволюціонують. Тут як в житті діти за 7 років стають дорослими, старі ще більше старіють. Тут як в житті бандит не може бути хорошою людиною, як, скажімо, Саша Бєлий в "Бригаді". Тільки ти починаєш симпатизувати якомусь персонажу, як він зраджує друга чи вбиває ні в чому невинну людину, проявляє себе з якнайгіршої сторони. Але автори змушують глядача переживати навіть за цих безпринципних і жорстоких покидьків.

Геніальна майже епічна сага про мафію. Дивитися всім.

• Подобається Подобається x 1
  6. Saszko

Saszko Well-Known Member

українською дивились? як переклад?

7. Markodius

Markodius Well-Known Member

Прикольний, мені навіть більше сподобалось ніж російською.

8. MARTINI

Українською зміг знайти лише перший сезон, тому дивився в перекладі Гобліна. Мені казали, що дуже класний переклад на ІСТV, але, нажаль, повний не знайшовся

9. Saszko

Saszko Well-Known Member

А чим Гоблін характерний? Там переклад чи домисли? Тобто правдивий переклад чи брутальні домисли?

10. Salata

Salata Well-Known Member

Гоблин характерен тщательным переводом. Переводит ровно то, что говорят в фильме. Если фильм про бандитов, слова "вонючка" не услышите, ругаются там посильнее. шутки почти не теряются.

• Подобається Подобається x 2
  11. Markodius

Markodius Well-Known Member

На торент.нет.юа ніби всі сезони лежать.

12. MARTINI

Якщо ви про цей сайт http://torrents.net.ua/ то там реєстрація закрита для всіх, в кого нема мила від провайдера. Який ідіот взагалі таке придумав...

13. Saszko

Saszko Well-Known Member

Подивився — правда. Як таке може бути, шоб провайдер видавав акаунт-поштову скриньку? Я не понімаю.

14. MARTINI

Ну провайдери часто видають скриньку, але нормальні юзери ту послугу переважно не використовують бо провайдер сьогодні один, завтра інший, а скринька мусить бути завжди одна.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)