Відповідь: Силует української федерації-2 ось-ось... цілком погоджуюся... так чому Східна Україна оголосила Галичину своїм ворогом?
Відповідь: Силует української федерації-2 от-от тільки чому вас - і хто вас - так скеровує? бо в нас особливо демонстрації та мітинги не проходять - ніби все тихо іноді якщо й виникають якісь локальні непорозуміння - то все затихає саме по собі....
Відповідь: Силует української федерації-2 пан галичанин так багато проводить часу на форумі, що можна було би вже й зареєструватися...
Відповідь: Силует української федерації-2 Почнемо з вас. дуже складно зрозуміти (мені і себе) - навіщо я вам відповідаю. З одеситом якраз простіше - тобто з ним хоч і кострубатий діалог, та виходить. з вами ж поки що ми говоримо просто на різних мовах. -- відповідно, і коментувати ваш пост, і відповідати вам - марна трата часу. от стосовно щось продати.... так - мені б хотілося, щоб одесити не уявляли собі львів'ян твердолобими мовностурбованими нациками....
Відповідь: Силует української федерації-2 він писав, що цього не потребує. Саме в такий спосіб він вирішив виявити свою неповагу до товариства, в яке пхає свого носа... От чого тільки він його сюди пхає - я не зрозумів....
Відповідь: Силует української федерації-2 Нет, не удасться. Да, честно говоря, и задачи такой никогда перед собой не ставил - умные и уважаемые люди. А вот Вам кровушки попортить - ох, как хочется!!!!
Відповідь: Силует української федерації-2 Туманно, но, по сути, точно. Ну и как это донести до массового сознания?
Відповідь: Силует української федерації-2 Пытался я на одном языковом форуме поднять темы энергетической безопасности страны, а они сцепились как собаки на тему: "мова-язык" и всё. Ни одного ответа, мысли. А языковая, это же искусственная проблема. Ирак,Иран имеют нефть, а мы - уран. И территория выгодная. Дальнейшее - очевидно.