Я от думаю, як всі ці агенції погодилися? Їм же менше відвідувань... До речі, мені ще подобається Об`єктивно (obk.lviv.ua)
Об'єктивно і чесно, і без всякої лишньої реклями скажу: дуже файнючий сайт! Зручний надзвичайно у пошуку всіх останніх львівських подій - всі новини як на долоні. І дизайн сайту класнючий! Тестування пройдено. Зауваження і пропозиції можуть виникнути згодом.
1. На сайтах у них пише, що при використанні інформації вимагається посилання - посилання є у кожної новини, навіть логотип першоджерела присутній. 2. З одного боку ніби-то пропадає необхідність ходити до них, а лише до нас, з іншого боку, така ситуація насправді не реальна, оскільки у сайтів свої позиції в пошукових системах, сотні і тисячі посилань по інтернету, все це приносить 90% (якщо не більше) відвідуваності. Окрім того кожне цитування підвищує їх рейтинг і "вагу". Наразі добро дали ЗІК і Суботня пошта, взагалі, планую чесно домовитися зі всіма. ОБК наразі нема оскільки в них нема традиційної тематичної рубрикації. Їхні рубрики це "Статті", "Новини", "Інтерв"ю" і тд, натомість традиційно новини "сортуються" за принципом Політика, Економіка, Кримінал, Спорт, Культура і тд. І оскільки імпорт і сортування новин у нас процес гавтоматичний, з ОБК він не спрацює. Якщо вони зможуть організувати експорт з врахуванням цієї специфіки, то їх новини теж будуть у нас.
Цікаве речення Всюди ся ходить і буде ходити. Просто буде спершу до вас, а потім на інші сайти. Приклад: зайшли відвідувачі до вас, клікнули на якусь новину, хай буде, із ЗІКу, далі клікнули на сам ЗІК і читають, що там і до чого зіківці пишуть. І так-то. Питання. А домашньою сторінкою цей сайт можна зробити? І якщо можна - то як? (де яку кнопочку натиснути?)
Сподобався легкий дизайн і можливість переставляти блоки з новинами. Зауваження: 1. Трохи відволікає різноманіття кольору тексту в тих блоках. Особливо червоний колір - він сприймається якось ненатурально (ще й асоціюється з пустими лінками в Вікіпедії). Мені здається, що краще було б зробити текст чорним, а фони тих блоків в легких відтінках різних кольорів (приклад - IJ). 2. На сайті трапляються новини з інших областей, то нормально? 3. Внизу на панелі з лінками на * lvivport.com * Львівський Форум * Дівочі посиденьки * Volkswagen Клуб * ПРОСПОРТ можна було б додати тематичні іконки-аватарки біля сайтів Загалом ок, тепер буду сюди заходити , до того користувалась укр.нетом (розділ "Львівські новини").
Є таке. Переважно львівські ЗМІ орієнтуються не лише на Львів, але й на інші західні області, тому і матеріали подають із дещо ширшою географією. Але ми будемо намагатися максимально фільтрувати інші регіони, працюємо над тим. до речі, для зручності і легшої запам"ятовуваності, сайт має паралельний домен www.novyny.net
Що ж, сталося:все, шо ся діє у Львові, тепер можна дізнатись на одному сайті! (а так доводилось перед тим ходити на 5 сайтів по черзі, крім автопорталу і "Галінфо"(не знала адреси сайту)). І то є супер - вже другий день в інтернеті починаю з "Львівських новин" - так файно... Жаль, тіко що з компа не йде запах як від щойно видрукуваної газети ну і, звичайно, не можна інтернет-сторінки перегортати пальцями...ех... ЗІ: але "живу" (тобто, видрукувану) пресу все одно купую, правда менше...щоб понюхати і щоб тато почитав - шось він не любить "втикати" в комп, а чо' - не знаю Стосовно різних кольорів текстів, то мені дуууже таке різноманіття подобається - видно, дається в знаки любов до веселки і до ялинки, одягненої в різнобарвні іграшки. Різнобарвність і насиченість сайту додає якогось позитиву і піднімає настрій, і що найголовніше, влучно виокремлює розділи: "Життя", "Політика", "Культура" і ін. (але то просто моя особиста думка і про смаки не сперечаються :girl_wink Те, що трапляються новини не тільки про Львівщину, то, мабуть, закономірно, бо сайт розповідає про що пише львівська преса, а наша преса пише не тіко про львів'ян і мешканців області. Нірванка, +100 за "3. Внизу на панелі з лінками на * lvivport.com * Львівський Форум * Дівочі посиденьки * Volkswagen Клуб * ПРОСПОРТ можна було б додати тематичні іконки-аватарки біля сайтів" ...але то таке...одна скромна думка
Дякую, знаю, заходжу туди. Але постійно треба по гуглу шукати, або з інших сайтів заходити. То ж можна прямо на ЛН дати табличечку з курсом валют хоч би для найпопулярніших валют Ті всі новини, що на сайті, теж десь є в неті. Але ми не лазимо окремо по авто-новинах, економічним нових, культурних, а все хочемо по трошки, ну як в газеті. То ж можна додавати і інші речі, за якими доводиться лазити в неті.
А чому б не скористатися РСС-агрегатором? Є дуже гарненький вітчизняний агрегатор, http://www.:cesored: Кажуть, що український Google Reader не дозволяє додавати свої стрічки...
Телевидение открыло новый сезон "самой свободной" (от чего??) программы "Шустер лайв".И первое,что бросилось в глаза:во время кризиса, при отсутствии денег на выплату зарплат,строительства жилья,подъема медицины, "выброшены" огромные средства на сооружение новой "космической студии". Нет нужды искать сделавших это "благодетелей".Ведь подобные цирку, телешоу, выгодны тем,кто хочет "зомбировать" население.:dash: Особенно некануне выборов.:ireful:
Ну так Ринат Леонидович постарался. Решается судьба будет ли его коллега по фракции главой государства или нет
а чи не пора того Шустрого трохи приструнити....,вчора притягнув в ефір ісламських фундаменталістів,ті відкритим текстом погрожували Україні показати Америку 11 вересня.Москаль каже: їх давно пора садити ,бо вони хочуть оголосити Крим незалежним халіфатом.Шустер під дурачка замолотив,чи насправді нічого не розуміє.51-а хвилина http://shuster.kanalukraina.tv/video/3033_pyatnichnyi_vypusk/
Я смотрю Савика. Ну вот он мне нравится. Своей ненапористостью, интеллигентностью. Ну не понимаю я обвинений в провокациях, хоть убейте- не вижу я их... А все остальные такие шоу- это всё с Савика содрано. Все , кроме программы А. Безулык "Я так думаю..." Это которая на 5 канале идёт..