майже в кожному вашому дописі у цій темі і доречі, цікаво то вам українські програмісти погані, то вже в друг хороші і дешеві... оприділіться!
ага і назва "фріланс" походить від російського слова "freelance.ru" - .... ну я не такий "спеціаліст" як Ви... або ви не вмієте свої думки формулювати, або я тупий, но я вас просто не доганяю, що ви хочете? 1. розрекламувати шукалку? 2. створити новий гугл і шукаєте однодумців? 3. понити, які українські програмісти ліниві? 4. похвалити, які українські програмісти молодці і за 100дол новий гугл напишуть? 5. інше, напишіть що
тема топіку шукалка. просто як дважды два а ухили в тему програмістів і гуглу не я почав робити ---------- Додано в 12:44 ---------- Попередній допис був написаний в 12:43 ---------- також тема топіку фірма яка її створила та сам Павло Куда. В першому пості інфа яку ніде не знайдете, якщо у вебі не дуже шарите
Сама назва викликає сміх, відбити собі якусь частку пошукового ринку на сьогоднішній день майже нереально. Таких шукалок появляється регулярно в неті із своїми амбіціями, але вони розбиваються «об чугунную задницу реальности».
найцікавіше те, що це хоч не широко, але всеж рекламуєтся на медіа. Шкода що наші журналісти нулячі в АйТі