Шукаю....

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Вова Тимчишин, 1 сер 2013.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

А це правда.

Якось і місця набрав... а потім подумав: це ж відкрита книга для кожного, кому не лінь і кинув цю ідею.
    Тре шукати хостінг десь далеко.

• Подобається Подобається x 2
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Може поїдь де в Винники?
    Від Зеленої далеко,нє?

3. yasam

yasam Well-Known Member

Сьогодні кожен дрібний інтернет провайдер надає послуги хостінгу, і у Винниках теж

4. Alexander Missioner

Alexander Missioner New Member

Іспанка, привіт!
    А якщо я Вам запропоную вступ до вже налагодженного в Україні бізнесу у вигляді відкриття представництва бренду у Львові?
    Анонс цього бізнесу:Шукаю Партнера для розширення бізнесу на основі комерційної концесії (франчайзинг) у Вашому місті! Маю 34 представництва в Україні і за кордоном, у т.ч. 10 в Одесі. В асортименті - 61 продукт !
    Налагоджений з 2005р. бізнес дає, мінімум, 2000$ в місяць чистого прибутку! Бізнес, що вимагає до 15 год. витрат часу на тиждень і до 5 тис. $ первісного вкладення! Бізнес, гарантовано відновлює здоров'я клієнта на базі 100 % відновлення/збереження його імунітету !
    Виробництво животворящого фреш-сіку і продукції з нього - життєва допомогу здоров'ю мешканців твого міста та отримання тобою стабільного доходу (основного, додаткового) під егідою затребуваної торгової марки !
    Стань франчайзи готового і апробованого з 2005р. бізнесу - місіонером Здоров'я у своєму місті!
    "У чому істина , брат?". А істина у бізнесі "з людським обличчям": людей оздоровиш і собі допоможеш! :good:

Останнє редагування модератором: 28 гру 2013
  5. Hyligan

Hyligan Іронічний

МиколаЯнович бІмБа о_О

6. Alexander Missioner

Alexander Missioner New Member

Стань місіонером Здоров'я у ЛЬВОВІ !

Стань франчайзи готового і апробованого з 2005р. бізнесу - місіонером Здоров'я у Львові, а не ХУЛИганом! :give_rose:

7. Vedun

Vedun Well-Known Member

БАДи?

а де твій аватар? :)