Шукаю житло

Тема у розділі 'Оголошення', створена користувачем Сірий Вовк, 26 лис 2007.

1. Knopa

Knopa New Member

Відповідь: Шукаю житло

Всім привіт!:) Ну, мені також дуже потрібна 1-но кімнатна квартира. Десь на 11 днів, з 8-го вересня. Я з іншого гарного міста, навчатимусь у вас заочно. Це буде настановча сесія. Бажано недалеко від вулиці Генерала Чупринки, і щоб ціна не в рожевих хмарах літала.:eek:
    Чекатиму… knopa@my.ua

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Моя знайома шукає недорогу квартиру однокімнатну, або з господарем. Дівчинка-студентка, порядна і спокійна. На тривалий термін.

3. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

ТЕРМІНОВО! В понеділок потрібно вселитись.

дорогі форумляни!

терміново потрібна 1-кімнатна квартира у Львові для мого хорошого знайомого і його дружини(молода сім"я).

плата - до $200.

тел. - 8 067 339 92 60 - Оля.

дуже дякую усім, хто відгукнеться!

4. леопард

леопард New Member

Якого місяця-жовтня

5. леопард

леопард New Member

Якщо жовтня, то є телефон людини яка здає 2-кім. на Валовій за 200 грн. за добу.

6. леопард

леопард New Member

А я шукаю для себе район Виговського, Любінська 2-кім. якщо є пропозиції пишіть.

7. Tata

Tata New Member

Дорогі форумляни!
    Ми з чоловіком також шуваємо 1-2 кім. квартиру у Львові за ціною до 200 у.о., підходить будь-який район. Можна без телефону, та ін. додаткових вигод, але бажано - стандартного планування (щоб душова кабінка не стояла в кімнаті, а кухня не була в коридорі). Євроремонт теж не обов"язковий. Дітей у нас немає, але є вихований кіт (ми йому навіть кігті стрижемо). Відгукніться, будь ласка, всі, в кого є можливість допомогти!!!

Будемо дуже вдячні за будь-яку інформацію.

Останнє редагування модератором: 29 вер 2008
  8. Радість

Радість Well-Known Member

Ми здаєм 2-х кімнатну квартиру, перший поверх на Сихові біля Іскри. Без меблів, нормальний стан (побілка). 200 у.о.
    Хто зацікавився, пишіть в пп.

9. andryk

andryk New Member

допоможіть знайти однокімнатну квартиру до 250$/місяць, можна без вигод.
    Район В.Великого, Наукова, Виговського, Любінська, Патона

10. 1h0r

1h0r Well-Known Member

Винайму одно- або дво- кімнатну квартиру на тривалий термін в районі Політехніки
    (бічні вул. Невського, Бандери, Городоцької, Антоновича ....)
    Можлива передоплата 2-3міс.
    Наявність/відсутність меблів значення не має

пишіть в ПП
    або на LH(нуль)R@meta.ua

11. Schkred

Schkred New Member

Суворі форумні адміни :)

Довелось перестворити акк, трансліт не пройшов )
    По темі: досі шукаю житло. Пропонуйте будь-які варіанти по адресі, стану, ціні.
    Можливо хтось знає якісь інші варті уваги ресурси, де можна розмістити подібне оголошення. Буду вдячний за лінк.

12. Масік

Масік Well-Known Member

Терміново потрібна однокімнатна квартира на пів року.

13. 1h0r

1h0r Well-Known Member

Так давайте розголосіть цей список....

А то у мене тут склалася аналогічна ситуація з такою "агенцією" довідкою...
    Склали угоду (правда не я ходив, ой як жалію, хоча б нахамив для морального задоволення ... напевне ще піду і так зроблю), заплатили 180 грн і отримали 4 номери тел. 2 з яких не відповідають
    по одному відповіли що зараз заняті дзвоніть через день
    по ще одному те саме дзвоніть через дві години... (через дві години це вже в ночі ... звісно не дзвонив). Дзвонили на другий день пропонована квартира виявилась зовсім не такою якою її "реклумували" в "агенстві"

14. 1h0r

1h0r Well-Known Member

Ще почекаю тиждень, "поспівпрацюю" з даною "агенцією" .... якщо результату не отримаю (а так скоріше всього і буде) викладу тут скан "угоди" і всі реквізити цього ФОПа ....
    ...за розголошення інформації по їхній угоді грозить 1000 грн. штрафу !!! :))
    цікаво яким макаром вони той штраф стягувати збираються

15. Wertyn

Wertyn Active Member

Ні в якому разі не ведіться на ці "агенції"!!! Це елементарний лохотрон, який працює за наступною схемою: ви знаходите в газеті оголошення про оренду квартири, яке вам ідеально підходить (євроремонт, автономне опалення, всі меблі і побутова техніка...), телефонуєте за вказаним номером і чуєте: "ми інформаційне агенство, працюємо з вами до повного вашого заселення, вам необхідно прийти до нас в офіс (на Винниченка по-моєму) укласти угоду і заплатити 180грн.", також зазначають, що тої квартири за якою ви телефонуєте вже нажаль нема, але є ще краща і ще дешевша і щоб взнати про неї детальніше вам потрібно приїхати і заплатити 180грн. Після укладення угоди і оплати послуг вам дають номера телефонв по яких або ніхто не відповідає, або просять перезвонити, або кажуть, що вже здали. Повідомляєте про це "агенції", а там розводять руками і кажуть, що зробили все, що від них залежало, а ви такий вибагливий, перебираєте і вам нічо не підходить, то це ваші проблеми. Так що висновок один: тільки но чуєте на "іншому кінці проводу" слова "Добрий день, інформаційне агенство" можете сміло класти слухавку навіть не починаючи розмови.
    P.S. Мій "чорний список", який я склав, коли шукав квартиру:
    225 57 87
    243 37 29
    243 46 70
    243 33 01
    243 73 08

• Подобається Подобається x 4
  16. bora

bora Well-Known Member

Ви знаєте, просто повірити не можу, що стільки часу ця "Квартирна довідка" дурить людей, а ми далі йдемо і платимо кошти. :dntknw:Нє, ну правда - країна вічних МММ-ів:)
    Найперше, що нервує - це подача їх оголошень "без посередників". Та яке ж це, йолки - без посередників? А вони хто - благочинна організація?Агенція ні за що не несе відповідальності, нічого по суті не надає (крім телефонів які можна в тому ж Вашому магазині і знайти) - по суті забирає Ваш час+ 180 грн - і все. Плюс - зафлудила всі газети.

Їх телефонів не перерахувати - але й не треба, бо вони очевидно ще й на дому дзвінки приймають. Досить подзвонити і почути "ВИ НАМ ОПЛАЧУЄТЕ", а потім ми дамо якісь телефони - і все зрозуміло. Я вже більше поважаю агенції де з тобою маклери їздять по квартирам - хоч на 100 відсотків не дарма зовсім зривають з роботи.

17. Fotynka

Fotynka Active Member

пропозиція ще дійсна?

18. Радість

Радість Well-Known Member

Нажаль вже ні.

19. 1h0r

1h0r Well-Known Member

+
    299 74 92

20. 1h0r

1h0r Well-Known Member

Квартирне розводілово, або як мене сьогодні чуть не розвели :)

Вірити не можна нікому. Хтось скаже що це параноя, то я відповім анегдотом "якщо у вас нема параної то це ще не означає що за вами не стежать"....

Отже ситуація така
    Здається квартира за принятною (та ні не за принятною за суперовою ціною) на 6 міс. Домовляємся на завтра підписувати договір... Приходимо завтра, приносимо гроші ... (повні кишені грошей бо треба заплатити на два місяці в перед + послугу маклера... а ще забули взнати якими "портретами" нашими чи американськими будуть брати то для перестраховки взяли і ті і інші) і що ви думаєте? ... :) ні грошей в нас не забрали )))).
    Хитріше все, власник не впевнений чи хоче здавати (вчора був впевнений) нині він може здати на місяць .... може і на довше але цілком можливо що він схоче щоб ви виселилися за місяць чи навіть за тиждень (ну за місяць бо так по "закону" правда по якому? та й хто гарантує його дотримання)
    Я: "- Ми ж домовлялися на шість?"
    Власник: "- Я передумав, квартира виставлена на продаж, можливо завтра буде покупець і мені потрібно буде щоб ви виселились"
    Маклер переконує що квартира зараз не продасться другого (нас двоє, мене "обробляє" власник, другого обробляє "маклер" в іншій кімнаті)
    Збивають до 3-х місяців... давайте пишемо договір на три місяці (тобто фактично на два бо місяць на виселення... тобто фактично на 1,5 бо ще пів місяця на вселення доведення квартири до ладу)
    Напалягаю на трьох місяцях і четвертий на виселення в разі чого.... Підключається маклер "ну бачите людина вам вже готова дати на три місяці а ви тепер хочете на чотири, якщо не хочете давайте будемо шукати іншу в 1,5 раз дорожчу ..."
    І тут вже всі забули що попередня домовленість була на пів року ... і ти вже тут чуть не винен... голову людям крутиш ...не погоджуєшся на три місяці!!! Маклер вже якісь папірці витягнув ... типу бланки угоди ....
    Я наполягаю на свому 3 гарантовано +1 на виселення ... власник вперто не погоджується....
    Я кажу допобачення, вибачте нам не підходить і ми йдемо .... ще хвилин 10 стоїмо на сусідній вуличці і дивимось хто куди піде ... маклер який казав що часу в нього обмаль надиво нікуди не йде ... щось вони там обговорюють, але що?

Можливо в мене параноя :haha:)

Але подумайте який ідеальний лохотрон...
    ви даєте гроші власнику, платите маклеру, підписуєте якийсь папірчик, берете дешеву непогану квартиру на 1 міс (з можливістю продовження і з обіцянкою зі сторони маклера якщо продовжити не вдасться він вам задарма за 2 тижні знайде іншу) і все ... через місяць вам кажуть виселитися ... маклер вам знаходить квартиру, звичайно знайде але вже зовсім не таку і зовсім не за ті гроші :haha:

....
    Отеке, як там було про "дешевий сир"?

:)

"Шукачі квартир" будьте обережні, або купляйте палатку ... блін шкода що то не до літа йде а до зими ... а то так би й зробив :)

Останнє редагування: 21 жов 2008
    • Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)