Відповідь: СОС шукаю житло. 200 у.о - це те що можу собі дозволити, а район - в принципі все підходить, хотілось би ближче центра або Привокзальна. А загалом була б інформація - готова лопошити.
Відповідь: СОС шукаю житло. може хтось в Ужгороді здає житло? я б з радістю розглянула кілька пропозицій...
Почну із сумного - робота зруйнувала мій моск і нік вийшов на укр. трансліті. То ж треба... По сабжу: Хочу винайняти квартиру/кімнату. Приймаю також пропозиції людей, які шукають співжителів. Житло потрібно скромне, але з мінімальними умовами для виживання. Бажано не в дупі світу. Про себе - 24 роки, адекват, працівник банку (тож бачити мене можна тільки після шостої - це для потенційних співжителів плюс ), нормальне почуття гумору і платоспроможність. Ще одне - як тільки побачу агента/маклера/іншу потвору - зразу припиняю переговори. Мої контакти в інформації користувача.
Відповідь: Допоможіть знайти квартиру у Львові на кілька місяців! Я наразі шукаю житло - звернулася і до маклерів, і до інформаційних центрів. З маклерами є надія, хоча наразі немає жодного доступного варіанту. А от ІНФОРМАЦІЙНЕ АГЕНСТВО ТУПИЙ ЛОХОТРОН. Вони скидають смс-ками 4-5 варіантів два рази на тиждень. Половину одразу кажуть, що вже здали, інші або не в мережі, або домовляються про зустріч, які не відбуваються. Я вчора просиділа 1,5 години чекаючи уявного орендодавця, вона пояснювала своє запізнення терміновою роботою, а в 22,30 швидко мені прокричала, що квартиру вона здала і виключила телефон. І це вже не перший випадок. Почуваю себе дурепою.............. Розклеїла оголошення (штук 80) - поки що були дзвінки від тих же маклерів. Стосовно цін - найдешевша пропозиція 250 у.о. Додано через 3 хвилини Сорі, що нагадую про потвор, але наскільки я знаю вони мають варіанти з підселенням, тобто одну 4 кімнатну квартиру здають юрбі людей, кожному по кімнаті. Додано через 16 хвилин А яка вартість?
Відповідь: Шукаю житло розкажу вам свою ситуацію,будете почувати себе щасливою!!!! радійте,що ваш маклер не прийшов!ми так само пару раз їздили по Львову на зустрічі з маклерами,які потім або не брали трубки або після наших дзвінків"де він є?" казав-"квартира щойно здана".але одного разу-він таки прийшов!показав хату за 150 у.о.-маленьку,гарненьку,чистеньку з ремонтом-ми вирішили,що якщо не візьмемо-то хтось після нас її точно забере!домовилися через 3 години зустрітися на квартирі і оформити здачу,попросили більше нікому житло не показувати.ввечері-оформили договір про аренду,заплатили 300 у.о. за 2 місяці(більше не хотіли давати бо родити нам з дня на день),нам передали ключі і ми почали дивитися шо і як тут поставимо і т.д. я лежала ше на підтримці,мусила вертатися у лікарню,за 2 дні приїхали на квартиру-а там СПРАВЖНІЙ ВЛАСНИК,який здав квартиру на пару днів хлопцеві(а той хлопець підробив паспорт(він нам дав ксерокопію свого пасорту і ІН) власника,вставив своє фото),а той пацан в свою чергу здавав хату іншим-взяв завдаток і все-номер телефона не відповідає звичайно його.ми були вже третіми,кому той хлопець здав ту квартиру!ось так! так що не попадайтеся на таких б... мак5лерів! в мене слів не було,коли дізналася,як нас надурили,ледве втримувала емоції(щоб не спровокувати передчасні пологи,бо на підтримці лежала).але ми не здаємося,шукаем і надалі квартиру...правда через "ваш магазин" справу мати більше не хочу!краще по знайомим шукати або крайній випадок-агенство,най буде шо платиш їм місячну оренду,та проте знаеш точно,шо все по чесному! отже,будьте обачні і не потрапляйтеся на вудочку шахраїв,як я!
Відповідь: Шукаю житло Да дійсно моя історія щасливіша, але вона ще не закінчилась нажаль. Сподіваюсь Ваше маля здорове і має домівку. Дякую за підтримку.
Відповідь: Шукаю житло нам пропонували хату знімати у Зимній Воді(то за Львовом,але там ходить маршрутка)-200 у.о.,там 3 кімнати,якщо би взяли когось на пару -вийшло би по 100! якщо вас то зацікавить-пишіть в приват-дам телефон! ми не взяли той варіант-бо там з гарячою водою напряг троха-а в нас буде маленька ляля і вода якраз гаряча нам буде ой,як потрібна! але хатка-супер,ми їздили дивитися.
Відповідь: Шукаю житло Можна взяти бак на 30л (а цього цілком достатньо) десь за 400 грн., він не складно встановлюється і швидко нагрівається вода, звісно потрібно переконатись, що за два місяці не виселять з квартири, або встановити в рахунок орендної плати. А за будинок я подумаю. Ми сьогодні маємо дивитись будинок в місті, правда без туалета і ванни, може домовимось власноруч добудувати.
Відповідь: Шукаю житло Ви б написали більше про того хлопця - як виглядає і т.д., щоб інші люди, які на нього натраплять, могли б здати його в міліцію. Або хоча б не попеклись так! А при віддаванні комусь грошей, ще й таких немалих, треба обов'язково переглянути паспорт власника, оригінал документів на квартиру, переписати собі всі дані з паспорту.
Відповідь: Шукаю житло ми вже на нього подали заяву,він сам не иЛьвівський,а Тернопільський(так сказали у міліції),вони сказали,що будуть його шукати... та я думаю,що ті хлопці вже не у львові,а десь іншим містом промишляють. а виглядає він так-ріст приблизно 1,75,худорлявий,волосся-темний шатен,з кумедною модною зачіскою(типу збоку якась стріла вибрита і челка нагельована) з борідкою,років 24-26 на вигляд,стильно одягнутий.
Відповідь: Шукаю житло Спеціально для Forest'a залишаю свої контакти на випадок, якщо квартира звільниться. Моб. ****************
Відповідь: Шукаю житло До Львова їде чоловік моєї знайомої. Терміново потрібна квартира на 5 діб. він згоден платити 200 грн на добу. Актуально з сьогоднішнього дня. Якщо хтось має варіант, дуже прошу написати в ПП. Наперед дякую.
Відповідь: Шукаю житло Прошу допомогти, шановне громадянство! Молода сім"я, без дітей шукаємо квартирку для створення затишку). Одно-, або двохкімнатну, та вкрай бажано, недорогу. Можливо навіть без меблів і ремонту - руки і голову маємо. Головне щоб на довгий термін без неочікуваностей(. Пошу зголоситися на max_kolovrat@inbox.ru, або по телефону - 80965850035. Чи може порадьте, до якого агенства/маклера можна звернутися? Дякую)
Відповідь: Шукаю житло Наразі є пропозиція: будиночок на Чорновола невеликий, затишний, але... без туалета і ванни :shutup:
Відповідь: Шукаю житло Наразі є пропозиція: будиночок на Чорновола невеликий, затишний, але... без туалета і ванни Ой... А як жеж там... Справи робляться?)
Відповідь: Шукаю житло Народ, хто ще шукає житло - вішайте друковані оголошення. З під"їздів зривають швидко, але дехто встигає прочитати. А загалом зараз поставили багато дошок оголошень біля будинків, зупинок і в деяких під"їздах висять дошки - там безпечно. З власного досвіду скажу: спрацьовує не швидко, але пропозиції недорогі і люди без викрутасів і зайвих захцянок. Наразі ми вибираємо між двома двокімнатними квартирами за ціною однокімнатних. Вдачі вам!
Відповідь: Шукаю житло Молодий чоловік винайме 1-но кімнатну квартиру. Чистоту, порядок та своєчасну оплату гарантує. моб. тел. +3 8 068 8426606 email: igor.chumak@gmail.com