Відповідь: Винайму квартиру потрібна допомога Знайдіть ще двох дівчат і найміть ту квартиру, що Бора Вам запропонувала. В чому проблема? Сихів ж непоганий район.
Відповідь: Винайму квартиру потрібна допомога Не печалься, розовый гламурный заяц. Вся жизнь впереди, а стереотипы обычно ламаются сразу за Сыховским мостом
Відповідь: Винайму квартиру потрібна допомога Настя,по оголошенню можна і потрапити на власників! ти головне питай одразу з ким говориш агенція,довідка чи власник! можу тобі в ПП прислати номера телефонів тих довідок,які витягують по 180 гр за неіснуючі номера власників.я поки шукала квартиру,то складала список їх,щоб по 2 рази не палитися.маю на цілий листок)))
Відповідь: Винайму квартиру потрібна допомога А чого в приват, кидайте на форум, то багатьом буде корисно. Агенції ті давно пора розігнати , одні аферюги
Відповідь: Винайму квартиру потрібна допомога нашого знайомого саме так і киданули , заплатив 180 грн дали 6 телефонів і ні один з них не відповідає, або кажуть тут ніяку квартиру не здають , тому через агенції шукати не варто суцільний лохотрон
Відповідь: Подобова оренда квартиры привет! у нас есть в аренду любые квартиры,начиная от 10$=50гр/в сутки за человека пожалуйста обращайтесь 8 067 73 866 73 Всегда рады гостям!
Винайму квартиру Склалася не дуже не дуже хороша ситуація, бо власники вирішили продати квартиру, яку я знімала. Оскільки гроші їм потрібні терміново, то і робиться то все теж дуже швидко і тепер напротязі тижня я маю знайти собі нову квартиру... Втомилася від постійних переїздів , але вже як є. Тому шукаю 1- або 2-кімнатну квартиру в Львові на довгий термін за не дуже кусючою (помірною) ціною. Вигоди та ремонт не обов"язкові. Мої контактні дані: тел. 8063-722-49-69 мило: kroluks@gmail.com ася: 292-422-538 Буду вдячна за будь-які конструктивні пропозиції
Винайму квартиру Привіт! Я хочу винаймати квартиру,бажано недалеко від універу ім.Франка) та ще окрім квартири шукаю людину(дівчину),із якою ми б винаймали її разом...
Допоможіть знайти квартиру в оренду Пишу по проханні моєї подруги, якій дуже потрібна квартира. Її оголошення: Молода подружня пара в подальшому і маленька дитинка шукає однокімнатну квартиру на довготривалий термін (щонайменше на пів року) в районі Нового Цуму (вул.Наукова, вул.Тролейбусна, вул.В.Великого), порядність гарантуємо. (м.80985773830 - Ліля, м.80973913700 - Віталій). Можете і тут писати пропозиції, Ліля давно читає наш форум . Дякую!
Відповідь: Допоможіть знайти квартиру в оренду недавно знайома на роботі шукала такий самий варіант по "Вашому магазину"....місяць обзвонювала, так і не знайшла...
Відповідь: Допоможіть знайти квартиру в оренду Я шукаю вже три місяці... Просто за 450-600 умовних можна знайти.. Дешевші летять як пиріжки квартири - не встигаєш приїхати як здана.
Відповідь: Допоможіть знайти квартиру в оренду а цей варіант не хочете розглянути? http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=39104
Відповідь: Допоможіть знайти квартиру в оренду Задалеко. У них буде маля, тому хочуть ближче до свого району, до батьків..
Відповідь: Допоможіть знайти квартиру в оренду От, молоде-зелене... Чим далі - тим луччє! Для маляти теж.
Відповідь: Допоможіть знайти квартиру в оренду Але погодьтесь, що жити одній в незнайомому районі з малятком, де ні коліжанки ні кого не буде - не так вже і просто.
Винайму кімнату Винайму кімнату для доньки: студентки першого курсу університету. Бажано - пряме сполучення до університету. Усі вигоди - обовязково. Розгляну всі пропозиції. Контактний телефон: 80673834952 (Юрій). Мило: yura56@ukr.net
СОС шукаю житло. Вже кілька місяців шукаю квартиру (оренда). Пролетіла і з агенціями, і з газетами, навіть оголошення на стовпи клеїла. Я у відчаї. Потрібна квартира на довготривалий термін для молодої сім"ї, можна без меблів, будь-який район і з ціною доступною. Якщо хтось щось знає. Дзвоніть 8-067-191-77-90 Світлана. Буду дуже-дуже вдячна.
Відповідь: СОС шукаю житло. А район? Вартість? Без цього знову доведеться Вам перелопатити купу непотрібної інформації.