Відповідь: Зніму квартиру у Львові. 1000 грн\місяць. Значить помилився... . От діла, такого самого змісту я чув розповідь 2 тижні тому одного самородка в центрі Львова. Видно, Ви шановний, не один ! Бачу хватка у Вас є відносно грошей. Рекомендую взяти на озброєння хорошу книгу, називається "Руководство для хакеров". Там все для Вас, тим більше бачу подаєте надію. Приїзджайте у Львів, з Вашими даними проблем із житлом не буде. На крайняк, приїдете до мене, я живу 50 км. від Львова і коштуватиме Вам не 1000, а 800. 200 знімаю на маршрутку протягом місяця до Львова. Навіть безпечніше для Вас, ніхто не догонить де Ви фактично знаходитись. Вихід в інтернет маю, город коло хати є, спати з тьолкою не прийдеться, в нас в селі є для цього пару биків, можливо познайомитись з гарною дівчиною і оженитесь. Нам потрібні перспективні люди...:radist:
Відповідь: Зніму квартиру у Львові. 1000 грн\місяць. До речі, як там наше законодавство в таких ситуаціях? Ну поїхав хлопчина 15 років з дому, а його мама подає в міліцію, мовляв "пропав безвісті". Коли в нас настає повноліття? Висять потім по вокзалах портрети "Розшукується дитина" ...
Відповідь: Зніму квартиру у Львові. 1000 грн\місяць. надіслати можна і чуже свідоцтво... ...але нема потреби, добре видно по твоїй манері говорити, що ти підліток голова бачу в тебе непуста, але ще треба трохи тобі підрости не ображайся, але за кілька років хід твоїх думок може змінитися це знають всі, кому вже минуло 15-ть років скоро і ти дізнаєшся не спіши жити - не запізнишся
Відповідь: Зніму квартиру От мою тему зачинили, мене забанили. А чому? Що я вам поганого зробив, львів'яни?!? А я й зараз квартиру шукаю. Будь ласка, якщо хоч краплинка щедрості залишилася - відчініть тему і більше не блокуйте мій аккаунт!
Відповідь: Зніму квартиру добродію, а ви точно в інтернеті заробляєте?... сперечатися з адміністрацією привселюдно..... гммммммм... ну, не знаю, не знаю.....
Відповідь: Зніму квартиру Я пишу відверто і те що думаю, бо розраховую що адмін форума та модератори добрі люди. Хто ще й зараз думаю, що я жартую - можу скан документів надіслати + перевірти по ІР - живу у Харкові, на Салтовці! Сьогодні з інету(WebMoney) вивів 500 грн на руки. Для початку вистачить на квиток+їжу+квартиру на тиждень. Будь ласка, хоч на перший тиждень візьміть, хочаб для ночування у вас! А за тиждлень вже постійне місце проживання знайду.
Відповідь: Зніму квартиру Не розумію нічого... Людина так шарить в інеті, а не може знайти рекламне оголошення про здачу житла. Ось прошу, http://vashmagazin.ua/cat/catalog/?rub=130&subrub=1 працюйте і не дивуйте мене, хлопа з села..
Відповідь: Зніму квартиру Дякую, алеж там ціни величезні. Я зараз одного хлопця знайшов, він 1 кімнату здає. Скажу як з ним розмова пройшла.
Відповідь: Зніму квартиру Цікаво, хто візьме Вас на постійне місце проживання, адже в 15 років Ви навіть не зможете укласти договір оренди. Хочете домовитись на "чесному слові"? А не боїтесь, що Вас обдурять? Гроші візьмуть наперед, а другого ж дня викинуть на вулицю..
Відповідь: Зніму квартиру Який там договір оренди, хлопчину можуть просто усиновити, тим більше досить перспективний. Авось потрапить в добрі руки і собі допоможе,а в дальніщому і тим, хто усиновить його...
Терміново!!! Маюнці потрібна квартира!!! Так склалася ситуація, що Маюнка, приїхавши сьогодні до Львова 01.05.08 на даний час без квартири! Допоможіть, хто може!!!
Відповідь: Терміново!!! Маюнці потрібна квартира!!! Якщо ніхто не дасть притулку в самому Львові, то можу подзвонити до Сокільник. Там живуть дівчата-кватирантки, але місця в хаті ще є. Хіба треба, щоби її хтось туди з львів"ян завіз. Якщо вирішите, то дайте знати в приват. Дам адресу і телефон.
Відповідь: Терміново!!! Маюнці потрібна квартира!!! От бачите які бувають "гостинні" львів'яни. Домовились про квартиру, а вони тобі дулю. Зараз пошукаю по знайомих, але навряд - на травневі свята всі квартири забиті.
Відповідь: Терміново!!! Маюнці потрібна квартира!!! Олю, ми тут поруч то могли б якось довезти до міста чи показати район...
Відповідь: Терміново!!! Маюнці потрібна квартира!!! Ну, бачите. Всі разом - і влаштуємо дівчині гарне перебування. Тільки мені треба перше туди зателефонувати, чи дівчата вдома. Додано через 36 хвилин Олю, дівчата вдома. Вже і я подзвонила, і Мих. Зараз він Маюнку з коліжанкою туди повезе. За Вами культурна програма, бо я зі Сіетла не досягнуся до Сокільник. Добре, що і так не спала і все оперативно вийшло дівчат прилаштувати.
Відповідь: Терміново!!! Маюнці потрібна квартира!!! Я так розумію, що проблема вже вирішена?.. Я б могла дівчат взяти до себе, в мене якраз брат пішов в гори і батьки на кілька днів поїхали.. Якщо ще треба буде, то звертайтесь!