Дякую за увагу, а тепер підкажіть за скільки в середньому можна винайняти однокімнатну квартиру у Шевченківському районі
Пишу від імені друзів. Молода сім'я з немовлям шукає квартиру, без посередників, без господарів. Терміново! 80681858587 - Віталій
Не знаю чи сюди можна писати...попробую )) Шукаю квартирку будь яку, тільки шоб за помірною ціною...від Мотозаводу до Любіньської. На довготривалий термін. Бо в березні маю висилятися.... то дуже треба..Може хтось шось знає то прошу зголоситися )
Квартира у Львові Пошукала куди написати, вирішила сюди. Якщо помилилась розділом, вибачте Мене таке питання цікавить - скільки реально зараз коштує однокімнатна квартира у Львові, від і до. Бо на сайтах агентств то одне, а реальні ціни це зовсім інше. Прошу шановне панство просвітити у цьому питанні Цікаві і новобудови, і старі будинки
Шукаю квартиру для 4-ох студентів-поляків,які приїжджають по обміну до Львова на 6 місяців з лютого. Допоможіть!!!! Це має бути 3-кімнатна квартира, недалеко від універу, або з добрим доїздом (трамвай чи тролейбус).
Господиня вперто вимагала 200 доларів там де жив за двохкімнатну, Тепер знайшов однокімнатну (Левандівка, Широка біля базару) за 800 грн, квартира навіть після ремонту. Так що ціни падають і вимагайте про зменшення ціни від господарів.
Скажу чесно - здивована, у нас нерухомість більше впала, навіть у об'явах ціна дешевша, а як реально купити, то ще минус до 30%
Вона то може так продаватись, але хто її за стільки купить тепер Знайомі знайомих терміново продавали нещодавно свою 2-кімнатну в районі Топольної.. Довелось опустити ціну до $28 тис
Це реально, якщо терміново змушені були продати!Знайома маклер розказує, що ціни на 2х кімн. від 30тис.можна знайти,якщо мати цю суму відразу для оплати.А оренда 2х кімн. з меблями- я зараз оплачую150дол, але вважаю теж, що якщо зайнятися цим питанням "вплотную", можна знайти дешевше!Ціни впали і ще будуть падати до весни це точно...
Згідно газет вони теж 45 хотіли спочатку)) Кажу ж - хотіти ніхто не боронить Зрештою, може це й ненайтиповіша ціна - бо гроші потрібні були терміново. Більшість спробує перечекати скільки зможе. Але прецеденти, принаймні, вже є.