Шукаю житло

Тема у розділі 'Оголошення', створена користувачем Сірий Вовк, 26 лис 2007.

1. shura-1977

shura-1977 Member

Дякую за увагу, а тепер підкажіть за скільки в середньому можна винайняти однокімнатну квартиру у Шевченківському районі :)

• Подобається Подобається x 1
  2. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

В мене одногрупниця винаймає квартиру біля Арсену на Чорновола-300 у.о...

• Подобається Подобається x 2
  3. shura-1977

shura-1977 Member

Це вмебльована квартира чи пуста :redface:

4. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Вмебльована всім необхідним..Ремонт досить таки пристойний..

• Подобається Подобається x 2
  5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Пишу від імені друзів.
    Молода сім'я з немовлям шукає квартиру, без посередників, без господарів. Терміново! 80681858587 - Віталій

Останнє редагування: 10 січ 2009
  6. Vetta

Vetta Well-Known Member

Не знаю чи сюди можна писати...попробую ))

Шукаю квартирку будь яку, тільки шоб за помірною ціною...від Мотозаводу до Любіньської. На довготривалий термін. Бо в березні маю висилятися.... то дуже треба..Може хтось шось знає то прошу зголоситися )

7. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Квартира у Львові

Пошукала куди написати, вирішила сюди. Якщо помилилась розділом, вибачте :blush:

Мене таке питання цікавить - скільки реально зараз коштує однокімнатна квартира у Львові, від і до. Бо на сайтах агентств то одне, а реальні ціни це зовсім інше. Прошу шановне панство просвітити у цьому питанні;) Цікаві і новобудови, і старі будинки

8. Pushystik

Pushystik Well-Known Member

Шукаю квартиру для 4-ох студентів-поляків,які приїжджають по обміну до Львова на 6 місяців з лютого. Допоможіть!!!! Це має бути 3-кімнатна квартира, недалеко від універу, або з добрим доїздом (трамвай чи тролейбус).

9. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Господиня вперто вимагала 200 доларів там де жив за двохкімнатну, Тепер знайшов однокімнатну (Левандівка, Широка біля базару) за 800 грн, квартира навіть після ремонту. Так що ціни падають і вимагайте про зменшення ціни від господарів.

10. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Я не про оренду, я про купівлю квартири ;)

11. Максим Великий

двохкімнатна в панельному будинку в середньому районі біля 50-ти тисяч зелених

12. TARIKAFR

TARIKAFR Well-Known Member

13. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Скажу чесно - здивована, у нас нерухомість більше впала, навіть у об'явах ціна дешевша, а як реально купити, то ще минус до 30% :sad:

14. syavych

syavych копач

При теперішньому курсі то не дуже менше ніж було :sad:

15. bora

bora Well-Known Member

Вона то може так продаватись, але хто її за стільки купить тепер:) Знайомі знайомих терміново продавали нещодавно свою 2-кімнатну в районі Топольної.. Довелось опустити ціну до $28 тис

16. Kasia

Kasia Well-Known Member

огого. аж так? то щось ну дуже не рельна ціна. 28 000 то на одну кімнату згідно газет тяне.

17. natka75

natka75 Member

Це реально, якщо терміново змушені були продати!Знайома маклер розказує, що ціни на 2х кімн. від 30тис.можна знайти,якщо мати цю суму відразу для оплати.А оренда 2х кімн. з меблями- я зараз оплачую150дол, але вважаю теж, що якщо зайнятися цим питанням "вплотную", можна знайти дешевше!Ціни впали і ще будуть падати до весни це точно...

• Подобається Подобається x 3
  18. bora

bora Well-Known Member

Згідно газет вони теж 45 хотіли спочатку)) Кажу ж - хотіти ніхто не боронить:)
    Зрештою, може це й ненайтиповіша ціна - бо гроші потрібні були терміново. Більшість спробує перечекати скільки зможе. Але прецеденти, принаймні, вже є.

19. Максим Великий

Знайомий шукає однокімнатну, зарас вибирає між двома які вже дивився. "25 і 28 тис зелених ціни

20. gryvul

gryvul Well-Known Member

в мене брат шукає двокімнатну. Хто має потребу і знайомих обговоримо в ПП.

а де твій аватар? :)