Стикалась з подібним. Маклер шукала квартиру, але всі її пропозиції були задорогі, а тут попалась дешевша квартира і прямо біля моєї роботи. Коли пішли на оглядини, то виявилось, що господиня здає лише на 2,5 місяці. А потім має приїхати на тиждень якась дівчинка, владнає свої справи і швидше за все поїде і ми зможемо далі там жити. Угоду підписали на 2,5 місяці. І весь час, поки ми там жили, власниця тлумилась по тій хаті - то сантехніку ремонтувала, то щось завозила на квартиру, то шафу їй складали (і щоразу я мусила пропускати роботу і дивитись, щоб ті люди нічого з дому не потягнули). Видно було, що хату вона для когось готує. Потім від сусіда дізнались, що на ту квартиру приїжджає жити її дочка і нас вона намахала. От так от. Але я щаслива, що ми звідти з'їхали, там якось тяжко було жити, аура в домі якась зла була. На другій квартирі жили, як вдома .
А взагалі, люди, хто має більший досвід в цій справі порадьте як воно в принципі має виглядати... Ну я думаю точно не так ... збираємось з маклером і "власником" вечором в пустій квартирі, віддаємо їм гроші, беремо в них ключі і якийсь папірчик. Яка юр. сила того папірчика? Як на мене жодна, і жодної гарантії Куди справді можна звернутися заплатити за послугу "по квитанції" і мати якусь впевненість що тебе не кидануть (хм... фантаст в нашій країні? .... але всетаки, може хто знає? і скільки б це реально коштувало)
Ви говорите про оренду? Юр.сили жодної, ми носили ті договори до юристів. Про це є на форумі обговорення. На практиці - це швидше джентельменська угода - але якщо вам не повезло з господарем, чи йому з вами - розбираються кожен в міру своєї нахабності. Одне вас тримає на початках в добрих стосунках - йому тре квартиру здати, а вам зняти. доки плани в когось з сторін - не міняються, в принципі жити можна спокійно. Виняток становлять підірвані баби що прибігають щодня подивитись чи ви бува щось не зробили її квартирі, або ті що приїзджають пожити. Тому на початках до господарів тре добре приглядатись і побільше спілкуваттись щоб знати як вони раніше заходили часто, що вимагають. Нерідко такі господарі страхуються Вашою попередньою оплатою за кілька місяців. Це мене особисто - насторожує. Минулого разу за останній місяць який взяли спочатку господиня вартості не віддала і чомусь грозила нам тими маклерами щоб не вимагали нічого від неї. Отаке. Тому з тими грошами можете відразу попрощатись. Адже вони апелюють потім до того, що ви не попередили за кілька місяців про з"їзд або що зникла якась неіснуюча супер-нікчемна і супер-дорога річ Тут можна говорити що напишите в міліцію про її зникнення - без проблем, (може в когось ще ключі до вас були?). Такі слова, як показує практика, остужують фантазію захланних господарів. До речі, якщо господар не платить в податкову (це майже завжди) - це стає вашим важелем впливу при якомусь незрозумілому наїзді з розряду Вашого виселення за 1 день бо "до неї має подружка-тітка-швагро приїхати".
О, це мені так перша господиня говорила - не покажу свого паспорту, бо може ти мене здасть в податкову. На це теж не треба купуватись, бо може то не її квартира взагалі! Треба обов'язково перевірити її паспорт, прописку і документи на квартиру. І не доручати цю справу маклеру, бо вони можуть бути в змові. А угоди ці дійсно нічого не варті. Хоча може є такі агенства, які укладають цю угоду через нотаріусом і дають якусь гарантію..
Щодо маклерів зрозуміло - це зло А як щодо агенств нерухомості? Хтось користувався їх послугами? які враження? Через три місяці треба буде квартира... почитала цю темку і страшно стало
Цікаво а чим відрізняється маклер ПП(приватний підприємець) від агенції нерухомості, яка в переважній більшості також той самий ПП тільки з назвою "Лідер","Супер" "Еталон" чи щось тому подібне. По суті: Можливо кому потрібна квартира в районі Любінської,Петлюри. Варіант специфічний правда, То є підселення. Там вже живе один хлопець, студент інституту МВС,потрібно двоє хлопців,на підселення. Пишіть в приват якщо цікавить. Квартира двохкімнатна,дім цегляний,поверх середній. Про ціну домовлятиметесь з власником безпосередньо. Думаю дорого це не буде.:smile:
Довідка "Квартирне питання" "договір" виглядає так ---------------------------------------- Дорошенка 35 Ходити туди нема чого, ЖОП Мінець В"ячеслав Іванович і ще дві к-ви кидануть вас на 180 грн.
Знайома шукає недорогу квартиру з господарем чи на підселення. Але щоб жила в кімнаті сама. Дівчинка-студентка, порядна і спокійна. На тривалий термін. Недорого.
У Львові студент-шахрай орендував квартири на один день і поселяв туди «на місяць» квартирантів http://zik.com.ua/ua/news/2008/11/09/157238
Посередники дістали - тупо заважають, вже не кажу про те, що беруть гроші ні за що, і, до речі, власникам також нічого не гарантують. Потрібна 1-кім. в центрі зі сторони І. Франка. Гарна - деталі при спілкуванні. про ціну домовимось але в розумних межах. Надам рекомендації з роботи (відома компанія) і від попередніх орендодавців. Укладемо Договір, всі гарантії. Сім'я без дітей і домашніх тварин. 1-кім. Центр зі сторони І.Франка, сім’я без дітей, рекомендації працедавця і попередніх орендодавців. Вмебльовану, в хор. стані, із побут.технікою. Без посередників.
Допоможіть будь-ласка, потрібна 1-кімнатна квартира терміново, що знаходиться в районі вулиць В.Великого, Наукової, Кульпарківської. Вимоги в мене не значні, щоб була недорога, в нормальному стані і мала трохи меблів Я ще досі наївно надіюсь зняти квартиру без посередників
незнаю чому ви так маклерів боїтеся)) я звернувся до одного маклер агенства найшли мені квартиру на мій смак, хазяйка хороша, до мене за 1.5 роки життя заходила 2-3 рази і то по моїх питаннях ) зараз пересиляюся на другу квартиру, хазяйка та сама і агенство також )
Хочу винайняти житло у Львові, але сам зараз не в місті, порадьте в яку газету краще подати оголошення про найм
Це Шевченківський район. Можете на мапі Львова звіряти де та чи інша вулиця, щоб орієнтуватись де це.