Я написав антиросійську економічну статтю з назвою "Russia is under threat of long economic recession" (Росії загрожує довга економічна рецесія) англійською мовою на своєму рівні англійськох В2 (upper intermediate) й відіслав співробітникам відомого на весь світ Post Carbon Institute для публікації на їхньому порталі www.resilience.org. Їм стаття сподобалася, сказали що значуща та має значні наукові міркування, але для публікації потрібно провести редагування граматики та стилістики в перекладі на англійську мову. Вийшло так що моїх знань англійської не достатньо для публікації. Стаття про те що в Росії через пару років почнеться спад виробництва нафти, надзвичайні проблеми з демографією російського етносу, міжетнічні та міжконфесійні конфлікти, значна корупція, технологічна відсталість та прихід до непридатності багатьох споруд та будинків радянських часів. Тому для публікації англійською мовою, щоб відлякати від інвестицій в Росію якомога більше потенційних інвесторів, я прошу допомогти мені з перекладом. Хто хоче допомогти, пишіть сюди чи особистим повідомленням.