шукаю собаку!

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Ірена, 29 жов 2008.

1. Ірена

Ірена Well-Known Member

і-і-і-і!!!!
    хочу соба-а-а-ку! таку як на фото! але риженьку!

а ми будем разом гуляти;)

• Подобається Подобається x 10
  2. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

:preved: всьо йду шукати собаку...:preved:

• Подобається Подобається x 3
  3. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

я про те що крім готовності ще треба мати час і сили :)

4. Mariya

Mariya Well-Known Member

Гелено, я тут задумалася. Ви мене вважаєте неадекватною чи ви так за мене переживаєте? Я завжди вважала себе серйозною і адекватною людиною. І коли я вирішила, жи я хочу аж пищу песика, то я чітко собі уявиляла, що мені на нього треба буде тратити мій час і мої сили. В даний момент мене турбує один аспект: як його виховувати, щоб він не був розмерженим і вредним. Бо в мене знайомі мають двох псів, а тоті собаки такі невиховані - шо караул. Я такого в хаті не хочу.

• Подобається Подобається x 7
  5. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Марійцю, з тими невихованими собаками то саме що з хлопами їх треба тренувати. Якщо колись будете мати можливість подивіться передачу по Анімал Ченал, вони власне там вчать як тренувати собаку хто бос в хаті.

В мене ніколи не було ніякої тваринки, окрім чоловіка. Воно хоч і файна тваринка але з нею не легко. Песика в мене ніколи не було але мій муж обіцяє що колись мені котика подарує.:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 7
  6. Гелена

:) я взагалі не вам конкретно писала, а просто до теми
    моє перше повідомлення не вам було адресоване, тому поняття не маю чому ви на мене ображаєтеся?
    а в другому я вам пояснила про що я кажу, бо ви відреагували на перше
    до чого тут неадекватність і несерйозність? хто не мав в квартирі собаки, то й не знає що то таке

Останнє редагування: 31 жов 2008
  7. Ірена

Ірена Well-Known Member

ну.. риб в мене також в квартирі не було... і дитини не було... і чоловіка (генія) теж не було... але: всіх не обійшла увагою, всі доглянуті і ще - хочу собаку!
    просто... бувають якісь... ніби пробіли в душі і відчуваю, що саме тварина зможе їх заповнити:smile:
    а незручності - то таке, не найголовніше.

• Подобається Подобається x 4
  8. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Собака це класно! Вигулювати, купати, тренувати це все фiгня. Єдине що мене особисто б стримало в черговий раз взяти собаку (а в мене їх було двi, i двi великi i двi в квартирi в мiстi) це те що пiсля роботи МУСИШ їхати додому чимдуж щоб вигуляти i погодувати песька. Хiба що якщо домовлятись з кимось щоб хтось це зробив для хазяїна, якщо десь треба/хочеться пiти. А так... собака це супер! Тiльки в Америцi ще й треба страховку, особливо великiй собацi, бо проблеми зi здоров'ям можуть просто збанкротувати хазяїна.
    Марiя, вам як початкiвцю я би радила може бордер коллi? Дуже послушнi собачки, легкi в тренуваннi, i не вимогливi. ХОча з ними треба гуляти, бо вони волелюбивi. Але дивiться, зранку 30 хв. Якщо маєте можливiсть - в обiд 30хв, i ввечерi пiвтори години в парку, чи хоча б година. Покидати патики, потягати щось, порити землю iтд. Але якщо будете брати цуценя то добре почитайте як їх вчити ходити своє #1 i #2 робити на вулицi. В теплiшу пору, значно легше цим займатись, нiж в слякоть та мороз. Але, чекайте, ви ж в сонячному Техасi :) Вам тодi погода не помiха. Що ше...всякi бульдоги/доги/ мастiфи (яких я особисто обожнюю) дуже слиняться просто так, такi друзi - на любителя. Ну, надiюсь вам це трошки допомогло? Якi вам на вигляд собаки подобаються? Розмiр?

• Подобається Подобається x 8
  9. Koza-Dereza

Ще додам. В мене був дог (great dane) - я з ним так багато гуляла на кайзiку що вiн аж був не радий сам! Ми з ним були "по горам по долам ходiт шуба фа кафтан" (стара дитяча загадка) вiдповiдь - Нiна i Рем :)
    Ну так, були днi коли чи дощ, чи мороз, на довго не вийдеш, тiльки так, по нуждам та й все. Але якщо є хоч якесь мiнiмальне мiсце де гуляти, чи можна на машинi проїхатись в парк - то чому б нi?
    Для мене пес в будi i на ланцюгу - це щось неприпустиме. Собака, це як член сiм'ї.

• Подобається Подобається x 8
  10. Mariya

Mariya Well-Known Member

АААААА, я так і знала, Гелена за мене переживає!!!! :give_rose: Це так приємно, що за мене хтось переживає. :blush:

Мені, взагалі-то, чау-чау подобається. Але йому ж жарко в Техасі буде. А border collie гарна собачка.

• Подобається Подобається x 2
  11. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А ось ця якраз для Техасу :good:

• Подобається Подобається x 6
  12. Mariya

Mariya Well-Known Member

Марусю, я як таке на себе вберу, то народ ееее, якби то так м'яко сказати, вклєкне. Не можна так жорстоко відноситись до жителів Техасу. І звірючка якась непонятна, хвіст якийсь дивний, вона ним точно радісно не помахає як мене побачить. Нашо воно мені?

• Подобається Подобається x 4
  13. Koza-Dereza

Маріє, а може підіть у притулок, подивиться на тих бідолашок, може там знайдете дружочка саме для себе. Там рідко бувають породисті собаки, але бувають і гарні двортер`єри :)

• Подобається Подобається x 1
  14. Гелена

давно хотіла спитати: а де дог подівся?
    я переживаю за собаку :mocking: все-таки це мої улюблені тварини ;)

15. Koza-Dereza

помер від старості

16. Гелена

жаль...
    а друга собака?

17. Koza-Dereza

Дог, то була вже друга собака. Перша, вівчарка, можна сказати сімейна собака, бо вона в нас з"явилась впринципі маже одразу по мому народженні, перебуваючи літом на дачі, хтось її отравив це 100% бо таки після її загибелі в нас було обікрано гараж. Вона була німецька вівчарка, Айка, чорна чорна, лише з білим галстучком на грудці. Розумна розумна! Теж виросла, жила, тренувалась, гуляла, і ше й рожала нам виводки цуценят на нашій Круп"ярській :) і на старість була часто на дачі, бо ми там теж часто жили, особливо в час канікул.
    А ще в нас була суто дачна собака - Чапа. Смесь якась, болоночка і ще щось. В кінці кінців на старість літ всетаки переїхала з бабою і дідом на Сихів теж в квартиру, де і дожила свого віку. Або ліпше сказати де й скінчилась її старість після вечері базарними сосисками.
    От чого (чи кого) в мене дійсно не було в квартирі це котів. Хоча коти, я бачу зручніше тримати, не треба їх вигулювати. В нас було завжди два кота на купу, але в один час навіть троє, але це все на дачі :)
    Я правда заікнулась чоловікові про кицю для Коті :) але не "проканало" навіть чути не хоче. Каже що будем ходити до сусіда бавитись його "некі" (це по Катіній мові киця) :biggrin:

• Подобається Подобається x 3
  18. Yasmin

Yasmin Member

от і я мрію про вівчарку:yes:
    але не впевнена, що зараз вистарчить часу доглядати її
    тому реалізацію мрії відклала:sorry:
    але не надовго;)

19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ми з сестрою просили просили тата дозволити завести котика, а він навіть слухати не хотів.....А потім ми принесли і поставили його перед фактом:biggrin:
    Так у нас згодом з"явилась ще криса, черепахи, рибки...і ще друга кішка:biggrin:
    А тато у нас добрий...:)
    Це я до того, що Котя ще маленька і сама не може котенятко придбати, а як підросте, то татові прийдеться змиритися:biggrin:

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

то скоріше лабрадор

а де твій аватар? :)