Відповідь: Ищу брата и сестру Я також Просто мені не важко допомогти людині, яка просить. Шреку також.
Відповідь: Ищу брата и сестру а звідки Ви знаєте, що ця людина є братом-сестрою? Може це якийсь маніакальний братик?
Відповідь: Ищу брата и сестру я вважаю, що ці дані Ви могли б, принаймні, скинути в ПП (якщо дуже хотіли допомогти). Сумніваюся, що братикові і сестричці було б приємно бачити свою адресу і телефон на форумі.
Відповідь: Ищу брата и сестру В принципі, Ви праві. Просто Феніст не просив за це. Модераторам прохання прислухатися до Ольги
Відповідь: Ищу брата и сестру Інформація є відкритою і я ніякою мірою не посягнув на недоторканість особистої інформації,А Ваша реакція то реакція правдивої українки,за то нас і в світі ніде не люблять
Відповідь: Ищу брата и сестру Шреку! Та Ви всю правильну інформацію знайшли, але може людина, яка мала ці дані, могла і знати їх, а братом не бути. Добре, якщо це все так, але в нинішньому світі треба бути обережним, бо не знаєш, кому послугу можеш зробити, родичу, чи не приведи, Господи, людині з лихими намірами.
Відповідь: Шукаю брата і сестру що мій варіант не підходить?Гляньте телефоный справочник, может найдете:ви ж самі просили чи я щось не дотумкав 380(322)644553 Наукова 34\102 підходить? Своє прізвище і місто в приват скиньте Ось мої пости Де туть щось крамольне?
Відповідь: Ищу брата и сестру а мене люблять! :p А про відкритість інфо, то чому ж Ви не вказали в своїх контактах всіх деталей? І фото не показуєте?
Відповідь: Шукаю брата і сестру Хай Феніст і вирішує. Скаже скрити інфу - но проблем Хоча вона дійсно, не така вже й приватна щоб щось порушувати.
Відповідь: Ищу брата и сестру А Ви знаєте що Вас в штатах по нету легше вичислити ніж в Україні?І Ви не боїтесь,живете спокійно.Але в кожному з нас комуністичний раб,я від Вас не далеко скочив,теж закриваюсь на два замки наніч.Як би скзав МИХ :"мала віра наша!"
Відповідь: Ищу брата и сестру пошліть мені листа на мило ,до мого мила прикріплена візитка. Я вважаю того достатнім. А про контакти ,до мене вже хтось приставав, казав що я забагато понаписував ,казав стерти ,на всіх не угодиш.І якщо ви сприйняли мій вислів в свою адресу то перепрошую,я говорив про українців і справді так думаю ,ага, на рахунок фото ,то я важаю ту ініціативу найгіршою на нашому форумі і свою позицію пояснював вже
Відповідь: Шукаю брата і сестру Шреку, а я на один! У нас спокійна місцевість! Але я без Миха можу сказати:"Береженого Бог береже!"
Відповідь: Шукаю брата і сестру Шукав через нет друзів в Россії. Ні одному русскому і в голову не могло прийти що я маньяк.Тратили свій час і помагали чим могли .Тільки в нашу збідовану голову приходять такі думки.Вияв чогось доброго ,від душі не сприймає наша постсовкова психіка Цитуючи Олю з Сіетла "За моє жито щей мене бито"HOMO HOMINI LUPUS EST
Відповідь: Шукаю брата і сестру Я до речі так само свого часу шукав однокласників в Росії. Теж допомогли, без проблем
Відповідь: Шукаю брата і сестру Шреку, та ніхто Вас ні в чому не звинувачує! Чого Ви?:eek: Я, наприклад, була приємно здивована, що Ви так оперативно взялися допомогти незнайомій людині. Допомагати треба і часто безкорисливо, але й перестрахуватися, щоб комусь цим не зашкодіти, теж не зайве. В мене був такий випадок, що я проводжала родича у нас в аеропорту. Привезла його завчасу, бо спішила на роботу, а потім оглянулася, що він забув свою важливу річ. Повернулася, щоб йому віддати, але так як він вже пройшов контроль і був в іншому залі, мені його не покликали. Сек"юріті пояснив це тим, що він не має впевненості, що я йому родичка і не завдам йому шкоди. :D Покликав ім"я родича по гучномовцю, але той таки не прийшов, бо нічого не розумів!