http://u-k-r.mylivepage.com/file/2079/5021_Микола_Свидюк_-_Доня_моя,_донечка.mp3 отут можна подивитися, але по тексту там трохи інші слова - може і не та пісня Можна її витягнути з кешу після онлайн прослуховування
Шукаю пісню, яка звучить в цьому відеоролику наприкінці. Переслухала альбоми Ені '88, '91, '92, '95 та 2000 року - ніби нема. Може то не Еня.. Але голос і стиль схожий.
так може то і не пісня зовсім? ну просто написали спеціально для кліпу... таке буває, а потім виконавець бачить, що музика стала популярною і записує її в альбом (десь приблизно як з Вакарчуком і "Я їду до дому")
100% пісня і 100% вона навіть є в моїй колекції музики. Перебрала вже все, що мала з Ені, Ери, Within Temptation, Celtic Woman - не знайшла. Десь з тих околиць виконавець, але ж хто?..
Угу. Але такої пісні не чув, не виключено, що написано спеціально під рекламу, або вирізано з саундтреку якогось фільму - Evanescence багато писали під фільми.
Реклама чаю Lipton українською, там, де чоловік співає "Lipton дарує нам щасливий день". Хто знає, з якої пісні мелодія? Чув її років 10 тому, пісню співав чорношкірий у довгій одежі, англійською.
Кинула слова в Гугл, видало "Мери Поппинс - Картинки". Якщо маєте акаунт Вконтакті, гляньте там. Звідти і скачати можна
Дякую, на жаль, ні! Поки-що не можу відшукати навіть ту саму рекламу, де співають українською... Колись (років з 12 тому) я працював у дуже поважній фірмі і мені президент фірми купив ноутбук Toshiba Tecra 740, тримайтесь: за 7000 доларів!!!. Він вважав мене дуже корисним для фірми. Коли я сказав, що мені потрібен ноутбук, він промовчав, і просто наказав головбуху купити його. Вона запитала - який? Він сказав - найкращий, який знайдеться у Києві. Тоді їх продавали 2 чи 3 фірми на все місто, ДКТ і ще якісь... Прикольний був чоловік. Летів у Париж, чи Відень, і там купляв собі 4 цілком однакових костюми! Найкращі. 1 носив щодня, 1 резерв, 1 - в хімчистку, 1 - святковий. Саме в цьому ноутбукові був той чудовий кліп, як частина програмного забезпечення; це було дивовижою, бо тоді "кіно", та ще й на ноутбуках ще не крутили. Та й сам будь-який ноутбук - це було невимовно круто. А такий - то взагалі... Пентіум 166 ММХ! А ще "в комплекті" був кліп Duran-Duran, ось цей: http://www.youtube.com/watch?v=Qxm_cY5jqmo Так що для мене той кліп - ностальжі.