Шукаю пісню

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем Syani4ka, 8 січ 2007.

1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А я знайшла, що виконує Богдан Бенюк, слова - Жилінського. Але самої пісні не зустрічала.

• Подобається Подобається x 2
  2. ovod

ovod Well-Known Member

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Там зовсім інші слова і скачати її можна з Вконтакту ;)

4. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ви про це:
    та то теж здогадки... точно то не відомо...

• Подобається Подобається x 3
  5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Шукаю пісню, яка звучить в цьому відеоролику наприкінці. Переслухала альбоми Ені '88, '91, '92, '95 та 2000 року - ніби нема. Може то не Еня.. Але голос і стиль схожий.

• Подобається Подобається x 1
  6. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

так може то і не пісня зовсім? ну просто написали спеціально для кліпу... таке буває, а потім виконавець бачить, що музика стала популярною і записує її в альбом (десь приблизно як з Вакарчуком і "Я їду до дому")

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

100% пісня і 100% вона навіть є в моїй колекції музики. Перебрала вже все, що мала з Ені, Ери, Within Temptation, Celtic Woman - не знайшла. Десь з тих околиць виконавець, але ж хто?..

8. подібно на "Evanescence". нє?

9. syavych

syavych копач

Угу. Але такої пісні не чув, не виключено, що написано спеціально під рекламу, або вирізано з саундтреку якогось фільму - Evanescence багато писали під фільми.

10. Geograf

Geograf Меломан

Де можна скачати пісню Смерічки "Пісня хай летить", підкажіть будь ласка

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Вконтакті ;). Якщо не можете звідти скачати, напишіть в приват, скачаю і закину кудись.

12. Geograf

Geograf Меломан

Величезне спасибі вам Нірванко:give_rose:

13. ovod

ovod Well-Known Member

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Можна пошукати по словах з пісні текст пісні і відповідно знайдеться виконавець ;)

15. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Реклама чаю Lipton українською, там, де чоловік співає "Lipton дарує нам щасливий день". Хто знає, з якої пісні мелодія? Чув її років 10 тому, пісню співав чорношкірий у довгій одежі, англійською.

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ця?
    http://www.youtube.com/watch?v=bIEOZCcaXzE

17. ovod

ovod Well-Known Member

якби ж то так просто було
    http://otvet.mail.ru/question/23891438/

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Кинула слова в Гугл, видало "Мери Поппинс - Картинки". Якщо маєте акаунт Вконтакті, гляньте там. Звідти і скачати можна ;)

19. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Дякую, на жаль, ні! Поки-що не можу відшукати навіть ту саму рекламу, де співають українською...

Колись (років з 12 тому) я працював у дуже поважній фірмі і мені президент фірми купив ноутбук Toshiba Tecra 740, тримайтесь: за 7000 доларів!!!. Він вважав мене дуже корисним для фірми. :))) Коли я сказав, що мені потрібен ноутбук, він промовчав, і просто наказав головбуху купити його. Вона запитала - який? Він сказав - найкращий, який знайдеться у Києві. Тоді їх продавали 2 чи 3 фірми на все місто, ДКТ і ще якісь... :)

Прикольний був чоловік. Летів у Париж, чи Відень, і там купляв собі 4 цілком однакових костюми! Найкращі. 1 носив щодня, 1 резерв, 1 - в хімчистку, 1 - святковий. :haha:

Саме в цьому ноутбукові був той чудовий кліп, як частина програмного забезпечення; це було дивовижою, бо тоді "кіно", та ще й на ноутбуках ще не крутили. Та й сам будь-який ноутбук - це було невимовно круто. А такий - то взагалі... Пентіум 166 ММХ! :haha:

А ще "в комплекті" був кліп Duran-Duran, ось цей:

http://www.youtube.com/watch?v=Qxm_cY5jqmo

Так що для мене той кліп - ностальжі. :)

20. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

ТЕРМІНОВО!Поможіть знайти аудіозапис пісні "Тарасова мати"!

а де твій аватар? :)