Шукаю пісню

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем Syani4ka, 8 січ 2007.

1. Прибулець

Прибулець миється в бані

Шукаю пісню-Ой,ріго-ріго !

Шукаю якисний МР3 запис пісні-Ой,ріго-ріго ! Не знаю,хто виконує,можливо грут якась ...горлиця Допоможіть знайти цю пісню.

2. слухач

слухач New Member

НОРОД, ДОПОМОЖІТЬ ЗНАЙТИ МЕЛОДІЮ, ЯКА ЗВУЧИТЬ НА РАДІО КОЛГОСПНИКУ З РАНКУ, ТОЧНІШЕ, О 6.00 ГОДИНІ. НА ПЕРЕД ВДЯЧНИЙ!!!!!!

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Гімн України?

4. [offtop]А таке є? о_О[/offtop]

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

От молодьож... Треба вже словник українсько-совєцьких понять видавати... :)))
    Колгоспник (брехач, брехунець)- це радіокрапка, трансляцію на яку передавалось дротами... Висів як правило на кухні. Починав говорити о шостій, і трендів до опівночі....

6. marco

marco Member

А в мене може смішна проблема, але ... віддавна шукаю ноти старої української народної пісні, яка починається словами: "Ой козаче, козаче, я тобі не вірю, зрубав ти смереку на моїм подвір'ю..." та не можу знайти. Чи хтось з форумлян може мені допомогти?

7. слухач

слухач New Member

точніше, я шукав мелодію, в якій викиристовується чи то кобза ,чи то бандура але це не гімн !!!!!!! ВОНА ВИКОРИСТОВУЄТЬСЯ І В ПРОТЯЗІ ДНЯ

8. gryvul

gryvul Well-Known Member

Така як на "Кобзарському майдані"? Бо мені ліньки прокидатися, щоб послухати колгоспник. Але то може бути Романа Гринька "Веснянка".

9. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ггг...
    Згадав анекдот в тему:
    Зараз 3 травня,12 година 8 хв. на українському радіо. Ви слухаєте щоденну передачу "Пісня на замовлення". Слухач Петро з села Яблунівка просить пісню для своїх односільчан "Льон цвіте". З радістю виконуємо це замовлення.
    Зараз 4 травня,12 година 8 хв. на українському радіо. Ви слухаєте щоденну передачу "Пісня на замовлення". Слухач Петро з села Яблунівка просить пісню для своїх односільчан "Льон цвіте". З радістю виконуємо це замовлення.
    Зараз 5 травня,12 година 8 хв. на українському радіо. Ви слухаєте щоденну передачу "Пісня на замовлення". Слухач Петро з села Яблунівка просить пісню для своїх односільчан "Льон цвіте". З радістю виконуємо це замовлення.
    Зараз 6 травня,12 година 8 хв. на українському радіо. Ви слухаєте щоденну передачу "Пісня на замовлення". Слухач Петро з села Яблунівка просить пісню для своїх односільчан "Yesterday".
    Петре! не ви@@@ся! Слухайте пісню "Льон цвіте"!

10. Ясь

Ясь Well-Known Member

давно не чув, здається там "Реве та стогне..." на бандурі, принаймі колись було

11. 482

482 New Member

Привіт! Вже кілька років шукаю музику групи "Їжак", а на мене всі дивляться квадратеими очима і ні чим не можуть мені допомогти... Мо хтось має? Чи знає де можна взяти?
    «Їжак» має у своїй фонотеці три альбоми за участі музикантів «Плачу Єремії» та «Мертвого Півня» («Светер», 1996, «Вулканізація», 1998 і «ХмаріПара», 2006).

12. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Все вірно. Це радіостанція "Промінь".

13. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Шукаю пісню, яка давно вже подобається, але не знаю хто виконує. Гарна інструментальна музика початку 90-х, жінка грає на саксофоні, а чоловік - на гітарі. Дуже популярна була та й зараз її часто можна почути на радіо. Жаль, що не знаю хто виконує. :sad: Може ви знаєте, шановні форумляни? :)

14. Ясь

Ясь Well-Known Member

CANDY DUFLER & DAVE STEWART, якщо не помиляюсь і ви саме її маєте на увазі. Особисто мені дуже подобається! :good:
    http://www.youtube.com/watch?v=XhSx8uKdD5o

• Подобається Подобається x 1
  15. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Так!!! :yes: Це саме та пісня, яку я шукала :radist:
    Дякую Вам. :give_rose:

16. androc

androc New Member

ірини федишин--життям заплачу допоможіть знайти фонограму до пісні дуже треба.

17. levandivka

Ото притиснуло... :sad:

18. Bast3t

Bast3t Well-Known Member

я думаю "життям заплачу" - это песня так называется

посмотрите тут
    http://www.zaycev.net/pages/3645/364577.shtml

19. levandivka

То пойнятно.
    Але фонограми Федишин вже ТАК заграли...

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Там, де зайців нема..

а де твій аватар? :)