Шукаю пісню-Ой,ріго-ріго ! Шукаю якисний МР3 запис пісні-Ой,ріго-ріго ! Не знаю,хто виконує,можливо грут якась ...горлиця Допоможіть знайти цю пісню.
НОРОД, ДОПОМОЖІТЬ ЗНАЙТИ МЕЛОДІЮ, ЯКА ЗВУЧИТЬ НА РАДІО КОЛГОСПНИКУ З РАНКУ, ТОЧНІШЕ, О 6.00 ГОДИНІ. НА ПЕРЕД ВДЯЧНИЙ!!!!!!
От молодьож... Треба вже словник українсько-совєцьких понять видавати... Колгоспник (брехач, брехунець)- це радіокрапка, трансляцію на яку передавалось дротами... Висів як правило на кухні. Починав говорити о шостій, і трендів до опівночі....
А в мене може смішна проблема, але ... віддавна шукаю ноти старої української народної пісні, яка починається словами: "Ой козаче, козаче, я тобі не вірю, зрубав ти смереку на моїм подвір'ю..." та не можу знайти. Чи хтось з форумлян може мені допомогти?
точніше, я шукав мелодію, в якій викиристовується чи то кобза ,чи то бандура але це не гімн !!!!!!! ВОНА ВИКОРИСТОВУЄТЬСЯ І В ПРОТЯЗІ ДНЯ
Така як на "Кобзарському майдані"? Бо мені ліньки прокидатися, щоб послухати колгоспник. Але то може бути Романа Гринька "Веснянка".
Ггг... Згадав анекдот в тему: Зараз 3 травня,12 година 8 хв. на українському радіо. Ви слухаєте щоденну передачу "Пісня на замовлення". Слухач Петро з села Яблунівка просить пісню для своїх односільчан "Льон цвіте". З радістю виконуємо це замовлення. *** Зараз 4 травня,12 година 8 хв. на українському радіо. Ви слухаєте щоденну передачу "Пісня на замовлення". Слухач Петро з села Яблунівка просить пісню для своїх односільчан "Льон цвіте". З радістю виконуємо це замовлення. *** Зараз 5 травня,12 година 8 хв. на українському радіо. Ви слухаєте щоденну передачу "Пісня на замовлення". Слухач Петро з села Яблунівка просить пісню для своїх односільчан "Льон цвіте". З радістю виконуємо це замовлення. *** Зараз 6 травня,12 година 8 хв. на українському радіо. Ви слухаєте щоденну передачу "Пісня на замовлення". Слухач Петро з села Яблунівка просить пісню для своїх односільчан "Yesterday". Петре! не ви@@@ся! Слухайте пісню "Льон цвіте"!
Привіт! Вже кілька років шукаю музику групи "Їжак", а на мене всі дивляться квадратеими очима і ні чим не можуть мені допомогти... Мо хтось має? Чи знає де можна взяти? «Їжак» має у своїй фонотеці три альбоми за участі музикантів «Плачу Єремії» та «Мертвого Півня» («Светер», 1996, «Вулканізація», 1998 і «ХмаріПара», 2006).
Шукаю пісню, яка давно вже подобається, але не знаю хто виконує. Гарна інструментальна музика початку 90-х, жінка грає на саксофоні, а чоловік - на гітарі. Дуже популярна була та й зараз її часто можна почути на радіо. Жаль, що не знаю хто виконує. Може ви знаєте, шановні форумляни?
CANDY DUFLER & DAVE STEWART, якщо не помиляюсь і ви саме її маєте на увазі. Особисто мені дуже подобається! http://www.youtube.com/watch?v=XhSx8uKdD5o
я думаю "життям заплачу" - это песня так называется посмотрите тут http://www.zaycev.net/pages/3645/364577.shtml