Где то в 90х годах была такая передача "Хіт Рік". Ищу мелодию сопровождающая передачу, в смысле фоновая музычка. Если кто знает такую информацию подскажите плиз! За ранее сеньк!
На п'ятому каналі йде реклама "Антонич-фест",і в ній гарний чоловічий голос заспівує:"Росте Антонич і росте трава..."Хотілося б знати,хто то співає,бо голос ніби знайомий.Дякую наперед.
Передачі нажаль небачив, якщо там лунає жіночий голос то можливо це Соломія Щур Осьо слова Росте Антонич і росте трава, і зеленіють кучеряві вільхи, Ой, нахилися, нахилися тільки, почуєш найтайніші з них слова.(2) Дощем квітневим, весно, не тривож! Хто стовк, мов дзбан скляний, блакитне небо, хто сипле листя — кусні скла на тебе? У решето ловити хочеш дощ? (2) З всіх найдивніша мова гайова: в рушницю ночі вклав хтось зорі-кулі, на вільхах місяць розклюють зозулі, росте Антонич і росте трава. (2) Росте Антонич і росте трава, і зеленіють кучеряві вільхи, Ой, нахилися, нахилися тільки, почуєш найтайніші з них слова.(2)
Ні. Подзвоніть на радіо, де доцик із шльомком - там чув вечером у передачі замовлень з 22 до 23... 100% скажуть...
Ну от. Сьогодні я знайшов пісню, яку шукав понад 10 років. Знайшов і кліп. Знайшов надзвичайно цікавим способом - я пам"ятав всього кілька нот з тієї пісні. Всього 10 нот. Я пам"ятав їх понад 10 років. Ось вони: 4F5 4G5 4A5 4A#5 4A5 4G5 4F5 4A5 4F5 4C5 Сьогодні я зайшов на сайт http://www.musipedia.org/flash_piano.html , зіграв ці ноти на віртуальному піаніно - і... сервер знайшов для мене цю пісню!!! Чудеса техніки - пошук пісень по нотах! Насолоджуйтесь разом зі мною, це ТА САМА пісня і ТОЙ САМИЙ кліп: http://www.youtube.com/watch?v=2gpUstKw0pg А ось чудові прості слова, які я обов"язково перекладу (спробую зберегти рими). Jimmy Cliff - I Can See Clearly Now - Lyrics I can see clearly now the rain is gone I can see all obstacles in my way Gone are the dark clouds that had me blind It's gonna be a bright, bright sunshinin' day It's gonna be a bright, bright sunshinin' day Oh yes, I can make it now the pain is gone All of the bad feelings have disappeared Here is the rainbow I've been praying for It's gonna be a bright, bright sunshinin' day Look all around, there's nothing but blue skies Look straight ahead, there's nothing but blue skies I can see clearly now the rain is gone I can see all obstacles in my way Here's the rainbow I've been praying for It's gonna be a bright, bright sunshinin' day It's gonna be a bright, bright sunshinin' day Real, real, real, real bright, bright sunshinin' day Yeah, hey, it's gonna be a bright, bright sunshinin' day ---------- Додано в 23:13 ---------- Попередній допис був написаний в 21:57 ---------- Уточнення - я шукав цю пісню з 1994 року, тобто 16 років.
Переклад. Реггі з його розтягнутими складАми та синкопами досить важко було перекласти, ...але вийшло більш-менш, тому можна сміливо співати. Бачу ясніше, бо вже дощ пройшов, Бачу вокола я стежки лишень! Зникли ті чорні хмари - вже їм край - То ж бо, Сонце - заграй, грай, Сонячний день! То ж бо, Сонце - заграй, грай, Сонячний день! О, тепер можу все, бо біль пройшов! Я наперед знав, знав це наперед! Ось та веселка, що з моїх пісень - То ж бо, Сонце - заграй, грай, Сонячний день! Кажу я правду - нічого, лиш Небеса! Глянь навкруги - тут тільки є Небеса! Бачу ясніше, бо вже дощ пройшов Бачу вокола я стежки лишень! Ось та веселка із моїх пісень - То ж бо, Сонце - заграй, грай, Сонячний день! То ж бо, Сонце - заграй, грай, Сонячний день! То ж бо, Сонце - заграй, грай, Сонячний день! То ж бо, Сонце - заграй, грай, Сонячний день! То ж бо, Сонце - заграй, грай, Сонячний день! То ж бо, Сонце - заграй, грай, Сонячний день!
Запропонував пісеньку Олександру Валерійовичу Пономарьову. Якщо ліцензію на пісню, що належить тепер, не багато, ні мало, SONY Music Entertainment, вдасться купити...
Знайшла ту пісню,тільки я помилилась-реклама не Антонич-фесту,а "Богдан-Ігор Антонич-Грицько Чубай"То є пісня Плач Єремії-Мова гайова.
Хто-небудь знає, де можна знайти ноти до пісні Wavin Flag Lyrics, гімну FIFA 2010? Син хоче її зіграти, сидить підбирає. Перерила інет, не можу знайти. http://www.youtube.com/watch?v=CBD9h0jUq3w&feature=fvw
Для якого інструменту? Якщо гітара - то можна спробувати ось (зайдіть на сайт - під відео - слова з назвами акордів). Буде складно - пишіть. http://www.youtube.com/watch?v=FhET1tQ-WZI
Дякую дуже. Це для молодшого. Для гiтари я знайшла ноти. А старший хоче на пiанiно. Я знайшла вiдеоурок, вiн по ньому вчиться, а ноти не можу знайти.
Велике Вам спасибі. Я Вам дуже вдячна, дуже. Розумієте, нарешті спрацювали мої зусилля, вкладені у музичну освіту дітей. Коли у мене вже практично опустилися руки, у них прокинувся справжній інтерес. Вони стали слухати якісну музику, з'явилося бажання зіграти самим. І вже про те, щоб кинути немає і речі. От я і намагаюся їм допомогти. Перерила купу інформації, не знайшла. Як то Вам вдалося? Знімаю перед Вами капелюха, як, втім, практично за кожен Ваш допис. Дякую.
Можливо, вам потрібні будуть ще ноти. Тому - трішки поясню, як я шукаю. Вірніше, як шукав у цьому випадку, бо пошук інформації - то кожного разу - інша задача, іноді - дуже й дуже непроста. Одну пісеньку я шукав *надцять років. І лише недавно знайшов, в Інтернеті. Тобто - пошук певної інформації - дійсно справа, яка потребує творчих зусиль. Але "ежели один человек построил, другой завсегда разобрать может". (С) Формула любві. Тобто, якщо хтось щось поклав в Інтернет, то, теоретично, то можна знайти. Найперш "будуємо" план пошуку, задаючи собі питання - що ми хочемо знайти? Хто то міг покласти в мережу? Куди він міг покласти? У якому вигляді може бути та інформація? Як він міг назвати ту інформацію? В якому форматі можуть бути ноти в Інтернеті? Ноти можуть бути або в якомусь спеціальному форматі, для музичних програм, або ж в графічному форматі. Спеціальний нам не потрібен, залишається графічний - pdf, jpg, bpm, gif, png тощо. Там і шукаємо - в графіці. Використовуємо для пошуку мови, які знаємо. Які не знаємо - Інтернет допоможе. Іноді треба шукати на кільканадцятьох мовах, бо те, що нам потрібно - може "лежати" на якомусь норвезькому сайті, наприклад. Для початку формулюємо ключові слова. Це - назва композиції, слово "ноти" і слово "піаніно". Все це пробуємо шукати різними мовами, наприклад, в тому ж Google. Ніби все просто... Але... Є багато інших нюансів. Наприклад, якщо ми не знайшли інформацію - вона може бути вкладеною в відео, наприклад. У субтитри, чи просто текст якогось газетного допису могло бути зафільмовано... Тобто, іноді приходиться переглядати і відео, десятки роликів, "прокручуючи" їх... Дуже бажаним є також вміння швидко читати, і взагалі, швидко сприймати інформацію візуально, бо іноді за годинку чи навіть хвилини треба "перелопатити" очима тисячі сторінок (бо звужувати пошук не завжди вдається) - і знайти одну-єдину сторінку - ту саму, яку потрібно знайти. Навчитися швидко читати можна за допомогою програм швидкочитання. Мені така "програма" попалася в руки ще в школі, у вигляді книги "Скорочтение", яку я знайшов на вулиці, у величезній купі макулатури з сільської бібліотеки, після того, як там навесні дуже сильно протекла стеля. Це допомагає мені швидко читати (сторінка за кілька секунд) вже понад 30 років. На зір це не вплинуло - в свої 40 з хвостиком я не ношу окулярів. А зараз є цікаві програми швидкочитання, які легко знайти в Інтернеті, і варто спробувати навчитися - це дуже допоможе ефективніше шукати. Треба обов"язково також знати і використовувати формат запитів на пошук. Наприклад, в Google ключові слова, взяті в лапки, будуть шукатися, як словосполучення, тощо... Можна впевнено сказати, що пошук потрібної інформації в такому Всесвіті, як Інтернет - тепер вже перетворюється практично і на мистецтво, і на спорт, подібний до шахів. Варто тим займатися, бо цей Всесвіт - постійно і лавиноподібно розширюється, а чим краще ми орієнтуємося в чужих знаннях, тим частіше зможемо створити щось своє. Удачі Вам - я постійно слідкую за вашими дописами, бо ваші погляди мені імпонують на 100%.