Слова знайшов, аудіозапису може й немає в неті ТАРАСОВА МАТИ Живе й не вмирає шевченківська мати, Колгоспна кріпачка, забута не раз. Синове-поети пішли в дипломати, А з нею зостався єдиний Тарас. Їй землю, і воду, і кров отруїли Чорнобильські думи, вітри і дощі. І просить в Душу свобода Вкраїни, Та зраджено Душу, немає Душі. Які ми синове? – ми тіні Вкраїни, «Сьогодні» нема в нас, є тільки «колись». Чуття пропили ми, а землю проїли І жебрати щастя у світ подались. Народжені в пісні, зостались ми зойком. І знати не знає народ-лоботряс, Що мати карпатська на прізвище Бойко Дніпро полюбила і стався Тарас. Тому, що багата, тому вона вбога, Очам завидющим нестерпна земля. Та виріс Шевченко – дорога до Бога, Коли ми в дорозі були до кремля. І от Україна без крові нам дана, Не вірмо, що дана, бо нині якраз Повинен узяти її від Богдана І Богу, не брату, віддати Тарас. В парламенті нашім – веселі фортелі, Та все це – між іншим, веселий парад, Бо підуть ділити шкарпетки й портфелі Старий партократ і новий демократ. І що їм до того при ситім кориті, Що десь на краєчку сумного села В шевченківській хаті, сто років не критій, Шевченківська мати дитя привела. Живе й не вмирає шевченківська мати, Колгоспна кріпачка, забута не раз. Синове-поети пішли в дипломати, А в неї зостався єдиний – Тарас.
В сусідній гілці почув групу Файно "І та любов". Мля, я просто в шоці -яка класна музика! Де знайти повний альбом? В інтернеті знайшов тільки 4 композиції
Доброго здоров'я, вельмишановне панство. Колись в далекому 2004-му році, коли почалась помаранчева революція, радіо Люкс ФМ у львові перейменувалось у Радіо Твоєї Свободи і на протязі всієї революції цілодобово висвітлювали усі події, координували виїзд на київ і таке інше. На фоні в них звучала музика, дуже класна, завжди один і той самий трек. Я до сьогодні його шукаю і не можу знайти. Допоміжть, хто пам'ятає =)
ВЫпускной помогите найти ноты песни Арсена Мирзояна "Вагітні майбутнім" очень нужно на пывускной на 29.05
Шукаю Владимир Высоцкий "Танго": Как счастье зыбко!.. Опять ошибка: Его улыбка, Потом - бокал на стол, - В нем откровенно Погасла пена; А он надменно Простился и ушел...
Може, хтось знає назву і виконавця тієї пісні, що з цього відео? Весь ютуб перерила - не знайшла...((( http://www.youtube.com/watch?v=iIhWI82UTEs
Це пісня Леонардо "What Is a Youth?" з саундтреку до фільму Дзефіреллі "Ромео і Джульєтта". Композитор-Ніно Рота. У фільмі її співав Бруно Філіппіні.
Хто знає виконавця цієї пісні? Бо я не можу згадати хто її співає... http://www.youtube.com/watch?v=15Fkrfg7n8A&feature=related
ось тут на MySpace можете послухати (і зтягнути.. якщо знаєте як)) ) ---------- Додано в 12:09 ---------- Попередній допис був написаний в 12:04 ---------- оу, на офіційному сайті можна зтягнути без проблем
дуже-дуже-дуже шукаю альбоми всі лесика бенд хто має, то дам скриньку і ви мені закинете. або скажіть де скачати або ше якось.. я незнаю