Шукаю ноти до сучасних пісень

Тема у розділі 'www', створена користувачем pukhnastyk, 15 жов 2008.

1. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Отож...заходжу я на сайт :
    http://nephelemusic.ru/forum/
    аби скачати MIDI-файли нот, а файл той не відкривається:sad:, просить якусь програму вибрати:scratch_one-s_head:
    А яку програму треба вибрати? Я не знаю:dntknw:
    Підскажіть, please, Boris_Kiev.

Останнє редагування: 2 лис 2008
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ну там так зроблено лінк.
    Міді для прослуховування можна відкрити вінампом, Квіктаймом (попередньо поставивши це розширення у відповідність до програми).
    А Ви той лінк використовуйте "зберегти як" - і отримаєте міді-файл на диску.

• Подобається Подобається x 1
  3. Boris_Kiev

Останнє редагування: 2 лис 2008
  4. MITALb

MITALb New Member

це ж лише послухати, а людині потрібні ноти))
    Використовуйте програму Finale )) вона роскладе всі партії у міді-файлі на партетури

5. Boris_Kiev

MITALb,
    На сайті нотної бібліотеки вони одним кліком не скачувалися, а намагалися відкритися. Тому я підкахав, чим відкрити для прослуховування.
    А про нгтні редактори я згадував.

До речі, підкажіть і мені: якщо я редагую мідішку (для закакчки в телефон) через Cakewalk (Pro Audio9) - ну там прибираю вступ, частину за-такту - прога вставляє порожній такт.
    Як із цим боротися (або щось інше неважке використати) ?
    Дякую.

6. pukhnastyk

Я б використала якби така програма в мене була...:sad:А так - нема:cry:
    Пи. Си. Або не бачу, де ж вона на компі "завалялась".:smile:

Цього шось "не поніме". :dntknw:Яким вінампом? о_ОАдже коли хочу скачати міді-файл, то пише, що його тип - WinAmp.
    Короче, між тими "вінампами" як між двома соснами...заблукала :pardon:

Останнє редагування: 30 гру 2008
  7. Boris_Kiev

http://websound.ru/
    Софт
    Редакторы

===================
    http://www.winamp.com/

При інсталяції по-перше, не ставте Winamp remote,
    по-друге прибийте усі підписки та рекламу.
    І буде Вам щастя!

8. pukhnastyk

О...:download:Відчуває моє серце, що то буде довга дорога до щастя...:girl_haha:

9. Boris_Kiev

Ну тоді ставте "як є".
    Слухайте, грайте, грайтеся - це ж не сесія, до якої треба вчасно підготуватися !
    До речі, у Нефеле десь був лінк на туторіал по попередній версії "Сибеліуса".

10. pukhnastyk

А щоб це речення зрозуміти :crazy: треба БІЛЬШЕ :scratch_one-s_head: ніж до сесії готуватись. :biggrin:
    Та, нє, жартую:mocking: Певно, що розберусь з тим всім...колись;)

11. Boris_Kiev

Нотно-мідішний редактор Sibelius (на вебсаунд.ру)
    Він іноді плутає бас з барабанами, але пише і звучить правильно.
    Може видати нотні сторінки у форматі Гіф, Тіф.

12. pukhnastyk

Дякую! :give_rose: Буду пробувати.:good:
    Що з того вийде - час покаже (на ЛФ розкажу:))

Останнє редагування: 3 лис 2008
  13. pukhnastyk

Ото вже набавилась сьогодні ввечері з тими сайтами і всякими вінрарами, реєстраціями, вінампами, скачуваннями і т. д.:lol:
    Але!!! Скачування нот і міді-файлів не є безкоштовним:sad:. Наприклад, на цих сайтах:
    http://nephelemusic.ru/forum/
    http://mirnot.net/
    мені потрібно було б спершу зареєструватись, відправивши смс з мобільного! на вказаний номер і це б коштувало 5 грн. або 1$ (залежить від сайту) за одну лише реєстрацію. Далі ніби-то я б мала доступ до подальшого безкоштовного скачування всього, чого забажаю. Правда, в то якось не віриться - один раз заплатив - і май шо хош. Не даремно ж американські сайти за кожні ноти просять по 4-5$. ;)
    Але ж бо вже й заплатила б, якби мені прийшли ті ноти, а не раптом якісь "віруси" і просто б "гроші пішли тю-тю"...
    З того всього єдиний сайт, який мені дав скачати якісь ноти це:
    http://search-notes.ru/down/r-3.html
    Проте там є обмежена кількість пісень з нотами і своїх улюблених виконавців я не знайшла:cry:
    Єдина втіха - ноти до саундтреку фільму "Леон-кіллер", суперова пісня Стінга "Shape of my heart":good:, яку власне і скачала та й кинула собі на комп. Але далі треба було розбиратися з всякими WinRar & AcrobatReader. З горем пополам, та все ж розібралася з тими програмами, побачила ноти на екрані
    і захотіла видрукувати...Упс...Не зовсім вийшло. Тобто видрукувався листочок, але ТЕ що на ньому було скоріше нагадувало ієрогліфи:crazy:, ніж ноти. Які тільки налаштування принтера не робила...то капець...думаю, а вистачить мені нових програм на один день, піду ліпше на ЛФ поспілкуюсь ;) А як не вийде і завтра щось людське (типо ноти) видрукувати, то прийдеться просто сісти і переписати вручну з компа в зошит (згадаю школу). Все одно, добре що знайшла хоч якусь класну пісню з нотами.
    Дякую всім за поради у пошуку нот:give_rose:

14. pukhnastyk

Даремно тішилась - ті ноти для гітари (а не для піаніно). :sad:

15. Joana

Joana New Member

Дуже потрібні і ніде не можу знайти ноти до пісень Шульгіна із фільму "Примадонна" і Тіни Кароль "Тобі". Допоможіть, будь ласка)))

16. Boris_Kiev

Навіщо переписувати ?

1. Спробуйте в Акробаті "виділити зображення". Перенесіть його в Paint - сторінка за сторінкою.

2. Не вийде - натисніть PrintScreen і перенесіть у той же Paint.

3. Зітріть зайве, виставте розмір картинки і роздрукуйте. так - сторінка за сторінкою.

а де твій аватар? :)