1. Пошукати в Вконтакте, або Однокласниках. 2. Пошукати телефон через тел. книжку (навіть в неті десь бувають), або через 09.
Я, власне, не шукаю конкретну людину, а прошу, якщо тут на форумі є форумляни з м. Хмельницький, будь-ласка, напишіть мені в приват.
Народ потрібна людина зі Львова яка вправно користується з балончиком (гарно малю і з балончиком на ти )...Якшо знайдеться то маякніть пліз в :cesored: в приват я в боргу не залишуся. =)
сім"я Миколи Далекого Я добре знала всю сім"ю Миколи Далекого. Дружина його Віра Олександрівна померла не так давно, онучка Оленка мешкає в Німеччині, а дочка Світлана у Львові.
ВАЖЛИВО:Зараження глистами! Шукаю людину,яка працює в інфекційному відділенні і має справу з людьми зараженими людською глистою(аскаридою).Для консультації з цього питання.
Шукаю родичів львів'янина Ореста Долинського. Помер він десь у 89-90-му році. Працював чи то художником, чи то реставратором. Може, хтось із форумлян знав його.
Ищу друзей. Ищу друзей Тараса и Марину. С их слов они зi Львова. В августе 1998 года мы вместе жили в азюле города Wurzburg Германия. Меня депортировали несколькими днями раньше чем их. Очень хочу найти их! Выкладываю фото. Марина с права первая, Тарас сидит я в красном. Простите за качество)) фото отсканировано да и лет уже прошло 13. Если кто знает их очень прошу помогите связаться.
Знайти людину Помогите пожалуйста найти человека. Чмелык Иван Николаевич разыскивает сына Чмелык Назара Ивановича, проживающего во Львовской области с. Сулятичи. Отец в Херсоне бездомный. Инвалид.
Вітаю, шановні форумчани) Дуже прошу допомоги(( Я шукаю одну людину, але відомо про неї дуже мало. Насамперед це корінна львів*янка - Наталія Григоріївна, 34 роки. Викладала, щось зв*язане з юридичними науками. Знаю, що у неї була своя кафеда чи факультет Блондинка, блакитні очі. На зріст - 1.60-1.65. Можливо в минулому мала якусь вагу в політичному житті міста. Дуже ймовірно - виступала на місцевому телебаченні. Дуже прошу допомогти всіх не байдужих Дякую
село Сулятичі Адреса ради 81700, Львівська обл., Жидачівський р-н, с.Сидорівка , тел. (03239) 46-5-42 сільський голова Ольшанецький Юрій Іванович тел. (03239) 465-31 Священник: Худ о.Павло тел. (03239) 454-11 Поштар; 465-16
можна почати з автостанції де автобуси на броди якщо вчится то додому на вихідні їздить а в неділю на навчання так що зустріти можна
Доброго дня , форумчани! Допоможіть знайти хорошу людину.Знаю про нього небагато.Працює менеджером в Євротехніці, має сестру психолога, проживає на Сихові(раніше на Левандовці з батьками жив).Звати Володя. Ріст приблизно 180, худощавий, одягнений був у темну куртку. 15 березня близько 19 годині ми спілкувались на Іскрі, нажаль номерами телефонів не обмінялись.Дуже потрібно з ним поспілкуватись ще раз, допоможіть ,будь ласка. Пишіть в ПП
Шукаю людину. Були з жінкою і сином у Львові 6 травня і у кав"ярні познайомились з жінкою - прекрасною людиною. Протупили, не взяли контактів. Звати її ЛАВРА, має 71 рік і живе у Львові, вірогідно в центрі. На фото вона за столиком в зеленій кофті. Дякую.
шукаю людину Прошу допомогти в пошуку давнього друга! проживає у Львові, або в області, Цудний Роман Михайлович, 18 лютого 1987 - 1986 року народження, навчався у ЛНУ ім. Івана Франка. ( знаю,що у нього є молодша сестра Василина) допоможіть.,я- Чиж Вікторія з м. Одеса