Шукаю людину

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем pfaifer, 31 сер 2007.

1. Grapher

Grapher New Member

Як знайти людину, коли знаєш прізвище, ім"я та колишнє місце проживання?

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

1. Пошукати в Вконтакте, або Однокласниках.
    2. Пошукати телефон через тел. книжку (навіть в неті десь бувають), або через 09.

3. dieSonne

dieSonne Member

Ви хотіли сказати 109 :)

• Подобається Подобається x 1
  4. Маріка

Маріка Well-Known Member

Я, власне, не шукаю конкретну людину, а прошу, якщо тут на форумі є форумляни з м. Хмельницький, будь-ласка, напишіть мені в приват.

5. LIGHT_SIKRET

LIGHT_SIKRET New Member

Народ потрібна людина зі Львова яка вправно користується з балончиком (гарно малю і з балончиком на ти )...Якшо знайдеться то маякніть пліз в :cesored: в приват :good: я в боргу не залишуся. =)

Останнє редагування модератором: 29 січ 2010
  6.  
  7. Marple

Marple New Member

сім"я Миколи Далекого

Я добре знала всю сім"ю Миколи Далекого. Дружина його Віра Олександрівна померла не так давно, онучка Оленка мешкає в Німеччині, а дочка Світлана у Львові.

• Подобається Подобається x 2
  8. pascal

pascal New Member

ВАЖЛИВО:Зараження глистами!

Шукаю людину,яка працює в інфекційному відділенні і має справу з людьми зараженими людською глистою(аскаридою).Для консультації з цього питання.

Останнє редагування модератором: 19 сер 2010
  9. Шукаю родичів львів'янина Ореста Долинського. Помер він десь у 89-90-му році. Працював чи то художником, чи то реставратором. Може, хтось із форумлян знав його.

10. matros

matros New Member

Ищу друзей.

Ищу друзей Тараса и Марину. С их слов они зi Львова. В августе 1998 года мы вместе жили в азюле города Wurzburg Германия. Меня депортировали несколькими днями раньше чем их. Очень хочу найти их!
    Выкладываю фото. Марина с права первая, Тарас сидит я в красном. Простите за качество)) фото отсканировано да и лет уже прошло 13. Если кто знает их очень прошу помогите связаться.

Вкладення:

11. belief

belief New Member

Знайти людину

Помогите пожалуйста найти человека. Чмелык Иван Николаевич разыскивает сына Чмелык Назара Ивановича, проживающего во Львовской области с. Сулятичи. Отец в Херсоне бездомный. Инвалид.

Останнє редагування модератором: 27 лип 2011
  12. Legkiy

Legkiy New Member

Вітаю, шановні форумчани)
    Дуже прошу допомоги((
    Я шукаю одну людину, але відомо про неї дуже мало.
    Насамперед це корінна львів*янка - Наталія Григоріївна, 34 роки.
    Викладала, щось зв*язане з юридичними науками.
    Знаю, що у неї була своя кафеда чи факультет
    Блондинка, блакитні очі.
    На зріст - 1.60-1.65.
    Можливо в минулому мала якусь вагу в політичному житті міста.
    Дуже ймовірно - виступала на місцевому телебаченні.
    Дуже прошу допомогти всіх не байдужих:cry:
    Дякую:)

Останнє редагування модератором: 27 лип 2011
  13. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

село Сулятичі
    Адреса ради 81700, Львівська обл., Жидачівський р-н, с.Сидорівка , тел. (03239) 46-5-42
    сільський голова Ольшанецький Юрій Іванович тел. (03239) 465-31

Священник: Худ о.Павло тел. (03239) 454-11

Поштар;
    465-16

Останнє редагування: 27 лип 2011
  14. vvovan

vvovan New Member

ищу девушку Галину, работает в кафе Бонжур, если кто-то знает дайте знать в личку

15. Viace

Viace New Member

можна почати з автостанції де автобуси на броди якщо вчится то додому на вихідні їздить а в неділю на навчання так що зустріти можна

• Подобається Подобається x 1
  16. iskrunna

iskrunna New Member

Доброго дня , форумчани! Допоможіть знайти хорошу людину.Знаю про нього небагато.Працює менеджером в Євротехніці, має сестру психолога, проживає на Сихові(раніше на Левандовці з батьками жив).Звати Володя.
    Ріст приблизно 180, худощавий, одягнений був у темну куртку. 15 березня близько 19 годині ми спілкувались на Іскрі, нажаль номерами телефонів не обмінялись.Дуже потрібно з ним поспілкуватись ще раз, допоможіть ,будь ласка. Пишіть в ПП

17. urs

urs New Member

Шукаю людину. Були з жінкою і сином у Львові 6 травня і у кав"ярні познайомились з жінкою - прекрасною людиною. Протупили, не взяли контактів.
    Звати її ЛАВРА, має 71 рік і живе у Львові, вірогідно в центрі.
    На фото вона за столиком в зеленій кофті.
    Дякую.

18. Vika Chizh

Vika Chizh New Member

шукаю людину

Прошу допомогти в пошуку давнього друга!
    :uaflag::uaflag::uaflag::uaflag:
    проживає у Львові, або в області, Цудний Роман Михайлович, 18 лютого 1987 - 1986 року народження, навчався у ЛНУ ім. Івана Франка. ( знаю,що у нього є молодша сестра Василина)
    допоможіть.,я- Чиж Вікторія з м. Одеса

а де твій аватар? :)