Шукаю Книгу!

Тема у розділі 'Книгарня', створена користувачем Dr. Shutup, 13 гру 2007.

1. kozhuk

kozhuk New Member

Так, коли знаєш, що саме шукать :) Та мені вже підказали "Україну-Японію". Дякую за увагу!

2. Haspid

Haspid New Member

Темна вежа

ДУже потрібні книги «Загублена земля: Темна вежа – III» і «Вовки Кальї: Темна вежа V» саме українською мовою!! НАжаль вони вийшли обмеженим тиражем і зараз знайти просто неможливо=(( Вже обійшов всі книгарні Львова Івано-Франківська і Києва включно з книжковими барахолками - пусто! Можливо хтось має і готовий продати - відгукніться будь ласка!!!!!!!!!

3. DUDUV

DUDUV Active Member

Шукаю книгу Олександра Надраги "Серед львівських парків". Сьогодні всі книгарня(які були відкриті) обійшла.Ніхто не підскаже де придбати

4. carund

carund New Member

Дольф Кюнцель. Организм человека. Илл.Герда Онезорге. Berlin. VEB Verlag Volk und Gesundheit. 1988г. 480 с.с илл. Твердый. переплет
    шукаю таку книгу!!!

---------- Додано в 19:20 ---------- Попередній допис був написаний в 19:19 ----------

допоможіть, буду вдячний

---------- Додано в 19:22 ---------- Попередній допис був написаний в 19:20 ----------

переслати можливо новою поштою ,
    наложеним платежом

Останнє редагування модератором: 9 чер 2012
  5. Дашик Капінор

Дашик Капінор дописувачка

А хто знає, де у Львові можна купити книжки польською мовою, крім площі перед пам'ятником Федорова? Хочу чогось новенького з польської літератури, але не такого древнього, як там продають. Взагалі, вважаю, що у нашому місті проблеми з іноземною літературою. Захочеш вивчити - знудишся з підручниками, якими б кльовими вони не були. А художня література ще тільки в Книгарні Є, але за такими цінами, що і вчити передумаєш.

• Подобається Подобається x 1
  6. Fon

Fon whom how

наскільки я памятаю на площі ринок відразу навпроти входу в ратушу був книжковий магазин і там купу всього продавали, від медичної літератури до книг на польській і німецбкій мовах.

в нас у львові мав бути будинок польської культури, щось таке. може там книги є всякі-різні? на умовах розвитку польщі в україні.

7. Valnika

Valnika New Member

Давно шукаю книгу Надії Гори ""Казки забутих предків" видавництва Львів.Хто може допомогти?

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Можна десь скачати електронну версію книги Мирослава Дочинця "Вічник"? На російському сайті російський варіант є без проблем. Все як завжди.

9. UkrainianWriter

UkrainianWriter New Member

Усім привіт. Шукаю книгу "Бійцівський клуб" Чака Палагнюка у перекладі Іллі Стронговського. Був би вдячний, якщо хтось має.

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А як називається роман про Софію Київську (українська класика), там про Ярослава Мудрого ще, ну і про нові часи. Я весь час думав що "Собор" Гончара, виявляється то про інше.

11. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Павло Загребельний "Диво" (одна з моїх найулюбленіших книг)

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Точно! Дякую.

13. kozhuk

kozhuk New Member

Не встигла відповісти.) Чудовий твір, треба перечитати, поновити враження.

14. maxter

maxter миється в бані

Шукаю працю Вілла Дюранта "Цезарь и Христос". Можливо хтось бачив в букіністі десь або має вдома і нікому не потрібну?

15. UkrainianWriter

Усім доброго часу доби. Шукаю книгу Олеся Ульяненка "Знак Саваофа". Я її вже прочитав, але хотів би мати в бібліотеці.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В мене це асоціюється з папкою в комп'ютері.

17. UkrainianWriter

Аж ніяк. На нормальних полицях для книжок. Тим більше, сканувати її, щоб занести в комп - то зовсім невдячна справа :facepalm:

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Навіщо її сканувати, вона в цифровому форматі.

19. UkrainianWriter

Я не люблю книги в цифровому форматі, люблю такими, якими вони є з давніх-давен.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Шукаю Альманах ХІППІ У ЛЬВОВІ

а де твій аватар? :)