Шукаю Книгу!

Тема у розділі 'Книгарня', створена користувачем Dr. Shutup, 13 гру 2007.

1. TOURIST_KA

TOURIST_KA Member

Біля Федорова є УРЕ 12 томів (тиждень тому бачила)

• Подобається Подобається x 1
  2. Fran4eska

Fran4eska Well-Known Member

12 томів??:scratch_one-s_head: Там 3х томна енциплопедія мала бути...

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А на довго треба? В моїх батьків є всі три томи, я по них в дитинстві кросворди розгадувала.. Можуть позичити.

4. Fran4eska

Fran4eska Well-Known Member

Дякую, але мені треба купити... Виявляється ті три томи,що в нас дома стояли були не нашими, а один з них загадково зник:dntknw: Треба відкупити,щоб віддати... Шукала через інтернет, знайшла російський сайт,де можна замовити...але уявляю яка там доставка буде дорога

5. Peri

Peri Well-Known Member

чи хтось найближчим часом не планує до Києва?а на петрівку?шукаю книгу(нове видання)В.Леви комическая атака(з диском).

6. hrobak

hrobak Well-Known Member

в мене в Москві є товариш, і інколи колєжанка туди їздить по роботі, як воно Вам ще потрібно, напишіть, спробуємо щось придумати ;)

• Подобається Подобається x 2
  7. AcidJump

AcidJump Member

Шукаю роман Юрія Никорака - "Діагноз: НЕВИПРАВНИЙ РОМАНТИК". Де можна купити, або хто може продати чи подарувати? :)

Останнє редагування модератором: 8 лип 2009
  8. sirLev

sirLev New Member

Допоможіть!!! НІД ХЕЛП!!!

Доброї ночі! хочу скачати НА УКРАЇНСЬКІЙ МОВІ книжку Адольфа Гітлера "Майн Кампф"... але тільки знаходжу на російській, німецькій тощо.
    Допоможіть будь ласка!!! :)
    П.С. не думайте і не кажіть, що я нацист, просто задля загального розвитку почитати хочеться :pardon:
    Дякую!!!

9. illia

illia Well-Known Member

майн кампф - це не розвиток...

10. Приветливая

Приветливая Well-Known Member

Ищу одноактовую пьесу Лиуджи Пиранделло "Человек с цветком во рту". Если у кого-то есть текст на электронном носителе - поделитесь, пожалуйста.

11. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

12. Susy

Susy New Member

Нація

Будь ласка, підкажіть де можна знайти книгу М.Матіос „Нація”? Та яку ще книгу на цю тему порадите?:)

13. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

А в якій книгарні можна знайти книгу Альґірдаса Кумжі "Гімалаї: щоденник однієї експедиції"? :) У львівських книгарнях скільки вже шукаю, все нема, може є хоч в інших містах України. :pardon: Насправді книга дуже цікаво написана про подорож в Гімалаї, а проблемка в тому, що має малий тираж...

14. Susy

Susy New Member

Якщо ще цікаво то я бачила книгу Альґірдаса Кумжі "Гімалаї: щоденник однієї експедиції" в книгарнях Донецька. Можу допомогти з її придбанням.

15. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

куплю 7 томів "Темної вежі" Стівена Кінга. Українською або російською мовою

16. TOURIST_KA

TOURIST_KA Member

Українською покищо є тільки 4 томи (книжковий клуб), російською всі сім можна в літері купити

---------- Додано в 00:48 ---------- Попередній допис був написаний в 00:46 ----------

де можна купити книгу Ф. Бегбеде "1499 Євро" (99 франків), видавництво Фоліо? Вже всі книгарні обходила.

17. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

18. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ніде не можу знайти Юрія Винничука "Житіє гаремноє". Якщо хтось має - поділіться, будь-ласка.

19. nemesis

nemesis New Member

шукаю книги.

Підскажіть будь-ласка де у книгарнях Львова є фантастика. А іменно мене цікавлять декілька серій - "Шедеври фантастики" ( в білих обложках), "Отцы основатели" ( коричневі) , і "Гіганти фантастики". В основному це наукова фантастика, не плутайте з фентезі Можливо хтось замічав мельком?

На диво обходив багато книгарень але знайшов ті серії тільки в Літері на Шевській.
    Думаю по всьму Львову ці книги повинні ще десь бути. Буду дуже вдячний.

20. damast

damast New Member

Не знаю де продають таку літературу, але можете подивитись ще в бібліотечному колекторі на Лисенка 23, Новому Цумі на Кн Ольги чи попитати на базарчику на Федорова.

а де твій аватар? :)