Всім привіт. Цікавить ігровий хостинг, треба щоб була можливість швидкого отримання даних, обробки та відправки інформації. Сервер потрібен з кількістю ядер 2 і більше, оперативна пам'ять не менше 1 GB. За ціною, поки неважливо, спочатку хочу дізнатися тех.характеристики серверів. Планується підключати не більше 20 осіб. Мене цікавить, чи вистачить для 15-20 осіб VPS, чи краще все-таки орендувати виділений сервер?
Кілька років тому, я для гри брав сервер на цьому хостингу Хостинг UH.ua - Хостинг сайтов в Украине. «Украинский хостинг» - купить в Киеве, Харькове Тоді я брав VPS, найдешевший тариф. Думаю, VPS вам теж вистачить.
Дороговато так отримується. Луче через складчину тут спробувати, по моєму, набагато вигідніше й перспективнее. Але гра, звичайно, у кожного своя, так що може і помиляюся.
Я игровой хостинг конечно не брал, но для своего сайта я покупал в Купить хостинг в Украине и Германии. Лучший платный хостинг сайтов , но я не много по другому сделал, я сначала купил домен, а 3 месяца хостинга мне бесплатно дали) вроде еще есть такая акция у них