Відповідь: Шукаю фотостудію Вообщем такая ситуйовина. Узнавала я цены на оренду покупку и всякое такое... Вобщем однокомнатную квартиру не на 1этаже можно снимать от 150 до 300 баксов(это не потолок, я искала что-то доступное) если брать оренду комерческих помещений цена прыгает до 500 баксов в месяц+ там уже можно выбрать интересное предложение. Сейчас я занимаюсь поиском по знакомым маклерам и думаю будут интересные предложения по боль-мень доступной цене, если у кого-то остались желания занятся совмесной студией стукайте мне в ПП
зараз дуже багато фотографів мають свою приватну студію на квартирі, попроситись до когось вийде набагато дешевше
Фото Привіт усім! Я тут зареєструвалась недавно.Підскажіть будь-ласка, можливо хто знає, де у Львові можна знайти фотостудію для маленьких діток, красунь модельок. одним словом моя малеча дуже фотогінічна, і я хочу її до фотомодельок долучити!
Вам не фотостудія, а агенство потрібне. Спочатку треба зробити професійні фотографії до портфоліо. І їх подавати агенствам.
Анютк ти реально молодчинка....живу в києві зявилась можливість поїхати у Львів пофотати моделей, і виявилось що це не можливість а проблема(( повністю б підтримав ідею зі студіюєю!!!фото потрібно розвивати !!!