Доброго часу доби! Шукаю особу, яка розуміється прекрасно в підсилювачах, програвачах та акустичних системах 80-90 років, за допомогу заплачу в рамках розумного. Я недавно почав цікавитись аудіо технікою, і боюсь щось купити, щоб не розвели. А то прийшов на радіо-ринок, там те пхають, там то сунуть.... Отже, шукаю особу, яка має багаж знань, і готова поділитись при чашці кави, тай ще підзаробити пару гривень з вас требується допомогти в виборі техніки, і все контактний номер мій 098-69-21-641 А може також ви знаєте тематичні форуми, то поділітся ссилками, буду вдячний.
http://forum.lvivport.com/threads/p...roigryvatelja-feniks-006.107277/#post-2909063 Ги ,як то ти туди зателефонував такого заводу двайціть років не існує
Зателефонував на номер у якiйсь рекламi на бескоштовном сайтi, дiвчина дуже здивувалась, але дала мобiлку колишного директора, я йому теж зателефонував i вiн менi пообiцяв зателефонувати коли знайде схему. Вот так за 5 минут и без никаких фокусов ( Мюллер. "17гновений весны")