Штучні суміші для немовлят, досвід підгодовування

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Nikusik, 29 лип 2015.

1. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

там, біля того тренувального комплексу навіть пам'ятник Висоцькому поруч

• Зе бест! Зе бест! x 1
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

3. Latana Royal

• Подобається Подобається x 1
  4. Nikusik

Nikusik Well-Known Member

ну слухайте, звісно я не хочу прочитати "купуйте оце - 100 % гарантую, зуб даю", це мені здається має бути зрозумілим - але, як переходили з молока на суміш, як переходили з суміші для одного віку на вищу, як поступово виводили суміш з раціону. Чому обирали ту чи іншу, чи тільки на ціну звертали увагу? і чи взагалі варто на сумішах економити?

стосовно педіатра, то, вибачте, в мене є відчуття, що вони самі "прикормлені" виробниками і дають рекомендації трохи з інших міркувань. мені 2 різні лікарі різне рекомендували.

5. Latana Royal

Штучне вигодовування
    Все по штучному вигодовуванні новонароджених дітей
    МОЯ ДИТИНА Штучне вигодовування
    9 питань про суміші
    Як правильно вибрати суміш для годування дитини?

6. Latana Royal

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

NAN ом я кормив.

8. Pandorra

Pandorra Well-Known Member

Вам слушно зауважують - тут все дуже індивідуально. Одна суміш може підходити одним, зовсім не підходити іншим. У одного немовляти знімати коліки, у іншого їх викликати. Тому тут треба лише підбирати, що вам піде. З лікарем радитись все одно треба, тим більше якшо є якісь проблеми, тим більше якшо вони є з травленням. Я купляла Нестожен виробництва Нестле, чи підійде він вам - уяви не маю. Єдине шо маю порадити - намагайтесь шоб суміш була одна. Чергувати різні не варто - знайшли одну, підходить, їжте собі, аби на здоров'я.

9. Nikusik

І як ваші враження? з якого віку починали?

і ви лише цим годували?

10. Pandorra

Спочатку годували довго Нутрілоном Преміум, потім він різко здорощав (і так був не дешевий), перейшли на Нестожен, на ньому і завершили.

11. Ivanqa

Ivanqa Active Member

Я зразу хочу сказати, що я за вигодовування грудьми. Але життя часто готує нам сюрпризи,і деяким молодим матусям лікарі не рекомендують годувати груддю. Причини бувають різними і доводиться переводити дитину на штучне харчування. Деякі це сприймають як радість - типу груди не втратять форму і на дієту сідати не треба. Для мене це навпаки був великий стрес - як так, я ж готувалася, массаж, все таке. Ще й всі навколо, і телевізор в тому числі агітують за грудне вигодовування. Для мене штучне вигодовування було наче лайка. Але в моєму випадку з лікарями було не до суперечок. Зараз дитинці вже 7 місяців. Я вже трохи заспокоїлась, бачу як він їсть молочну суміш і посміхається мені. Так що не все так просто і не все так однозначно. Годуйте, якщо немає іншого виходу і нехай все буде добре. Я впевнена, так і буде)

12. Nikusik

Я вчора почала давати суміш, по-трошку ввожу її, роблю все як вказано в інструкції. Маля їсть чудово, з задоволенням, але сьогодні з'явився запор, гази. Раніше в нас таке траплялося дуже рідко. Це може свідчити про те, що вона нам не підходить чи це нормально при переході? В понеділок піду до лікаря, не знаю чи припинити поки годувати сумішшю.

13. Pandorra

Суміш важче материнського молока і за складом і за жирністю, тому потрібен час аби звикнути до суміші.
    Почніть допоювати, якщо запори продовжаться порадьтеся з лікарем. Таке з травленням може бути і від переходу на нову іжу, а може бути тому, що вам не підходить.
    В нас запори теж були коли ми з Нутрілону на Нестожен переходили, бо склад відрізняється трохи. Але це минуло через декілька днів. Більше того, я спеціально обирала суміш щоб там були пробіотики. Їх можна і окремо попити, якщо в вашій нема - тим більше у такий момент, коли ви переводите на нову їжу.

14. Nikusik

я подивилася скільки коштує нестожен, його теж не можна назвати дешевим

15. Pandorra

Ну вибачте, зараз взагалі з нинішніми цінами говорити про щось "дешево" було б дуже смішно))) тим більше про дитяче харчування, воно й з курсом 8 було не надто дешевим. Дешевший - так, при тому за якістю не гірший, це все-таки Нестле. Є наша українська суміш, Малятко, виробництва хорольського молочного комбінату. вона відносно дешева, але я б її не ризикнула купляти.

16. Latana Royal

В першу добу після пологів не могла спати від емоцій, хоча під час самих пологів вмирала від бажання спати, бо на ту мить вже добу як не спала.
    От і вийшло, коли дитина проснулася і почала просити їсти, молока не було, бо організм був виснажений відсутністю сну вже 2 доби поспіль, та подіями що стались за цей час.
    Мені запропонували штучну суміш, якою зазвичай годують немовлят. Наколотили десь 20 грамів, та моя дитина і того не їла. Тільки ложку облизала, та й заснула.
    На другий день усе тільце було вкрите висипанням, яке потім прийшлось довго мазати дисетином.
    Як уявила собі ті муки моєї крихітки :facepalm:Та невже ж моя дитина сирота, чи підкинута, що не заслуговує на матирине молоко, матирину увагу, час, піклування?! І хочби скільки дітей не трапилось, але кожна дитина - то окрема людина, з єдиним життям, єдиним народженням, дитинством та єдиним шансом бути здоровою і щасливою.
    В той же день я пообіцяла, що більш не завдам своїй дитині таких страждань, та як би не була зайнята, або втомлена, але годуватиму тільки натуральними продуктами.
    Потім, пізніше, коли прийшов час прикорму, то і соки, і пюре, і кашки робила тільки власноруч, ніяких консервів.
    В наш час стільки факторів, які впливають на зниження імунітету, що коли ще й мати власними руками починає псувати його, то вже є справжня зрада.
    Але то моя власна думка :)

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  17. AAnzhela

AAnzhela Active Member

купила тільки для того, щоб мішати не молочні каши з сумішю (щоб були молочними)

18. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

А чому не можна зварити молочної каші на звичайному коровячому молоці, на якому виросли ще наші пращурі?

19. Latana Royal

Бо коров'яче молоко призначене для теляти і не кожен дитячий організм сприймає його .

20. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Чому це? То половина людства виходить телята? А що ви думаєте що молочні продукти вживати треба тільки немовлятам чи малятам до року? Вони повинні бути в нашому раціоні харчування постійно як в немовлят, дітей та дорослої людини))

а де твій аватар? :)